עונה 6
אז ככה: הפרק שהכי אהבתי- וואו, לא יודעת. אני רואה פעמיים בשבוע אולי, מי זוכר? אני די אהבתי את כולם, למרות שהיו יותר ופחות טובים. הפרק שהכי פחות אהבתי- כנ"ל. וצר לי על חוסר הפירוט. הדמות שהכי עשתה לי את זה העונה: האמת, בהתחלה אהבתי את פיונה, היא נראתה מאוד חביבה (בתור דמות, לא בתור בנאדם) אבל היא הדרדרה בהמשך העונה. אז גם אני אלך על אלכס ודייב
וכמובן גם לפטריק מגיע קרדיט. הדמות שהייתי מוותרת עליה- למרות שהיא עכשיו מתוקה, ובלעדיה היינו זוכים לראות את סטיבי במגוון הרבה יותר רחב של התמוטטויות נפשיות, הייתי מוורת על רייגן. לא חבל על הביצ'ית היחידה עם כבוד בסדרה הזאת? מה שרציתי שיקרה ולא קרה- אז כן, סטיבי ואלכס, כי זה פשוט התבקש. מה שלא רציתי שיקרה וקרה- הייתי מוותרת על כל הקטע המוזר של דייב ורייגן. לא הספיק הסיבוב הראשון? והאמת- רציתי, באיזשהו מקום, שניק ימות. ככה, הוא היה גומר את הסדרה בצורה דרמטית ויפה, ואחרי שהוא "חזר לתחייה" זה די הרס את היופי שבזה. הבה יותר אהבתי את טס בפרקים האלה. אם כבר אז כבר. (אבל- אם הוא לא היה מת מלכתחילה לא הייתי מתלוננת) צפיות לעונה הבאה- דבר ראשון, שיתחילו לסגור חורים. הגיע הזמן. דבר שני, אני רוצה את ג'ודי ורוב ביחד, ולא אכפת משום ריילי שיעמוד באמצע, למרות שהוא חמוד. וואו, יצא ארוך