ועוד אחד

שלי פאר

New member
ועוד אחד

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה ודובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? [שהם לא אני]

שלי פאר

New member
:)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יהיה איטי (זה כאילו משחק מילים) 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? מה?! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?26 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מעצבנים 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של עופר ניסים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי יחס אליהם ללל 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? עצםן העובדה שקניתי אותה 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? העובדה שכל מה שאני אומרת ו/או חולמת, קורה במציאות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה שיש 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן של כל מיני מקומות 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? משה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אין לי יחס לזה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? באלו שכבר כתבתי עליהם 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יודעת לא למדתי פיזיקה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? ליוצעת כי הייתי ילדה בעייתית-עלק 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אף אחד! זה אי בודד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הייתי משלמת את כל ההוראות קבע שיש לי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ליד הים, כי שקט שם בטח... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שזה קרה לי הלכתי לדודה שלי והיא הביאה לי אגרוף חח מה יש להגיד על זה?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שלי לנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הייתי רוצה לשקול 40 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת השלי פאר 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לא 38. האם אתה אלוהים? כן 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא יודעת 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא כזה?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הרטט של הפלא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? מאיפה אני יודעת!? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הלכה הלכה כוסאמוק 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא זה לא כזה משנה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? חח כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתולה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מה שאני רוצה להיות עכשיו. פסיכולוגית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על ילד אחד 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום אני צוחקת על זה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ורד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום מה אני יכולה לעשות1? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מה?! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לא יודעת. מה שכן, הוא בטח יהיה ערום 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? עדיף שלא תעדו 62. מה עושה לך את זה? אנשים יפים 63. מה זה היפי? מה זה?! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ליופי גברי 65. מה היית בגלגול הקודם? בטח לא אני 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כנ""ל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא יודעת 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? חח כן. כי אני אוהבת אתזה 69. האם אתה בעד אונס דובים? מה?! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו אני חולה לא משנה מה יש לי זה גם ככה לא נעים 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי אין לו שיער כנראה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה ודובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על כל המקצועות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ילך אליו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא רוצה לחשוב על זה 78. על מה תקבל פרס נובל? על היותיי אני 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה זה?! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? איכססססססססססססס 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את כולו 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? השאלון הזה וערס החג 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ג'יפה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אי זוגי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? נקניק 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כאב 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שהוא אוהב אותו 92. מה חי בעליית הגג? אין לי אז אני לא יודעת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אף אחת עם כל התוכניות המכוערות שיש היום 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים? למה?!? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אין לי אני לא דוברת שפות כלאה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? [שהם לא אני] מהה?!

RTur

New member
עונה:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל פיצה האט 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נו באמת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? טעים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אממ.. 12? 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? "אז הבנתי סוף סוף מה רצית רצית ועכשיו גם אני עצבנית" 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס הפוך 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אקדח/סכין מכוון אליי 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? חחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אויש.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, כי אני לא תלמיד 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בטוח יש משהו 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? זרובבל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רע 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודע 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). חחחח 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נפילה חופשית 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי... הם לא יכולים לרוץ מהר 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתולים לא יכולים לחלות בכלבת 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? קודם כל שיהיה לי קלמר, אז נדבר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אני לא הולך לשום אי בודד.. מצ'עמם שם.. אני כל היום אהיה מצ'ועמם כי יש שם צ'יעמום ואני מצ'טעמם מהר. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? חוזה בהד ארצי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארץ, כובע 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "תזרוק אותו!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לא יודע 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אם אני אתחיל אני לא אסיים.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קראאאא קראאאא 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "המוות והפינגווין" ועכשיו אני קורא את "משחק השעות" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לא יודע 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא. מה לא? שקרן!. אתה אל תתערב, תחזור לקן שלך!. לא רוצה, תפסיק להתכחש אליי! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי.. לא יודע, מי קבע שהוא אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מה זה משנה? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא חושב 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אין לי שמץ 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חחח לא יודע 54. על מה אתה חושב כרגע? מתי השאלון הזה יגמר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להוציא רישיון נשק 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודע 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מראה לו תנועה מגונה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שום דבר שהייתי נוגע בו 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? בעזרת כוח ההפנוט? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? שחור 62. מה עושה לך את זה? מה זה "זה"? 63. מה זה היפי? מישהו ששומע רק את ההיפ, הוא לא אוהב הופ 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? מיכל ינאי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? דודו זר 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תרנגולת ממתכת חח 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני 4 ימים, השפעות לוואי מהחיסונים של הצבא 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא בן 4587.. השיער כבר נושר בגיל כזה.. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה ודובון איכפת לי? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אקח מונית ואסע לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על צ'יעמום יתר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? יש לי דברים יותר טובים לבצע בזמני החופשי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לה לה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הטירונות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אולי תעשה משהו? אתה כל הזמן מול המחשב" -נו! להיות מול המחשב זה לא משהו?! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? לירז צ'רכי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מי אמר? בטח שמתחלק.. 1.5! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דגים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי הרצל אמר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לא יודע 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? לא יודע 92. מה חי בעליית הגג? דוב נמלים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודע 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודע 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? שם את השיר של טיפקס 96. למה מגלחים כבשים? כי גלאח זה באופנה? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני דווקא בדודא לצ'ה צ'ה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כאילו הג'קט פסים הזה של לימור הוא מה זה פאתט זתומרת לא הייתי נוגעת בו אפילו עם הפלאפון דור 3.5 שלי לייק דה. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי התחשק לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כדי ששלי לא תכעס

למעלה