ועוד חצי שעה פרק נוסף - השרשור

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifהנה הרשמים שלי.... ../images/Emo185.gifאוון חמוווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifאמןןןן ואמןןןן רקס כבר יקלוטטט שאלכס ואוון צריכים להיות ביחד ויזרוק כבר את אלכס../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gifהתרגיל המלוכלך הזה של מירנדה היה אחד הדברים המשעשעים... ../images/Emo68.gifאיךךךךךךךך גב יכולה לרצות את הפיכסע הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo185.gifקלי אובר-מנתחת דברים... היא צריכה להפסיק עם זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לה חבר מאאאאאקסים כל כך שתשתוק ותגיד תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo94.gifאוון חמוווווווווווודדדדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gifאוון חמוווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אחלה פרק../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif כבר לא יכולה לחכות לפרק הבאאאאא../images/Emo70.gif

SheIIy

New member
פרק חביב ביותר... נהנתי.

כרגיל. רק מישו יכול להסביר לי איך זה שברגע אחד מירנדה שנאה את ג'ולי הזו (-לא בטוחה שזה שם הדמות), ועשתה מה שעשתה בתור נקמה למיצמוצים, וברגע אחרי רואים את שתיהן יושבות ושותות בירה ביחד?
היה איזה קטע באמצע שפיספסתי?

אוון כל כך מרגיז {-[

אז נכון, השחקן עושה עבודה נהדרת אם הוא גורם לי להרגיש ככה, אבל הוא כל כך מתסכל אותי ולפי הפרומו לשבוע הבא - עושה רושם שהוא מצליח להפריד בין רקס לאלכס
למה אלוהים? למה? דומיניק עדיין מזכיר לי את יורם חטב, באמת היינו צריכים את הקלוז אפ על שערות הגב שלו?
ולסיום - מירנדה שיחקה אותה, שלי - לגבי שתיית הבירה: זה כנראה היה מעין רמז של מירנדה לומר לה שכעת הן שוות.

למעלה