ועוד בעיה של נשים בלבד

ועוד בעיה של נשים בלבד

חזרתי עכשיו מריצה בים. מאז שהתחיל הקיץ אני מעדיפה לרוץ בפארק, גם בגלל שאם עדיין יש אור בים זה מרגיש כמו מטווח (מטקות) וגם כי אני חוזרת כה מזיעה עד שלא ברור לי האם רצתי או שחיתי. בכל מקרה, זה הזכיר לי... כלבים. אני רצה לי עטופה במחשבות, הגלים מלחכים את החול, השקיעה יפה מאי פעם (היא תמיד יפה מאי פעם), כשלפתע משהו קופץ עלי. תגידו - סבבה, בעיה של כולם. מה, אסור לכלבים להיות בלי רצועה בחוף, להשתובב קצת? <<התשובה היא - לא, אסור, ויש כמה וכמה חוקים נגד זה!>> אבל! פעם בחודש, ככה נהוג, אני במחזור. והיי, אם זה גם בורח וגם מדמם, חתול מי שלא קופץ על זה! בקיצור, שבוע כל חודש אני מרגישה כמו ארנבת במנוסה... ואז אני עוצרת, מה לעשות קשה לי להמשיך לרוץ כשחיית טרף מנסה לאגף אותי, והבעלים של רקסי עושה משהו כמו... - "רקסי... די... עזוב אותה..." <<הייתי מעדיפה לשמוע "רקסי!!! די!!!">> - "הוא לא עושה כלום" <<לנבוח ולקפוץ זה מספיק מבחינתי, הוא לא צריך גם לנשוך אותי כדי שאני אתעצבן>> - "הוא רק רוצה לשחק" <<כדורגל הולך? אם הוא הכדור>> והאהוב עלי - "הוא אף פעם לא עשה את זה". ואללה, הרגעת אותי עכשיו... במקום לתפוס להם בקולר, להתנצל (!!!), ואם אפשר לשים רצועה כי יש לי גם את הדרך חזרה.

אני איתך לגמרי!

לא כל כך מכירה את זה בימים של מחזור אבל העניין הזה שאנשים יוצאים עם הכלבים ללא רצועה זה פשוט חוסר התחשבות, כמו שאמרת יש חוקים והזלזול בחוק ובאנשים האחרים מוציא אותי מדעתי
. שלא תבינו לא נכון אני אוהבת כלבים והייתי בעלים של כלבה מהממת במשך 18 שנה (נפטרה לפני כשנה
) אבל מעולם לא טיילתי איתה ללא רצועה. כשאני רוכבת באופניים או רצה בפארק הם פשוט מתלהבים או כועסים או לא משנה מה ותמיד רודפים אחריי, למה אני צריכה להיות בפחד?? בבקשה בנות, אם אתן בעלות כלבים אנא טיילו איתם כאשר הם עם רצועה ואל תתנו להם להציק לבנות שבסה"כ רוצות לעשות קצת ספורט

susieada

New member
כלבים ברכיבה ../images/Emo107.gif

כלבים הם באמת בעייה לרצים ורוכבים, ובכן גם בעליהם הלא טורחים "לרסן" אותם! במהלך רכיבה ניתן "להשפריץ" על הכלבים מבקבוק המים שלנו והם מפסיקים לרדוף.. הבעייה כאן שהמים יקרים לי ברכיבה לשתיה, אך הטכניקה עובדת. סוזי

מור שלז

New member
אכן בעיה מוכרת

קודם כל, אהבתי את התיאור שלך
ישבתי, קראתי והתפקעתי מצחוק
מעבר לזה, אכן בעיה מוכרת - גם בריצה, שאז הפתרון שלי הוא לעצור, ללכת בניחותא, ואז בדרך כלל הם פחות מתעניינים בי. אבל בעיקר באופניים, מה לעשות על האופניים זה מפחיד
כלב אחד חצוף, כבר נשך אותי פעם (רץ לי מתחת לגלגל הקדימה, ואז כשבלמתי כדי לא לדרוס אותו - הגיע מהצד ומייד נשך). אני אישית גם מכירה שני רוכבים שלא הפסיקו לבלום בזמן, וזה הסתיים בתאונה. פתרון? אין לי ממש. רק לרכוב מאוד בזהירות באזורים מועדים לפורענות, כדי שיהיה מספיק זמן תגובה במידת הצורך.

למעלה