ועוד דרך לסכם את העונה

ועוד דרך לסכם את העונה ../images/Emo9.gif

הפרק שהכי אהבתי: הפרק שהכי לא אהבתי: הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: הדמות שהייתי מוותרת עליה: מה רציתי שיקרה ולא קרה (איך אני רואה את כולם רומשים פה משהו על סטיבי ואלכס
) מה לא רציתי שיקרה וקרה: צפיות לעונה הבאה :

Nira 222

New member
עונה

הפרק שהכי אהבתי: הפרק בו ניק חזר מהחיים... הפרק שהכי לא אהבתי: הפרק בו הופיעה הזמרת רבקה לאוול, שיעמומון מוחץ... הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: דייב ללא ספק וגם אלכס (הרזון שלו פשוט משך העונה) הדמות שהייתי מוותרת עליה: פיונה נחרצות מה רציתי שיקרה ולא קרה: שניק וטס לא יעזבו
ושרוב וג'ודי יהיו ביחד. מה לא רציתי שיקרה וקרה: אלכס ופיונה נשואים, רייגן חוזרת פתטית צפיות לעונה הבאה: רק לא עוד מריחה עם רוב ג'ודי וריילי, רק לאאא.

blacknwhite

New member
עונה 6

אז ככה: הפרק שהכי אהבתי- וואו, לא יודעת. אני רואה פעמיים בשבוע אולי, מי זוכר? אני די אהבתי את כולם, למרות שהיו יותר ופחות טובים. הפרק שהכי פחות אהבתי- כנ"ל. וצר לי על חוסר הפירוט. הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: האמת, בהתחלה אהבתי את פיונה, היא נראתה מאוד חביבה (בתור דמות, לא בתור בנאדם) אבל היא הדרדרה בהמשך העונה. אז גם אני אלך על אלכס ודייב
וכמובן גם לפטריק מגיע קרדיט. הדמות שהייתי מוותרת עליה- למרות שהיא עכשיו מתוקה, ובלעדיה היינו זוכים לראות את סטיבי במגוון הרבה יותר רחב של התמוטטויות נפשיות, הייתי מוורת על רייגן. לא חבל על הביצ'ית היחידה עם כבוד בסדרה הזאת? מה שרציתי שיקרה ולא קרה- אז כן, סטיבי ואלכס, כי זה פשוט התבקש. מה שלא רציתי שיקרה וקרה- הייתי מוותרת על כל הקטע המוזר של דייב ורייגן. לא הספיק הסיבוב הראשון? והאמת- רציתי, באיזשהו מקום, שניק ימות. ככה, הוא היה גומר את הסדרה בצורה דרמטית ויפה, ואחרי שהוא "חזר לתחייה" זה די הרס את היופי שבזה. הבה יותר אהבתי את טס בפרקים האלה. אם כבר אז כבר. (אבל- אם הוא לא היה מת מלכתחילה לא הייתי מתלוננת) צפיות לעונה הבאה- דבר ראשון, שיתחילו לסגור חורים. הגיע הזמן. דבר שני, אני רוצה את ג'ודי ורוב ביחד, ולא אכפת משום ריילי שיעמוד באמצע, למרות שהוא חמוד. וואו, יצא ארוך

נועה167

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

הפרק שהכי אהבתי: קשההה לבחור אחד! הפרק שהכי לא אהבתי:אין אחד ספציפי אבל מה שכן, לא אהבתי את הסיפור שניק מת ואז מגלים שהוא חי.. זה הזוי, ואחת הסיבות שזו סידרה כזאת טובה זה בגלל שבד"כ לא קורים פה דברים כאלה הזויים.. זה סתם הרס והיה מיותר. הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: אחת?! קשה לבחור. הדמות שהייתי מוותרת עליה: פיונה מה רציתי שיקרה ולא קרה: שטס תישאר.. בדיוק היום בפרק שמתי לב שיש תמונה של שארלוט על המקרר ופתאום נזכרתי עוד בימי קלייר ואיך שהסידרה הייתה אז.. וזה פשוט לא אותו דבר. הדבר היחיד שעשה את הסידרה טוב זו הייתה טס ואז היא עזבה וזה ממש הרס.. היו צריכים לסיים את הסידרה וזהו. מה לא רציתי שיקרה וקרה: אלכס-פיונה, ןלא כי משנה לי עם מי אלכס יהיה אבל למה מעפנה כזאת? צפיות לעונה הבאה: בד"כ כששואלים אנשים אם לסיים סידרה בשיא או להמשיך אני מאלה שעונה להמשיך כי תמיד איכשהו אני נהנת להמשיך לצפות אבל פה זה פשוט מקרה אחר.. נכון שיש פרקים טובים גם עכשיו אבל זה ממש לא אותו דבר ובעונה האחרונה תחשבו ותראו איזה דברים הזויים קרו.. (רצח הארי, ניק..) דברים שיותר מתאימים ליפים והאמיצים מאשר לסידרה נומרלית, אז ת'אמת אני רק מקווה שלא תהיה עונה חדשה כי אני לא רוצה שהסידרה תתדרדר יותר ממה שהיא כבר התדרדרה.

עונה בשבילי

הפרק שהכי אהבתי: המרדף אחרי רוב וג'ודי, הפרק שבו היא מבלה איתו אחרי שהיא מגלה שג'ק הוא אבא שלה והפרק שניק חוזר לחיים הפרק שהכי לא אהבתי: הפרק עם ג'ודי וריילי והפר מגנגאלן פרש (לא זוכרת אותו בדיוק כי הוא היה משעמם) הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: סטיבי הדמות שהייתי מוותרת עליה: מוירה מה פתאום הופכים אותה לדמות ראשית? מה רציתי שיקרה ולא קרה: שניק וטס ישארו ושיראו את התינוקת שלהם קלייר ושמשהו יקרה בין רוב לג'ודי (מגיע לשניהם לחיות קצת באושר ועושר לא? ) מה לא רציתי שיקרה וקרה: שסנדרה תכנס לכמה פרקים ושאלכס יתחתן עם פיונה, אלא יהיה עם סטיבי זה היה ברור מהרגע שקלייר מתה שמשהו צריך לקרות בניהם צפיות לעונה הבאה : שיהיה סיום טוב ושהדמויות יחזרו למין פרק פרידה, שמשהו יקרה בין ג'ודי לרוב, שניק וטס והתינוקת יחזרו, רייגן תעזוב כי היא לא חשובה, ואולי שמשהו יקרה בין אלכס לסטיבי גם משולש רוב ג'ודי ריילי יהיה נחמד אבל אני מעדיפה את רוב לסיכום: העונה הייתה מעולה למרות שהיא הפכה ליותר מדי טלנובלה אבל נסתדר עכשיו כל מה שצריך זה שידורים חוזרים

וגם אני עונה ../images/Emo9.gif

הפרק שהכי אהבתי: כמובן שיש יותר מאחד
,אהבתי לאללה את הפרק שגילו את אמת על סנדרה (שהיא רצחה את הארי), אהבתי את הפרקים של ג'ודי ורוב ! הפרק שהכי לא אהבתי: לא אהבתי את הפרק של השחזור , הוא היה מיותר ומעפן. הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: אני חושבת שיש מלך אחד לעונה הזאת וקוראים לו דייב
זאת פשוט הייתה עונה מעולה לדמות שלו, הוא היה שם בשביל כולם תמך עזר הצחיק והתקדם בעצמו! הדמות שהייתי מוותרת עליה: אמממ לוותר? או פיונה או רייגן בגירסתה הנוכחית .. מה רציתי שיקרה ולא קרה (איך אני רואה את כולם רושמים פה משהו על סטיבי ואלכס): אז דווקא לא סטיבי ולאכס, אני יותר רוצה ג'ודי ורוב! הם מקסימים לדעתי! אבל מצד שני אהבתי שעצרו את זה במקום שבו זה נעצר! מה לא רציתי שיקרה וקרה: טס הלכה
צפיות לעונה הבאה : אני רוצה משולש רוב ג'ודי ריילי שבטח יהיה שמח
. ואמממ הלוואי שסטיבי ואלכס יבינו שהם לא צריכים להיות ביחד ושזאת הייתה טעות
(נראה לי אני היחידה שחושבת ככה).

ME ME ME! ../images/Emo9.gif

הפרק שהכי אהבתי: את המרדף של ג'ודי ורוב , שגילו שסנדרה רצחה את הארי. הפרק שהכי לא אהבתי: שאלכס וסטיבי רבו!!! הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: סטיבי.. (אין כמו סטיבי) הדמות שהייתי מוותרת עליה:פיונה!! (וקייט לא הייהת חסרה לי בלי להעליב) מה רציתי שיקרה ולא קרה:שאלכס וסטיבי כבר יהיו ביחד!!!!! (מה לעשות). מה לא רציתי שיקרה וקרה: שאלכס יחזור עם פיונה... צפיות לעונה הבאה : שהכל יהיה טוב.. ושדייב יהיה!!!! (למרות שהוא לא). ושטס וניק יהיו.. ו.. הרבה עקשן.. ושלסטיבי יהיה רק טוב!! :)

שיר בלב7

New member
מורי כל הכבוד על העדכונים!

גיליתי את הפורום קצת מאוחר והתחלתי להכנס בכל פעם אחרי שראיתי פרק, כדי לראות מה כתבו או חשבו עליו. עצוב לי שהסדרה נגמרה. אני רוצה עוד!!!! הפרק שהכי אהבתי: כשאלכס הבין שיש משהו בינו ובין סטיבי והדברים שונים ממה שנראה. הפרק שהכי לא אהבתי: כבר שכחתי. הדמות שהכי......: סטיבי! הדמות שהייתי מוותרת עליה: פיונה מ רציתי שיקרה אבל......: סטיבי ואלכס ביחד!!!! מה לא רציתי שיקרה אבל קרה: אלכס התחתן עם פיונה וסטיבי פספסה..... צפיות לעונה הבאה: שישארו יותר דמויות, שלא כולם יעלמו. שלא נשאר נשאר עם סידרה בשם בנות מקלאוד ללא בנות מקלאוד בכלל. הנטישה הזו - של הדמויות לא הגיונית בכלל. להתראות בשידורים החוזרים.

Nira 222

New member
אל תדאגי, בשביל המקלאוד

יש לנו את רייגן הפתטית! או שמי יודע ואחותה תצטרף גם! + בטח שרלוט צפויה לגדול תוך פרק וחצי ואז היא גם תחזור!

כ"F עצוב לי שהעונה נגמרה../images/Emo7.gif

למרות שמפרק לפרק זה נהייה רק ורק הזוי ולגמרי כמו טלנובלה סוג ז'
/ הפרק שהכי אהבתי: הפרק שבו סנדרה מתגלה כרוצחת וסטיבי חפה מפשע. הדמות שעשתה לי את זה: סטיבי וכבר התחיל להמאס לי כמה אפשר להתעלל בדמות שלה. הדמות שהייתי מוותרת עליה: אף דמות, כל דמות כל אחת בתורה תרמה מאדדדד לסדרה. מה רציתי שיקרה ולא קרה: ברור - סטיבי ואלכס ושטס וניק יחזרו לסדרה... מה לא רציתי שיקרה וקרה: שומדבר מיוחד, ככלות אחרי הכל זה טלוויזיה
צפיות לעונה הבאה: שסטיבי תהייה שק החבטות הקבוע... אבל שבסוף היא ואלכס יתאחדו ויחיו בעושר ועושר ויגדלו ילדים ושטס המקסימה תחזור לדרובר'ס ראן (לא חייבים עם ניק, הדמות שלו מעצבנת) למקומה הטבעי ולא אי שם בארגנטינה.

Liat773

New member
איזה כייף עכשיו תורי

הפרק שהכי אהבתי : יש כמה את הפרק שג'ודי מגלה את ההיסטוריה של המשפחה ושל דרובס ראן וכמובן את הפרק שרודפים אחרי ג'ודי ורוב. הדמות שהכי עשתה לי את זה : טס, סטיבי, וג'ודי - והייתי מותרת על פיונה למרות שהיא היתה בהתחלה שלה ממש חמודה והיתי רוצה שיקרה ולא קרה: שטס תשאר (ניק עצבן אותי שהוא חזר אז אם הוא היה נשאר ככה עדיף בלעדיו)ושרוב ישאר ווכמובן סטיבי ואלכס ביחד ומה שלא רציתי שיקרה : שאלכס יחזור עם פיונה !! ושדייב לא יעזוב !!!!

Noam TG

New member
עונה חד פעמית../images/Emo9.gif

אני גם צופֵה אבל המצד
הפרק שהכי אהבתי: הפרק הראשון שבו ליאו מופיע וכל הבלאגן שאחרי. הפרק שהכי לא אהבתי: כשהרוצח של רוב רודף אחריו וג'ודי. הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: קייט/טס כשהייתה. הדמות שהייתי מוותרת עליה: מג. מה רציתי שיקרה ולא קרה: שטס תחזור לצמיתות!! מה לא רציתי שיקרה וקרה: שסטיבי תסתבך שוב אחרי ליאו. צפיות לעונה הבאה : בבקשה, *קצת* פחות תאונות דרכים
להתראות עד סיכום העונה הבאה

למעלה