ועוד התייעצות לגבי רכישת נגן. מיועד בעיקר לצפ

trekrider

New member
ועוד התייעצות לגבי רכישת נגן. מיועד בעיקר לצפ

מיועד בעיקר לצפייה בסרטים במהלך טיסות ופחות לשמיעת מוסיקה. אני יודעת מה אני רוצה שיהיה בו. המחיר פחות חשוב, בתנאי שכל הפרמטרים המבוקשים יהיהו בו: לפחות 8g תמיכה בעברית (לא הפוכה) גם בתפריט וגם בכתוביות ובכתיבת טקסט(שמות קבצים וכו') העברת הסרטים תיעשה בגרירה ישירה מהמחשב לנגן ללא צורך בהמרה והתעסקות עם דברים שאין לי מושג בהם... ןלכן... כמה שיותר פורמטים בנגן גם של סרטים וגם של מוסיקה. בד"כ הסרטים שאני מורידה הם ב Avi או Divx ורצוי שינגן גם סרטים של הwindows Media Player גודל מסך 3-4 אינטש סאונד טוב קל משקל ודק, מעוצב יפה, כזה שניתן לשאת בכיס. צבע פחות משנה אפשר מסך מגע אבל רק אם הוא לא מהסוג המעצבן... כזה שמגיב היטב. בקיצור- ידידותי למשתמשת, בלי התעסקות טכנית מיותרת. גרור ושמע/צפה.... מאד רוצה רעיונות מיידיים לרכישה , אני לפני נסיעה לחו"ל ורוצה שהנגן ישמש אותי בטיסה... ואולי בכלל כדאי לקנות רק DVD נייד? אבל זה מצריך גם להיסחב עם דיסקים... למישהו יש ניסיון? רעיון? תודה מראש

נסחפת מעט אבל ננסה לעזור.

יש לך את הנגן O2 של COWON. הוא מנגן חלק מפורמטי הוידאו בלי המרה. אין לי מושג איך העברית שלו והוא בגודל 4.3" ככה שלא בטוח יהיה לך כיף להיסחב איתו בכיס, אינדיבידואלי. סאונד טוב, מנגן את כל פורמטי המוזיקה שתרצי, עובד על פלאש ויש לו חריץ SD. (http://www.anythingbutipod.com/archives/2009/01/cowon-o2-review.php) ואם אני לא טועה, אג גם הS9 לא מבקש המרה לכל הפורמטים, אבל הוא פחות טוב לוידאו מאשר הO2. צריכים להיות עוד כמה, אבל אלו העיקריים שגם נמכרים בארץ.

בגלל זה רשמתי שהיא נסחפה,

היא ביקשה הרבה דברים יחד בנגן וזה לא אפשרי, צריך להתפשר.

trekrider

New member
קודם כל- תודה. האם אתה בטוח בקשר להמרה?

נכנסתי וראיתי את המפרט של המכשיר (16G- פחות מזה אין להשיג) ובשום מקום לא כתוב שום דבר לגבי המרה, כלומר לא כתוב שצריך אבל גם לא כתוב שלא צריך. מבל מקום- המכשיר בהחלט נראה לי מתאים לצרכי. תודה רבה.

צירפתי לך סקירה שלו מABI, שם הם דיברו על זה.

אל תצפי שכל סרט לא יבקש המרה אבל. בקשר ל16GB, בגלל שמדובר בנגן שמיועד לסרטים אין טעם להוציא גרסה של 8 ג'יגה כי זה פשוט לא מספיק. ובבקשה

trekrider

New member
טוב, החלטתי. הולכת על COWON O2 16 G.

כבר הזמנתי (בשחור) ואני מקווה שיש במלאי כי בהרבה חנויות מקוונות לא היה. אם לא יהיה אשקיע יותר ואקנה את גרסת ה 32G למרות שזה ממש הרבה יותר מדי בשבילי. מקווה לא להתאכזב מהנגן.

יאיר B

New member
באם לא יהיה במלאי O2, בדקי אפשרות לקנות את

אחד הנגנים של ארכוס. הבעיות העיקריות איתם הן המחיר הגבוהה (לגדמים היותר טובים) והגודל הפיזי (רובם הגדול מבוסס על דיסקשיח בעל עשרות GB).

אני ממליץ לך על ה-Cowon S9

סאונד - כרגע, הטוב ביותר בשוק. וידאו - מסך 3.3 אינץ' AMOLED (ולא LCD עלוב). סרטים נראים מצויין על המסך הזה. סוללה - אדירה: 55 שעות מוסיקה ו-11 שעות וידאו. מסך מגע. אולי הנגן הטוב בשוק. הנה ביקורת וידאו מצוינת: http://www.youtube.com/watch?v=QWPCvzk_Lhw

trekrider

New member
רציתי להודות לכל מי שעזר לי כאן בעניין ההחלטה

הייתם אחלה. קיבלתי את ההמלצה וקניתי COWON O2 בנפח 16G (לא היה קל להשיג, המכשירים בנפח זה אזלו עד להודעה חדשה). זה צעצוע מאד נחמד. באמת עובד בגרירת קבצים פשוטה וקלה, יש תפריט בעברית ויש טקסטים בעברית - לא הפוכים !!! הסרטים נראים נהדר ונשמעים מצויין, בקיצור כל מה שרציתי. חבל שZcover עוד לא מייצרים לו כיסוי סיליקון. אני מקווה שזה בדרך... התחלתי ללמוד אותו, בעיקר את הסימנים השונים וזה לא קשה. הדבר היחיד שקצת מעצבן בו הוא שעדיין לא מצאתי איפה עושים לו STOP כשרוצים לעבור ממצב למצב, למשל להפסיק את המוסיקה ולעבור לסרטים. בינתיים אני מכבה ומדליקה מחדש. אז שוב תודה רבה לכולם. אני בטח עוד אחזור אליכם ואבקש עזרה, אתם נחמדים חג שמח ושנה טובה מבעלת COWON O2 מרוצה לאללה !!!

למעלה