ועוד דברים בהמשך לשירשור המדיטציה

MemphisRaines

New member
ועוד דברים בהמשך לשירשור המדיטציה

דובר על ההורים אבל מה לגבי אנשים אחרים בחיינו אנשים עימם אנו עובדים מה ההשפעה שלהם עלינו והחברים שלנו........ לא מזמן הגעתי למסקנה שאדם מסוים עימו אני עובד כבר דיי הרבה שנים ובשנים החארונות הוא דמות משמעותית מאד בעבודתי הינו טיפוס צבוע ונצלן שלא מהסס לנצל את טוב ליבם של אנשים ( ואת טוב ליבי שלי ) אבל כשהוא צריך לעמוד בהסטחותיו או לתת גיבוי הוא פשוט נעלם מהשטח חשבתי על זה ביומיים החארונים וזאת אחרי שגיליתי עד כמה מעט גיבוי אני מקבלל ממנו למרות הבטחות חוזרות הבוקר הגעתי לנקודה שפשוט רציתי לעזוב את העבודה ( וזאת למרות שאני ממש אוהב את מה שאני עושה ) הוא מוציא את החשק לעשות את הדברים שאני עושה מתוך אמונה שרון

blg

New member
שרון, מקווה שאני לא נדחפת לך פה

אניגיליתי שהקשיים שלי מול אנשים אחרים דומים לקשיים שלי מול האמא שלי - מאוד בולט בקושי להציב גבולות!! להגיד לא! וכו´ אולי זה רלוונטי גם לך? הקושי מול האיש בעבודה דומה לקושי מול ההורים או אחד מהם?

MemphisRaines

New member
ראשית הרגישי חופשיה להתערב

כל נושא שאני מעלה מעל דפי הפורום הוא מבחינתי פתוח לכולם לגבי הורי אני הוא אדם נוסך ביטחון בצורה מדהימה מילה שלו זו מילה
ואין מעבר הוא יעשה הכל על הצד הטוב ביותר עם תמיכה מלאה ( ברגע שהתחייב ) עם אמי הדבר יותר סבוך מאחר ויש לי המון חיכוכים עימה על כל מיני דברים והיא נוהגת לנסות להתערב בדרך חיי ככל יכולתה , כיום אני יודע כיצד להתמודד עימה אבל במשך שנים היא ירדה לחיי עדיין זה מאד שונה לגבי האדם הספציפי הוא פשוט דורך על כל מי שנקרא בדרכו ( ועוד מנסה להכיח כמה שהוא עזר ) כרגע אני בנקודה שבה אני מבין שאני פגוע ממנו , אני עוד ממש לא יודע איך לפעול ומה לעשות ברור לי שאצטרך להתייצב כנגדו ולהעמיד דברים במקומם ( פעם אחת ולתמיד ) זה לא יהיה קל אבל אם אכין את עצמי לכך ואצמא את הנקודה בה אוכל לעשות ואת הדרך לעשות זאת בצורה בה אני מאמין שרון

למעלה