ועוד גנים אם מישהו יודע?

sharon_bn

New member
ועוד גנים אם מישהו יודע?

אנחנו מתכוונים גם לראות את : גן האירוסים, וגני מרוויאס האם שווה ללכת? ראינו כבר את: ירוק על המים, נען, וקאנטרי קלאס, אני אישית אהבתי את קאנטרי קלאס, והוא את נען- מישהו יודע לתת לי קצת יותר פרטים?

sariteran

New member
האם מדובר על גן האירוסים

בין ראשל"צ לנס-ציונה? אם כן, אני לא ממליצה. המקום הוא לא גן, אלא אולם די פשוט, רק החופה בחוץ. היינו שם באירוע, והאוכל ממש לא משהו. לגבי מרוויאס, לא הייתי, אך שמעתי שהמקום יפה. מתי אתם מתכננים להתחתן?

sariteran

New member
ממליצה בחום על "דרך ארץ"

...גן אירועים מקסים בין הרצליה וכפר שמריהו. אנחנו מתחתנים שם, היינו בהרבה גנים ובמקום זה פשוט התאהבנו ממבט ראשון. לא הצעתי אותו קודם כי חשבתי שאתם מתחתנים בחורף, והמקום פתוח, אבל אם מדובר על מאי/יוני, שווה לדעתי להכניס את המקום לרשימת הביקורים. מזל טוב ובהצלחה!

th

New member
תוכלי לייעץ

בעניין המקום והמחיר..? תודה

sariteran

New member
לא כ"כ הבנתי את השאלה...

... אבל אנסה לענות: "דרך ארץ" נמצאים בכביש שבין הרצליה וכפר שמריהו (כשנוסעים בכביש החוף צפונה, פונים ימינה במחלף כפר שמריהו, וזה נמצא כקילומטר אחרי הפניה, בצד שמאל, מיד אחרי פסי הרכבת). כפי שכבר כתבתי, זה גן מקסים, עם אווירה מאד מיוחדת. הגן לוקח 12 דולר לפני מע"מ לאדם (נכון לספטמבר הנוכחי, ייתכן שיש מחיר שונה לחודשים שונים). יש צורך לקחת קייטרינג נפרד.אתמול היינו שם בפגישה עם הבר שלקחנו, והבחורה שמנהלת את הבר אמרה לנו שזוגות שבאים לשם כדי להתרשם מהבר כ"כ מתלהבים מהמקום שקשה להם לחזור לגן המקורי שבו הם סגרו... בכל מקרה, בחירת מקום לאירוע זה עניין של טעם ושל "כימיה" - פשוט תלכו לראות! אני אספר עוד דבר, שכבר סיפרתי בפורום של IOL, אבל לטובת החדשות: "דרך ארץ" כמעט שלא מפרסמים את עצמם, ואנחנו הגענו אליהם דרך המלצה בפורום של IOL ז"ל של כלה שהתחתנה שם (זה היה ביולי שעבר!!! איך הזמן טס!). בכל מקרה, אני שמחה "להחזיר טובה" ולהעביר את ההמלצה הלאה. המון מזל טוב ובהצלחה, ואם אתם הולכים לבקר שם, אשמח אם תחזרו עם רשמים! שרית.

th

New member
מה יש בדיוק בקאנטרי קלאס?

יש שם משהו מיוחד? גן או אולם?

sharon_bn

New member
זה גן ממש יפה בין הרצליה לרמת אביב

הייתי שם בחתונה לפני שנה וממש התלהבתי, ובאתי שוב לראות את המקום והתלהבתי שוב

wolkoon

New member
עוד גנים

יש כמה גנים שחייבים לראות: גן הפקאן למשל (ברמת-הכובש).

למעלה