ועוד בדיחהההההה

קסנדרה*

New member
ועוד בדיחהההההה ../images/Emo13.gif

גברת נחמדה בילתה במיטה עם המאהב, לפתע צלצול בדלת ובעלה קורא לה בשמה "יקירתי הגעתי". נבהלו המאהב והגברת והחליטו שהמאהב יברח דרך החלון ומיד. יצא המאהב מהחלון והחליט לחכות מששמע את הבעל אומר לאשתו "אני אפתח את החלון שייכנס אויר לחדר" החליט לקפוץ למטה למרות שירד גשם. קפץ הבחור והנה קבוצת רצים, הצטרף והחל רץ איתם. פונה הבחורה שלצידו ושואלת אותו: "אתה תמיד רץ בערום ?" כן, ככה אני אוהב - הוא עונה לה "לא קר לך?" לא, ממש נעים לי - עונה לה "ולמה אתה עם קונדום?" ממשיכה הבחורה ושואלת רק כשיורד גשם !!!

איך נולד נהג מונית

אמא הולכת עם בתה הקטנה ברחוב ומנסה לעצור מונית. בינתיים רואה הילדה בפינת הרחוב כמה נשים לבושות במעט מאוד בד, צועדות הלוך וחזור על המדרכה. האם עוצרת לבסוף מונית, הן מתיישבות והבת שואלת: "אמא, למה הנשים האלה מחכות?". "הן מחכות לבעלים שלהן שיחזרו מהעבודה", עונה האם. נהג המונית, ששומע את השיחה בין השתיים, מתערב ואומר לאם: "למה את לא אומרת לה שהן פשוט זונות". האשה שותקת. לאחר דקה שואלת אותה הבת: "לנשים האלה יש ילדים". "בטח שיש", עונה האם, איך את חושבת שנולדים נהגי מוניות?".

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif3 על פולניות

ז'ניה חוזרת הביתה ורואה את בעלה על השטיח בסלון מאונן. מיד היא אומרת לו: ז'אדק, עזוב זה ובוא איתי למיטה!. ז'אדק כמובן עוזב הכל, רץ לחדר ועושה מצוות עם אשתו שתחיה. לאחר 2 דקות, כשהכל נגמר, מוציא ז'אדק את הסיגריה מהפה ושואל: "ז'ניה, מה קרה לאחר 20 שנה ממש יזמת סקס?". ז'ניה עונה: "כי אני מכירה אותך, אם הייתי משאירה אותך שם הייתה גומר על הספה ומנגב עם הווילון".
פולניה אחת הלכה לסקסולוג: "דוקטור יש לי בעיה גדולה. בעלי צועק כאשר הוא גומר". ענה לה הסקסולוג: "צעקות בעת אורגזמה זה דבר טבעי ויפה! איפה כאן הבעיה?". הפולניה: "מה זה איפה כאן הבעיה?! זה מפריע לי לישון!".
אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועקת: "נאנסתי על ידי פולני!!!". שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני?". מספרת לו האישה: "הייתי צריכה להסביר לו מה צריך לעשות".

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif3 על נשים ../images/Emo92.gif

כמה גברים נדרשים לפתוח בקבוק בירה ? אף לא אחד. הבירה צריכה להיות פתוחה כשהיא מגישה אותה. למה לנשים יש כפות רגליים קטנות מלגברים ? הסיבה אבולוציונית- כך הן יכולות לעמוד יותר קרוב לכיור. איך אתה יודע שאישה עומדת להגיד משהו חכם ? היא פותחת את המשפט ב : "איש אחד פעם אמר לי ...... " איך אתה מתקן לאישה שעון ? אתה לא . יש שעון בתנור במיטבח אם כלבך נובח בדלת האחורית ,ואישתך צורחת בקידמית, למי אתה פותח קודם? לכלב כמובן. הוא ישתוק מיד כשתכניסו. אני לא מדבר עם אישתי במשך 18 חודש. אני פשוט לא אוהב להפריע לה באמצע הדיבור. מדענים גילו סוג מזון אשר מפחית יצר מיני אצל אישה ב 90% המזון נקרא :עוגת חתונה. למה גברים מתים לפני נשיהם ? כי הם רוצים. קבצן ניגש אל אישה לבושה היטב באמצע מסע קניות ברחוב יוקרתי ואומר לה " לא אכלתי דבר כבר כמה ימים" היא מסתכלת עליו ואומרת "אלוהים, הלוואי והיה לי את כוח הרצון שיש לך " הדרך הטובה ביותר לזכור את יום ההולדת של אישתך, היא לשכוח אותו פעם אחת. אישה לא תהיה שווה לגבר לעולם עד אשר היא תצעד במורד הרחוב עם ראש מקריח , כרס תפוחה מבירה ועדיין תחשוב שהיא מהממת.

איך נולד נהג מונית

אמא הולכת עם בתה הקטנה ברחוב ומנסה לעצור מונית. בינתיים רואה הילדה בפינת הרחוב כמה נשים לבושות במעט מאוד בד, צועדות הלוך וחזור על המדרכה. האם עוצרת לבסוף מונית, הן מתיישבות והבת שואלת: "אמא, למה הנשים האלה מחכות?". "הן מחכות לבעלים שלהן שיחזרו מהעבודה", עונה האם. נהג המונית, ששומע את השיחה בין השתיים, מתערב ואומר לאם: "למה את לא אומרת לה שהן פשוט זונות". האשה שותקת. לאחר דקה שואלת אותה הבת: "לנשים האלה יש ילדים". "בטח שיש", עונה האם, איך את חושבת שנולדים נהגי מוניות?".

אלמן זקן בן 92 ../images/Emo122.gif

אחד, אלמן זקן בן 92, חולה סכרת, גורר רגל ועם לחץ דם גבוה התחתן עם בחורה בת 21. אחרי חודש וחצי הבחורה נכנסה להריון. הזקן רץ בעליצות אל הרופא שלו ואומר לו: "דוקטור, יותר אני לא לוקח את התרופות שאתה רושם לי, אני כבר לא צריך!" ומספר לו על ההיריון,,, הרופא מקשיב ואומר: "אני אספר לך סיפור קטן: צייד אריות ידוע ומפורסם קם יום אחד בבוקר לצוד. הוא בטעות מתבלבל ולוקח את המטריה שלו במקום את הרובה. במעמקי היער, בעודו צועד, קפץ מולו לפתע אריה אדיר. הצייד לא מתבלבל, מכוון את המטריה ו-בום! האריה חוטף כדור ישירות בין העיניים ומת במקום". בשלב זה מתפרץ הזקן:" לא יכול להיות, דוקטור, משהו בטח דפק אותו מהצד!" הרופא מחייך.... "בדיוק".

אדון שמוק

נכנס ללב... מוציא אמת... זה האחרון "אין לי דיו בעט"... מסתכל במראה ושואל... "מראה, מראה, מראה שעל הקיר???"... "מי הבן זונה הכי גדול בכל העיר"... המראה לא עונה "בת-זונה"... וזה כבר לא מצחיק... מתחמק מהדיכאון.. מתרחק ממעגל הדמים... אני אותו מקדים לא מגזים... אין לי גזים בביצים... על הפלאפון מזמן וויתרתי... ואת הכבלים ניתקתי... יותר מדי קקי... נגמלתי מההבל... יושב בתוך ענן... מתחזק כשהקהל צועק לי "זבל"... עוזר לזקנה לחצות את הכביש.. ואני לא מכחיש שאני מעשן חשיש... אוהב מנוש ללקק... לשתות גם יין לאכול סטייק... שש או שבע מספרים בערב.. רק שמתוקה נוכל לקרוא לזה "ערב-ספורט".. אין לי ויזה בפספורט.. כי אני לא בורח... אני יודע שמסריח כאן.. אבל אני יתמודד אם הריח... יש לי מפזר אויר מבשר חזיר... אז תגיד לנזיר החמוד מכנסיית השלום... שאדון שמוק... ממתין כבר שנים בתור לגרדום!!!! לא מזמן ראיתי אנס דרדס... אונס דרדסית ביער... זה היה אכזרי... אבל האמת היא שנהנתי.... לא קל להיות "יוק"... או "בוק"... כל היום לגרד ב"שמוק",... זאת עבירה על החוק... זה גובל לדוס.. שהופך פוץ... זה מתפזר באויר כמו נוד... עובר בין חיבורים אופטיים... וחוזר אופטימי.. מתסיס ומשפריץ הופך כימי... תלוי בין ים לגן.. בין ירושלים לרמת גן... גזר, נענע...גלעין של שסק... שכיר או בעל עסק... תרביץ את זה... יצא לך רסק... זה מקריש ויש נמק... זה נגמר רק בקבר....גבר!!! אני לא משורר ולא נגר, אני עירוני - לא מהכפר, אין לי גג, רק שמיים, אין לי כלום רק לחם ומים, אני לא עוזר - אני גוזר, אני לא מפרק, רק מפורר... אני אורגינל.. לא מתמסחר... לחיות עוזר.. לאנשים רעים מתאכזר... אני לא רועם.. אני בשקט מסמן.. אני מקריש ולא מדמם.. אני חולם כשאני ער.. אני ישן כשאני רץ... אני משפריץ כמו זיקוק.. אגרוף קמוץ כולי הדוק.. אני לא בלופ אני בחישוק... אני לא מקל אני נבוט.. לא מוכה אלה חבוט... לא חחכם אלא טיפש... רטוב כולי ואני בוער באש.. אני קורבן אני טלה... אני דרקון אני בונה... אני מסומם אני צלול... זה לא נסיון זה התירגול... זה לא שמיים זה מים בהפוך... זה לא חלק זה גס ושפוף... זה לא פרי זה ירק... זה לא זן זה דרך... הרבה אומרים... מיליון לא מקשיבים... זה נמוך אבל על עקבים.. החוד מדגדג כמו בניין בבל.. רעידות של גמילה מברזל...

למעלה