ועוד בעניין קריירה ותעסוקה

noa128

New member
ועוד בעניין קריירה ותעסוקה

ובהמשך לדבריה של עו"ש מאמש על מראיינים וחלקם בתהליך ההפכפך הזה של מציאת עבודה בשוק העבודה המלא והמטורף של היום, הנה מאמר שייתן עוד כלים למרואיינת העשויה ללא חת, ובהזדמנות יפתח עוד אשנב על חוויותיה מסמרות השיער של המובטלת הישראלית בדרכים..
(נשבעת לכם שיום אחד אכתוב ספר על כל הסיטואציות והעסקים המוזרים שיצא לי לפגוש בחודשים האחרונים..
) מומלץ !

לא ליטה

New member
../images/Emo62.gif למה "יום אחד"../images/Emo35.gif ../images/Emo62.gif

עכשיו הזמן, נועה'לה, כשממילא אין עבודה במשרה מלאה, כשכל הסיפורים עדיין טריים (שלא לומר מדממים), כשהפרקים הבאים כותבים עצמם מידי יום, כשהכסף שיכניס לך רב-המכר הצפוי קורץ מתמיד
יאללה, לכתוב

noa128

New member
עם הרעיון הזה יצאתי מהראיון

של יום ראשון האחרון. לאיש ההוא אני קוראת "הקברן" או "המספיד" (ועכשיו רק נותר לנחש במה עוסקת החברה שלו - לא, לא מצבות - הרבה יותר יצירתי..) היה גם "הבלש", והייתה "התופרת יורשת המיליונים", וגם "המושבניק המסוקס בנעלי הקאטרפילר שלו".. וכל אלה טיפוסים ועסקים שזה פשוט מדהים לראות. כמו איזה צופה מהצד אני באה לכל אותם המקומות עם אותה "מזוודה" שלי, ו'מגלה' מקומות שלא הייתי מגיעה אליהם אחרת בחיים..בכל מיני עסקים, הרעיונות שמאחוריהם, הטיפוסים שיוזמים ומחליטים להפוך את החזון הפנטזיוני בעליל לפרנסה, אופי העסק,לפעמים מי שאוחז במושכות ולמעשה אין לו שום השפעה על העסק, לפעמים הטיפוס עצמו הוא כזה שהרושם הראשוני שהוא עושה עלייך הוא ההיפך הגמור ממה שעולה כשהוא פותח את הפה, כשהוא מדבר אלייך.. מממ.. גם האיש שלי אומר את זה.. זה באמת רעיון..

פּרפרית

New member
צודקת לא ליטה (הממ....)

ויש לך דוגמה חיה לכך בדמותה של ג'יי.קיי. רולינג. תזכרי אותנו גם אז???

למעלה