ועוד אחת לפני פיזור...

ועוד אחת לפני פיזור...

אחד, לא משנה מאיזו עדה, נגיד טריפולטאי. היה לו כלי ענק באורך 50 ס"מ, הוא רצה לקצרו ב-30 ס"מ, הלך לכל מיני רופאים, אבל הם לא רצו לקחת סיכון, עד ששמע שיש איזו אישה שיכולה לעזור לו. הלך אליה, היא אמרה לו שילך ליער ובלב היער ישנה באר, וליד הבאר יש קרפדה תגיד לקרפדה, : קרפדה קרפדה, האם תנשאי לי?? אם היא תסרב, אזי ייתקצר לך הכלי ב-10 ס"מ. הלך ההוא ליער ופגש את הקרפדה שאל אותה, קרפדה קרפדה, האם תנשאי לי?? הקרפדה השיבה , לא.!!, וראה זה פלא, הכלי התקצר לו ב-10 ס"מ. שמח האיש מאד, ואמר לה שוב, קרפדה קרפדה, האם תנשאי לי ?? , לאאא השיבה הקרפדה, והכלי התקצר שוב ב-10 ס?מ נוספים.. ושוב שאל אותה קרפדה קרפדה, האם תנשאי לי ?? השיבה לו הקרפדה, תגיד אתה חרש ?? לא לא לא .....

למה פיזור?

זוג ממאדים הגיע לכדור הארץ ונחת בחווה כפרית. דפקו בני הזוג בקלילות על דלת החווה, ומסרו לזוג שפתח להם כי הם ממאדים, ובאו להתארח בכדור הארץ. הזוג האדיב הזמין אותם להכנס ולאחר שיחה ארוכה ומספר משקאות שאל בעל החווה את האורחים האם נהוג אצלם מנהג חילופי הזוגות. "ודאי", ענה הגבר ממאדים, והזוגות החליטו להחליף ביניהם. כאשר נכנסו לחדר הגבר ממאדים והאשה הארצית, עלה מר מאדים על הבחורה ושאל אותה: "האם הוא ארוך מספיק בשבילך?" "למען האמת", ענתה לו הבחורה, "הייתי שמחה אם הוא היה יותר ארוך". "אין בעיה", ענה לה, מייד סובב את אוזנו השמאלית והעסק התארך. "האם הוא עבה מספיק בשבילך?", שאל. "למען האמת הייתי שמחה אם הוא היה מעט יותר עבה", ענתה האשה. "אין בעיה" ענה לה, וסובב מייד את אוזנו הימנית והעסק התעבה. למחרת בבוקר כשקמו הזוגות שאל הבעל הארצי את אשתו: "נו, איך היה?" "היה פשוט מצוין", היא ענתה לו, "ואצלך?" ענה לה בעלה: "זה היה נחמד בסה"כ, אבל המזדיינת כמעט תלשה לי את האוזניים"... בוקר טוב-בוקרטוב-בוקר טוב

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהההההההה לא נישאר לו כלום יווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בריצפיתתתת וואו וואלה בדיחה ענקיתתת בוזי
מוניק

למעלה