ועוד הודעה אחת

מיטללל

New member
ועוד הודעה אחת

אני והחבר האחרון נפרדנו אני לא אגיד שאני לא חושבת עליו או שלא עצוב לי איפשהו בלב.. אבל אני גם לא אגיד שאני ממוטטת. או רוצה לחזור אליו בנקודה הזו. בכ"מ, הכרתי בתחילת השבוע איזה בחור. היה קליקון. רצה שנצא. נכיר. הסכמתי שנלך על קפה. נפגשנו. היה נחמד. מצחיק. נעים. אבל הרגיש לי מוזר. כאילו אני בוגדת. כאילו זה לא נכון ולא מתאים אז... זה סתם מוקדם מדי? צריך להמשיך לנסות? צריך להפסיק לשתות שוקו?

למה שתמשיך? לפגוע בו?

תחשבי טוב טוב ותסגרי על עצמך תחשבי גם על הבחור שלא ייקשר אלייך לפני שאת נסגרת על עצמך דבר ראשון אם את רוצה לחזור לאקס תודיעי לבחור אל תשחקי עם הרגשות שלו כי זה לא הוגן כלפיו תהיי כנה אני הייתי במצב שלך לא מזמן הכרתי מישהי וזה התחיל להיות רציני אבל אני הזהרתי אותה שאני אחרי קשר ארוך ואני רוצה ללכת לאט תראי אין סיכוי שאת רוצה לחזור לאקס שאת תוכלי לאהוב את הבחור החדש תיידעי אותו במצב שלך

keren888

New member
פחחחח

יווווווווווווווווווווו... זה מזכיר לי שחבר לשעבר שלי אמר לי שכל פעם שהוא מנסה להתחיל קשר אני עומדת מולו.. ולא נותנת לו ללכת.. או שכל פעם שהוא רוצה להתחיל משהו אני אומרת לו לא!! עכשיו הבנתי בדיוק איך זה הולך!...חחחחח ומיטל.. אין לי מה לומר לך... ואל תקחי את מה שאמרתי כבדיחה על מה שאמרת זה פשוט מזכיר לי..

bolaaa

New member
מממ....

את לא חייבת ישר להיכנס איתו למערכת יחסים. זאת לא בגידה אבל כנראה שאת לא בשלה לעוד מערכת יחסים רצינית כרגע. תשמרי איתו על קשר, זה בטוח. אבל לפי דעתי את צריכה לקחת זמן קצת לעצמך. להכיר את עצמך לבד. לפחות ככה הבנתי מההתלבטות שלך. בת כמה את דרך אגב?? אם אפשר לדעת כמובן. אוהבת נופר.

Thotwo

New member
תפסיקי עם השוקו.

וכן, זה אינדבדואלי מאד. כל אחד יש לו את התקופת צינון שלו. כל אחד עם כמה זמן שהוא צריך. יכול להיות שזה מוקדם לך עדיין, יכול להיות שאת צריכה ריבאונדון קטן כדי להמשיך הלאה. כל אחד ומה שמתאים לו. בכל מקרה, קחי את הזמן. אז מה קורה איתך? שנים שלא דיברנו.. <שנתיים בערך. מהתקופה שהתגייסת..> לילה טוב

למעלה