ועוד יצירה מהיום שזה בדיוק יום

רויתה1

New member
ועוד יצירה מהיום שזה בדיוק יום

ההולדת של אמא שלי. משהו קטן ולא מקושקש מידי. דרך אגב, טעמתי עכשיו את הבצק והוא ממש לא טעים לי. אני משתמשת בבצק של המרשלג בד"צ, האם כבר שמעתם על בצקים טעימים יותר או פחות? די התאכזבתי מהטעם.

net the jet

New member
עוגה נחמדה. לא מכירה, ולא יודעת אם יש הבדל

בין הטעם של הבד"ץ לרגיל. את הרגיל של המרשלג אני מאד אוהבת.

זה בדיוק מה שרציתי להציע!

הבצק הבד``צ לא מדהים לדעתי. של ורו לטעמי יותר טעים אבל בקיץ סיוט לעבוד איתו אני מדברת מטראומה שעברתי שבוע שעבר שהציפוי פשוט קרס ונזל מהחום והעוגה יצאה לי מזעזע. בד``כ אני מוסיפה טעם תות לבצק ואז זה כמו מנטוס ורוד. אבל יש עוד מלא טעמים. בחורף הייתי ממליצה לך לנסות ורו.

תקוה8

New member
העוגות שלך נחמדות ויצאו גבוהות

לגבי הטעם זה באמת עניין של טעם יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא.

עוגה מתוקה ועדינה

אגב, את משתמשת בבד"ץ מטעמי כשרות? כי הוא אכן פחות נוח לעבודה מה RFM עם הכשרות הרגילה.

רויתה1

New member
כן, מטעמי כשרות בלבד, אגב

לא רק שהם לא טעימים הם גם יקרים רצח.

נכון. אני קונה רגיל ב67 ומהודר ב85

לכן עברתי לורו ב60 אבל נוכחתי לדעת שבקיץ הוא קטסטרופה. כשיהיה לי אומץ אני אפרסם.

תקוה8

New member
גם אני מקפידה על כשרות

ומשתמשת ב"ורו" עם הכשר של הרב מחפוד. באמת היה לי ממש קשה לעבוד איתו בימים חמים, הוא נמס כמעט כמו המרגרינה, יש הבדל כשעובדים עם בצק סוכר אחר? אין לי ניסיון בזה. אני קונה 4 ק"ג ב-60 ש"ח שזה מחיר סביר לדעתי. בחנות שאני קונה אמרו שהם לא מביאים את הבד"ץ של המרשלג בגלל שרובם לא אוהבים לעבוד איתו, אז אולי באמת יש הבדל בטעם ובאיכות.

יש הבדל בעיקר הטעם והמחיר אבל

אחרי העוגה האחרונה שנהרסה לי כי הורו קרס אז כשתגיע הזמנה אני אצפה בהמרשלג מהודר כי נראה לי פחות סביר להוסיף כמויות שלcmc לציפוי.

רויתה1

New member
תקוה-אשמח לדעת מהחכן את קונה

את הבצק של ורו ואם הוא יותר טעים.

תקוה8

New member
אני קונה מ"שום פלפל ושמן זית"

בצומת שילת, ליד מודיעין. לגבי הטעם, אין לי מושג משתי סיבות, 1- אף פעם לא קניתי משהו אחר 2- אין מצב שאני טועמת את זה .... אבל אם יצא לי לקנות משהו אחר אני יכולה לשאול את הילדים. לי שי בעיה עם האלבומין, פשוט אין להם אלבומין עם הכשר מהודר, יש עוד כמה דברים שאין להם בהכשרים טובים, אבל כיוון שאני לא עוסקת בזה בצורה מקצועית, אני מסתדרת. אשמח לדעת אם את מכירה מקום טוב באיזור ירושלים, ראיתי באיזה מקום שיש חנות ברח' סולם יעקב, אח"כ לא זכרתי איפה ראיתי את זה ולא מצאתי את זה שוב.

למעלה