ועוד הצעה שיכולה להיות מאד מעניינת

s h o o s h a

New member
ועוד הצעה שיכולה להיות מאד מעניינת

במהלך שיטוטיי ברשת נפלה עיני על הכתבה הבאה. מה דעתכם?

עדיין לא נס ליחו

כחניך ומדריך לשעבר בשבט "דיזנגוף" התל-אביבי, אני מודה שלפעמים, ככה, בא לי פתאום לחזור לאותם הימים. פעולות דו שבועיות בימים שלישי ושבת הכוללות: שיחות בנושאי אקטואליה וחברה, מצא את המטמון (סימני דרך), לימודי מחנאות תאורטיים ומעשיים. ולפעמים שהמדריך לא הכין תכנית, נשלחנו להעביר את הזמן במשחק כדורגל ובשאר משחקי הכדור. זוכר במיוחד משום מה את חג הפורים. שלמנו 5 לירות ועברנו בתחנות פעילות למיניהם בסגנון הלונה פארק לעניים. והטיולים. החל מיום אחד וכלה בשבוע ימים (ג'מבורי). זוכר עד היום את הטיפוס ל... הר התבור שבשבילנו היה כמו כיבוש האברסט. היו ימים והנה הם חוזרים. למי שמתאים ולמי שעיתותיו בידו, כדאי שיאמץ, כי גם בגיל מתקדם עדיין לא נס ליחו.

שילה1

New member
מספר לי?ביולי ערכנו מפגש

של כל חברי הגדוד.משימה שהוכנה על ידי 6 איש במשך כחצי שנה.. מה אומר לך.מאז השתנו דברים. וכן-הג'מבורי היה מדהים,החוויות נשמרות בליבנו עד עתה,והחברים-ממש ממש.. טוב בלי להעליב.. הרעיון אדיר!

עדיין חי, בועט ונושך?

שילה, את חושבת שהצופים הקשישונים של היום עוד שרים את השיר הבלתי נסבל והבלתי נגמר הזה ונדמה לי שזה הולך ככה: בים לבן קבוצת שחורים קוטפת, בשדה כותנה קוטפת כל היום. או, או, או, (בטונים צורחים ועולים) החמה יוקדת. או או או, (כנ"ל) יוקדת כל היום. בים לבן.... עדיין הוא (השיר) חי, בועט ונושך? אם כן אז אין לי מה לחפש שם יותר, עד כאן.
מה שכן, תסכימי איתי שאין לילה כמו אש לילה.

שילה1

New member
במפגש שלנו שרנו גם שרנו.....

עם ליווי של מפוחית. ואש לילה?מוכנה לוותר על הרבה כדי לקחת בו חלק!יוהו לאן זרקת אותי...

אלמרה

New member
בוהנה בוהנה אל תזרוק לנו אותה!!!

היא נורא עדינה - קח אותה בעדינווווותתת בבקשה.

למעלה