ועוד כמה עצות

Efeary

New member
ועוד כמה עצות

כמה דברים שלא ידעתי לפני שמורי ומדריכי לצמחי מרפא לימד אותי היום: * לצמחים השפעה כה רבה על חיינו, שאם תחזיקו צמח ותמדדו ביד השניה את כוחכם, תראו שאתם יותר חזקים ומאשר אם תחזיקו ביד השניה סוכר לבן ותמדדו. מפליא, אבל נכון. *כשמתשתמשים בחליטת צמחים לשימוש חיצוני (למשל רטיה לעיניים או קומפרסים) אז יש להכין את התה חזק פי שתיים מאשר אם הוא מיועד לשימוש פנימי. *עדשים נבוטות מאוד עוזרות לזכרון ולמחשבה * כשאוכלים אוכל מבושל, נמצא שהגוף מייצר כדוריות לבנות בכמויות- כלומר מפעיל מנגון הגנה לגוף, כאילו הוא אוכל רעל. כשהאוכל טבעי ובריא הוא לא עושה כך. דרך לנטרל את המנגון הזה היא לאכול אוכל ירוק לפני האוכל. * ירקות עוזרים להרדם. * זוטה לבנה מונעת עש, והערבים מייבשים עליה תאנים. *כדאי לעשות מעקבים עצמיים ולבדוק תגובות לצמחים מסויימים. השבוע הצמח הניסיוני שלי הוא זוטה לבנה. האינטרנט שלי קורס לכן ברשותכם אקצר...היה לי עוד קצת מה להוסיף בלאט

bflygirl

New member
זוטה ידועה מעל הכל כמעוררת ומפיגה

עייפות. אין כמו שתיית תה זוטה כדי להתרענן ולקבל מרץ. וגם טוב לעשות גם אמבט אדים עם זוטה, לפתיחת דרכי הנשימה למרות שהריח חריף קצת ולא נעים.

תודה אפרת../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifהקטע של...

יבוש תאנים על זוטה לבנה ,אהבתי. ובכלל הכל מעניין. תודה.

0 אור 0

New member
ואצלי בבית כשהייתי ילדה

היינו שותים כל השנה תה זוטה - בחורף חם ובקיץ קר. מומלץ מאד כמרכיב מרכזי לתה צמחים אחרי ארוחה כבדה (יחד עם לימונית, לואיזה וכו' מכל הבא ליד), וסתם כשבא להתרענן

למעלה