ועוד דבר? תחתונים XL-XXL

deena

New member
ועוד דבר? תחתונים XL-XXL

XL-XXL מכותנה? לא מסאטאן? איפההההההההההההה? אני אוהבת דגם ספיציפי של victorias secret אבל כמובן אין להשיג בארץ (אלא אם כן מישהו יודע איפה החנות מפעל- כי זה מיוצר כאן) ולמה לקחו לי את מרקס אנד ספסר, למה.

DREAM111

New member
היי שוב

היום בכל החנויות כמעט של המידות הגדולות גם יש לבנים. אני לא בטוחה בסוג הבדים ייתכן וזה לא כותנה. אני יכולה לומר לך שאני קניתי תחתונים ענקיות ברוב אלנבי בת"א כל תחתון ב-10 שקלים והאמת אין לי מושג ממה הם עשויים אבל זה נהדר גדול צבעוני ונוח מאוד. ממליצה בחום על זה. כדרך אגב אם בת"א עסקינן אני יכולה לומר לך שיש לי אחיינית שיש לנו בעיה דומה היא לא שמנה ולא כלום אבל היא מאוד גבוהה ולכן כל הדברים אצלה במידות יותר גדולות, באלנבי וכל האיזור יש המון חנויות לילדים שיש בהן כל מיני דברים יפיפיים בכל מיני מידות ומחירים מגניבים. בפינת בלפור יש עודפים של גאפ הכל ב-10-15 ש"ח כמדומני לילדים. בהצלחה שוב.

deena

New member
בדרך כלל הלבנים הם מסאטן

בד חלקלק כזה, מבריק. אני מעדיפה 100% כותנה. וכן, את החנות בפינת בלפור אני מכירה, מלא חולצות טריקו נהדרות קניתי שם.

DREAM111

New member
אבל יש שם גם שמלות לילדות

אם אלנבי אז יש שם חנות לבני נשים בדיוק בפינה של בלפור ולהם יש כם כותנה אבל אני לא בטוחה עד כמה הלבנים גדולים. צריך לבדוק.

למעלה