ועוד בעניין תוכניתו של ליאור שליין.

ועוד בעניין תוכניתו של ליאור שליין.

עם הבאת הקישור לתוכניתו של ליאור שליין, ע"י תינו גיניתי את הסאטירה שנעשתה וטענתי שהיא חסרת טעם. בהודעתי כתבתי גם שפניתי בתלונה לנציב תלונות הציבור של הרשות השניה, שזוהי הרשות המפקחת מטעם המדינה על שידורי הערוצים המסחריים. מצאתי לנכון להביא לידיעתכם שהיום קיבלתי מכתב תשובה מנציב תלונות הציבור של הרשות השניה. דבריו של נציב התלונות מדברים בעד עצמם וסרקתי את מכתבו אלי כדי לצרפו להודעה.

שזאת כמובן אותה תגובה שקיבלתי ../images/Emo9.gif

טוב, לפחות הגיבו וגינו. אני עוד חייבת לך בירור, רק לא יצא לי לבדוק
אבל אני זוכרת.

לא ציפיתי לגדולות ונצורות,

אבל אני בדעה, שאם טורחים להתלונן, מגיעים בסיכומו של דבר לתוצאות. הרי אף אחד לא באמת התכוון שיערפו את ראשו של המגיש את של העורך אבל בטוח שהם, ואחרים, הפנימו את המסר ובודאי לא יעזו לעשות מעשים נלוזים כאלה בעתיד. לגבי "החוב" שלך, את ממש לא צריכה להרגיש "חייבת". ראיתי שלשום בלילה, שידור חוזר של תוכנית הטלויזיה רואים עולם ושמתי לב שנאמר שם שיחד עם הוצאת הספר בעברית, באנגלית ובגרמנית, הוא יצא לאור בערבית בעיראק. לכן נראה לי שעוד לא טרחו לייבא אותו ארצה.

שלומציון

לפני היותה מלכה, שמה היה אלכסנדרה. ב:דברי אלכסנדר טובים וחכמים בהרבה הרבה מקרים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה סתם על ההיתרמות..

בסופו של דבר, הוא כאילו התנצל..לא משנה.. האמת שום ליצן או אדם לא יוכל לפגוע בשום דבר ששיך לאדון, אלוהים מעל כל הפשלות המעליבות של בני האדם.. זה רק אנו שלפעמים נעלבים, כבני אדם, שפגעו לנו בדבר יקר וחשוב.. וטוב שהיתה עירנות ואחדות (מפתיעה יש להגיד) בין רבים שכולם גינו את שליין..הלוואי עלינו אחדות זו בעוד הרבה מצבים שהם הרבה יותר חשובים מסוכנים ומעליבים..!!

למעלה