ועוד בנושא תחזוקת הגוף - מוצרי לייף

ועוד בנושא תחזוקת הגוף - מוצרי לייף

כחלק מתחזוקת הגוף נדרש לפעמים גם סיוע חיצוני ו"השלמות" שמסייעות גם לתחושה אישית טובה יותר וגם למראה שלנו. קיבלתי מתפוז 3 מוצרים מסדרת לייף פרופשונל - למי שלא מכיר את המותג לייף, זהו מותג הבית של סופר פארם, ומוצרי לייף פרופשונל שפותחו ע"י צוות רוקחי הרשת ומבוססים על ידע רוקחי ונוסחאות רוקחיות ותיקות, שהותאמו לפיתוח המדעי של שנות ה-2000. המוצרים פותחו בעקבות זיהוי צרכיהם המיוחדים של הלקוחות וכוללים נכון לעתה מבחר של מעל ל-20 מוצרים שמציעים פתרונות למרבית "הבעיות" הנפוצות, מסוג המוצרים שמומלץ שיהיו בארון התרופות של כל משפחה ממוצעת. אני קיבלתי לנסות את המוצרים הבאים:
משחת ארניקה פורטה 20% - ג'ל טבעי פעיל שמיועד לעיסוי השרירים והפרקים, מיועד לטיפול גם בשרירים תפוסים וגם במקרים של חבלות קלות ומכות יבשות, מכיל ריכוז כפול של תמצית ארניקה ובעל נוסחה ייחודית לספיגה מהירה ומשופרת. את המוצר הזה הצעתי לגיסתי שנוטה לסבול גם משרירים תפוסים וגם מכאבים נוספים בגלל בעיות אורטופדיות. התגובה שלה הייתה ממש נלהבת - היא ציינה שזה אחד המוצרים הטובים ביותר שיצא לה לנסות (לדבריה אפילו יותר מאשר משחות מרשם שקיבלה מהאורטופד) והמליצה לי להחזיק באופן קבוע אצלי את המשחה למקרים של חבלות מכל סוג שהוא וגם למקרה שיתפסו לי השרירים אחרי אימון מפרך במיוחד.
מחיר המוצר: 50.20 ש"ח (כמות של 50 גרם)
ג'ל להרגעת העור - מבוסס על תמציות טבעיות מרוכזות במיוחד של תמצית אלוורה, תמצית שום ותמצית בצל - 3 צמחים שמכונים ע"י רבים כאנטיביוטיקה של הטבע. בתור בעלת עור רגיש יצא לי להתנסות בלא מעט סוגים של משחות להרגעת העור לאחר שנשרפתי מהשמש, נעקצתי מיתושות או כשהופיעו לי גירויי עור לא ברורים. עד עכשיו לא יצא לי להיות ממש מרוצה מתכשירים שונים, את הג'ל הזה יצא לי לנסות במקרה של כוויה שטחית - התחושה הייתה נעימה, בניגוד לתכשירים אחרים ששרפו מעט ומעבר לכך המשחה עשתה את העבודה. נראה שבקיץ אני אוכל להיווכח בצורה מעמיקה יותר ביכולות של הג'ל - אבל הרושם הראשוני שעשה חיובי בהחלט.
מחיר המוצר: 40.20 ש"ח (כמות של 50 גרם)
המוצר השלישי שקיבלתי היה קרם פנים לתינוק - אותו מסרתי לשימושה של האחיינית החמודה שלי. מדובר בקרם הזנה והגנה שמיועד להגן על עור הפנים של התינוק בחורף ולסייע במקרים של יובש, גירויים ואדמומיות. הקרם מבוסס על שמנים טבעיים: שמן שקדים, שמן זית ושמן שומשום בשילוב תמצית קלנדולה ופרו ויטמין B5 שמיועד לטיפול ברקמות פגועות. מהדיווח שקיבלתי - המרקם נעים לשימוש ומלחח, לא היו בעיות של גירויים לפני כן אבל המוצר בהחלט נחמד עם סייג - האמא שניסתה את הקרם סוברת שאין צורך בשימוש יומיומי של קרם כזה למניעה היות שבתנאי מזג אוויר כמו בשבועות האחרונים תינוקות רכים לא נחשפים אליו כמו מבוגרים, כך שלא ברור כמה נדרשת מניעה. במקרים של גירויים ויובש המצב שונה. בכל מקרה - הקרם יכול לשמש גם עבור מבוגרים, היתרון שלו שהוא מאוד עדין ולכן מתאים גם לעור של תינוקות רכים (החל מיום היוולדם).
מחיר המוצר: 39.99 ש"ח (כמות של 50 גרם). בשורה התחתונה - המוצרים איכותיים, מדובר בפיתוח ישראלי שמותאם לאקלים המקומי ולצרכים של המשפחה הישראלית הממוצעת. המחירים גם הם משתלמים וכמו שכבר נאמר - מדובר במוצרים מהסוג שרצוי שיהיה בארון התרופות על כל צרה שלא תהיה.

נראה שפספסת כמה דברים

בתור התחלה לא מכרו לי כלום - כשאני מנסה מוצר בעצמי אני מן הסתם יודעת מה אני מרגישה ומה ההשפעה שלו, ואני גם נוטה להאמין לבני משפחה קרובה שניסו בעצמם (איזה אינטרס יש להם לא להגיד את האמת?). אני גם לא מוכרת לכם ולאף אחד אחר שום דבר, אלא אני משתפת בתוספת גילוי נאות שקיבלתי את המוצרים להתנסות מתפוז. אם יש לך בעיה עם העובדה ששיתפתי כאן בפורום וזה כל כך פוגע בך, אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורומים ולהתלונן על כך. בכל מקרה, העובדה שקיבלתי במתנה מוצרים שעשו לי ולבני המשפחה טוב לא נתפסים בעיני כמשהו במסגרת "עבדו עליי בעיניים", גם אם המוצרים לא היו עושים לי טוב אני לא חושבת שיש סיבה לחשוב שמישהו עובד עלי, במקרה הזה הייתי פשוט כותבת חוות דעת לא חיובית (וכבר עשיתי את זה).

supersonic777

New member
לי אין שום בעיה בעיניין,וגם אין לי אינטרס...

לפנות להנהלה... מואה לא נפגע מהשטויות האלה... מגיב לגופו של עיניין... מצדי,את מוזמנת להעלות מה בא לך...

ebi83

New member
נשמע מעניין...

בעיקר הג'ל הראשון ברשימה. אולי ננסה אותו מתישהו. תודה על החוו"ד

למעלה