ועוד אחד

שלי פאר

New member
ועוד אחד

להרביץ למחשב? לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך? לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה? להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון? לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לנסות ללקק את המרפק? לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לחפוף את הראש בכיור? להגעיל את אחד מהחברים שלך? לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום? לראוות טלויזיה כל היום? לקרוא ביומן של מישהו אחר? לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב? לעשות את עצמך כאילו את חולה? לעצור את הנשימה שלך? לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? להרוג ג'וק? למחוץ זבוב? למחוץ ייתוש? לשיר במקלחת? לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לעשות פיפי בבריכה? לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות? להישאר ערה כל הלילה? לאכול ג'אנק פוד כל היום? להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? להתחרפן? להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

RTur

New member
עונה:

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? אני לא בולע כדורים.. לא הולך לי לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לא לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה? לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לא לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? כן לנסות ללקק את המרפק? כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? יכול להיות לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? בתור חובה ב"אמת או חובה" כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לא חח לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? לא להישאר בפיג'מה כל היום? יכול להיות לראוות טלויזיה כל היום? בערך לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? כן להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? לא לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? לא להרוג ג'וק? לא למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? כן לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לא לעשות פיפי בבריכה? כן לעשות השנה פיפי בבריכה? אני לא חושב שהייתי בבריכה השנה לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? כן אבל לא השתכרתי ממש לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? לא לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? כן! להתחרפן?כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

שלי פאר

New member
התעייפתי כבר

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? אני לא יודעת לבלוע כדורים לקפוץ על המיטה שלך?כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה?לא לישון בחוף הים?כן להיות בבומבמלה?לא להקיא בכוונה?לא למתוח אנשים בטלפון?כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?לא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?כן לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?לא לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?לא לנסות ללקק את המרפק?כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?כן לחפוף את הראש בכיור?כן להגעיל את אחד מהחברים שלך?כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות?13 ס"מ כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?לא לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?כן להישאר בפיג'מה כל היום?כן לראוות טלויזיה כל היום?כן לקרוא ביומן של מישהו אחר?כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?כן לגנוב מסטיק מהמכולת?לא להבריז משיעור חשוב?כן לעשות את עצמך כאילו את חולה?כן לעצור את הנשימה שלך?כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?לא לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?לא להרוג ג'וק?כן למחוץ זבוב?לא למחוץ ייתוש?לא לשיר במקלחת?כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?כן לעשות פיפי בבריכה?כן לעשות השנה פיפי בבריה?אם אני אלך אז אני בטח יעשה חחח איכסססססססס לבלוע מים של ים בטעות?לא להישאר ערה כל הלילה?כן לאכול ג'אנק פוד כל היום?לא להישתכר?לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?לא להתחרפן?כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?לא להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת?כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

למעלה