ועוד דבר קטן.....אבל חשוב נורא!!!

BALUTAMAN24

New member
ועוד דבר קטן.....אבל חשוב נורא!!!

בקשר לכל מה שכתבתי ב"לקרוא ולהגיב" בקשר לכל הסקס שאנו רואים וילדינו חיים לפי זה,אני לא מבין גם למה פורומים כמו כאן בתפוז,כמו פורום סקס ופנטזיות מיניות",לא מוגבל באיזשהי דרך לכניסה של ילדים. ילד בן 9,10 שעכשיו בחופש הגדול שלו,לבד בבית,גולש באינטרנט כל היום,נכנס לפורום "פנטזיות מיניות" של תפוז לדוגמא וקורא כמה זה כיף לבנות שתוקעים להם אצבעות בכל מיני מקומות. אני פשוט לא יודע אילו מסקנות ילד כזה מסיק משום שאני בגיל שלו לא הייתי מודע בכלל לדברים האלה וטוב שכך. ילדה בגיל קטן,שתקרא פנטזיה של מישהי על אונס למשל,יכולה לקבל את זה,גם אם בתת מודע שלה,באופן הרסני ומי בעצם יודע על ההשלכות של זה לעתיד. אני חושב שאנחנו חייבים להיזהר ממש ממה שאנחנו עושים ואולי זה אף מאוחר מדי.אני מקווה שלא. פשוט נראה לי שאם בעוד 5,6,10 שנים יתחיל גל אונסיםוהפקרות מינית לא נצטרך להיות מופתעים ונצטרך להודות באשמה ולקחת אחריות. ולכל מי שכתב לי מקודם-אני לא דוס,לא דתי בעצם אני ממש חילוני ואני לא הייתי רוצה להוציא את המחשב והטלויזיה מהבית. פשוט אני רוצה שאנשים יכירו בעובדה שיש בעיה,שמתחבאת מאחורי הקידמה,חופש הביטוי והמתירנות המינית שכל הנ"ל יביאו עלינו אסון חברתי ותרבותי. לפעמים אפשר להרגיש לבד גם אם מסביבך מיליארד אנשים BALUTAMAN

Vdrums

New member
מזה אתה חושש? מהכניסה של הילד

לפורום של תפוז? הוא נכנס לאחד ממליוני אתרי הסקס שקימים ברשת. אני כל בוקר מדליק את המחשב כדי לבדוק שחסימת התוכן באקספלורר עובדת כדי שהאחיות שלי לא יגיעו לתכנים מסויימים בזמן שהן גולשות.

אין שום קשר בין אונס למתירנות מינית

ללא קשר לעמדות שלך בעד ונגד מתירנות פנימית - התפיסה לפיה מתירנות מינית מגבירה את מעשי האונס (ציטוט שלך: "פשוט נראה לי שאם בעוד 5,6,10 שנים יתחיל גל אונסיםוהפקרות מינית לא נצטרך להיות מופתעים ונצטרך להודות באשמה ולקחת אחריות") היא תפיסה פרימיטיבית וחשוכה. המשמעות הטמונה בדברים היא שנשים שמתלבשות באופן מסוים או מתנהגות בצורה מסוימת זה מוצדק שיאנסו אותן - תפיסה של אשמת הקורבן. בפועל אין כיום יותר מעשי אונס משהיו לפני 10, 20 או 30 שנה - מה שיש זה יותר דיווחים על מעשי אונס בגלל שלאט לאט ומאוד בהדרגה נשים מגלות אומץ ומתלוננות. אולם בדיוק בגלל תפיסות חשוכות כמו שלך נשים פוחדות להתלונן. דרך אגב - רוב מעשי האונס בניגוד לגישה המקובלת עד לפני עשרות שנים לא נעשים על ידי זרים שהתנפלו על נערה שהלכה לבדה בלילה ברחוב חשוך - רוב מעשי האונס נעשים על ידי מכרים - בני זוג, קרובי משפחה ו"ידידים". לאור זאת אפילו לשיטתך (שממה ניתן להסיק שאישה שהולכת בלבוש חושפני מבקשת שיאנסו אותה) לא נראה שיש למתירנות המינית השפעה על כמות מעשי האונס.

תיקון

במשפט הראשון כמובן שהכוונה היא למתירנות מינית ולא למתירנות פנימית

BALUTAMAN24

New member
מה זה קשור למה שאמרתי?

אתה מייחס משמעות לדברים שבכלל לא אמרתי. לא העזתי לחשוב אפילו שבגלל לבוש מסויים נשים נאנסות. ממש ממש לא! כל מה שאמרתי שמה שקורה היום יגרום להפקרות מינית ובנוסף לעלייה בהתקפות מיניות ואונסים. אתה אומר שמספר האונסים כל שנה הוא בערך אותו הדבר ב 20,30 שנה האחרונות-אני לא בדקתי את זה אבל ברור שאם מדובר באונס,מדובר בבחור שפשוט לא יכול לשלוט בדחפיו,או אוהב לקבל את שלו בכוח,אוהב להכאיב וכו... אני אומר שככל שילדים ילכו ויהיו חשופים ל "תרבות הרעה" שאנו מפתחים כך יהיו יותר ויותר אנשים בחברה שיהיו פוטנציאלים לאנשים שמסוגלים ובעלי נטיות לאונס ומעשי סדום,אפילו בתוך המשפחה. גם אם אתה אומר שתמיד מספר האונסים נשאר זהה,אני אומר-מי שאונס לא אונס כי יש לו DNA שונה ממני וממך אלא בגלל משהו שקרה לו במהלך תקופת חייו והוא משליך את זה על קורבן נשי. אתה הכנסת מילים בפי וגרמת לי להישמע סקסיסט ודתי אדוק. אני בעד לבוש יפה,יפה גם לראות נשים יפות ולבוש חושפני עד מידת מה,אבל להגיד שאני אמרתי שמי שלבושה יפה ביקשה את זה? איפה נשמע כזה דבר?

siv30

New member
האמת המרה; כל נושא האינטרנט מדיר

שינה מעניי. לא רק הכסניה לאתרי סקס ופורנו שזה ניחא. הבעיה האמיתית מתחילה בפיתויים שרובצים לפתחם של כל מיני סוטים/ אנסים/פדופילים ברשת והניצול לרעה של צאטים ותוכנות ממסר מידי (ICQ, מסנגר, אודיגו ושות') כדי לתפוס קורבנות קלים. כל הנושא הזה גורם לי חלחלה קשה ואני חושבת שברמת הפרט המשאבים שאני אשקיע כדי לסייע לילדים שלי להתמודד עם הפיתויים האלה הם הרבה יותר גדולים מהמשאבים שאני אשקיע כדי למנוע את הכניסה לאתרי פורנו. כי בכל זאת שלומם הפיזי וגופני חשוב לי בדרגה אחת יותר ממה שהם יספגו משיטוט באתרים כאלה.

Linkey-Whinkey

New member
אההה... סליחה?

פה אני חייב לחלוק עלייך. הסיכוי שפידופיל/אנס עקרונית ימצא את אותו "קורבן קל" איתו הוא מסתודד ברשת הוא זהה, אם לא קטן יותר, מהסיכוי אשר אותו אנס/פידופיל היה הולך לבאר, פאב, מועדון או כל מקום אחר שסובב סביב אלכוהול, משתכר, ועושה משהו שהוא לא אחראי עליו שהיה הורס למישהי את החיים (רב הסיכויים מישהי בת פחות מ-18 שלא אמורה להיות שם). בתחום הזה, האינטרנט דווקא לא הרע את מצבנו. הכניסה לאתרי פורנו, מצד שני, פה אתה מוזמן בהחלט לומר שזה משחיט את הנוער וכו' (אני לא מסכים, אבל זה לא רלוונטי פה)

למעלה