ועוד כמה שאלות

ועוד כמה שאלות

מכירים אתרים בעיר מודיעין שמופנים לילגים בגילאי בית ספר יסודי? האם קמפיין באנרים של הצבע והשפע מתאים לילדים? תודה! מקווה לתשובה בקרוב.....

אתרים בד"כ אינם מיועדים לעיר מסויימת

למעט המקומונים של הפורטלים הגדולים (כמו mynet של ynet) וגם שם זה אזורי. באופן כללי - קמפיין באנרים זוכה לאחוזי הצלחה קטנים בהרבה מאשר קמפיינים של תוכן, שיתופי פעולה, דפים בפייסבוק וכו'.

ואם המטרה שלי היא חשיפה מאסיבית?

נניח שזה לאתר שעדיין לא קיים, ואני רוצה לחשוף אותו לכמה שיותר אנשים. למשל באנרים שאם מקליקים עליהם מובלים לפייסבוק יכול ללכת, לא? (באנר של הצבע והשפע) מה דעתך?

מה זה באנר של הצבע והשפע?

לגבי ההגדרה: "לחשוף לכמה שיותר אנשים" - זו לא הגדרה מקצועית. את צריכה להגדיר קהל יעד מוגדר. למי האתר מיועד? ילדים? מה טווח הגילאים? האם נכון יותר לפנות ישירות אליהם או אל הוריהם? מה המסר שאת רוצה להעביר? במה בכלל האתר אמור לעסוק?

פירוט

האתר הוא אתר פיקטיבי, זה לצורך עבודה. והוא עוסק במכירת ציוד חזרה לבית הספר לילדים. הקטע הוא שההורים מחליטים בסופו של דבר, אם לקנות ואיפה לקנות והילדים משפיעים עליהם (איפה כדאי, מה כדאי וכו') לכן אני מעדיפה לפנות גם להורים וגם לילדים. השאלה שלי היא, אם עדיף לעשות זאת במפיין אחד שכולל את שני הקהלים או לפנות והורים במהלך אחד, ובמהלך שני לילדים. בקשר לקמפיין של הצביעו והשפיעו, חשבתי שאולי הוא ידבר גם להורים וגם לילדים. האם זה נכון לעשות דבר כזה? ועוד שאלה, אם מיקמתי את הפרסום ממומן בגוגל באיזור מודיעין, יש צורך לשייך את מילות המפתח למודיעין או שמספיק לכתוב את המילים ללא תוספת האיזור. לדוגמא: חזרה לבית הספר מול חזרה לבית הספר במודיעין. תודה רבה!

השאלה

במודעות של גוגל, אני יכולה לבחור באיזה איזור יוצגו המודעות, בחרתי שהן יוצגו באיזור מודיעין. אם הבנתי נכון, זה אומר שאם מישהו כותב את מילות החיפוש שסימנתי, והוא נמצא בירושלים. הוא לא מקבלת את המודעות שלי כי הם יוצגו רק לגולשים באיזור מודיעין. שאלתי היא: האם אני צריכה להוסיף למילות מפתח שלי את המילה מודיעין למשל- "חזרה לבית הספר במודיעין" מול "חזרה לבית הספר" "תלמידים במודיעין" מול "תלמידים" שיע

hatkyinc

New member
זה שני נושאים שונים

1. לגבי המיקום, מודיעין, אין לי נסיון עם זה ואני דיי מתפלא אם זה עובד טוב. ספציפית אני מדבר על עיר בתוך ישראל לא ברור לי מאיפה הם משיגים את המידע, אם בארץ יש רק 2 מרכזים... לא יודע כמה זה אמין, יכול להיות שזה יסנן הרבה יותר מדי אנשים, אבל אם זה רלוונטי הייתי מנסה, פשוט אם יהיה לך מספר חיפושים נמוך באופן לא הגיוני זה הדבר הראשון שהייתי בודק. 2. להוסיף את זה למילה אומר שמישהו חיפש את הביטוי הזה ככה.... אם את משתמשת באופציית המיקום אל תוסיפי את זה למילים.

הגיוני?

בעניין מילות המפתח, הגיוני שהמושגים: מודיעין ניוז עולה 4.69? עיריית מודיעין- 4.95 אטרקציות לילדים במודיעין- 2.06 הייתי בטוחה שבד"כ המחירים לא עולים את השקל.. ועוד דבר, תקנו אותי אם אני טועה (כי כל הנושא הזה, משום מה הסתבך לי פתאום) במהלך פירסום המודעה, על כמה דברים צריך לשלם? על מילות חיפוש שסימנתי למודעה. על הקלקות או חשיפות של המודעה. ויש גם את המכרז, למשל המודעה שלי מול מתחרה- את זה לא הבנתי. על מה בדיוק משלמים..?

hatkyinc

New member
משלמים רק על לחיצות בקמפיין סטנדרטי

יש אופציה לקמפיין לפי חשיפות, אבל זה בחירה וזה במקום. הגיוני המחירים. מילים מתחת לשקל זה בתחומים ללא הרבה כסף בהם/תחרות או מונחים ארוכים שבקושי מחפשים. המחיר הוא ב proxy bidding, את מציעה 15 שקל והבאה אחריך הציעה 4.5 את משלמת 4.5, כלומר את ההצעה הבאה אחריך. את לא חייבת גם להציעה הכי הרבה כסף, יש מספר פרסומות על כל חיפוש. וציון המודעה נותן לך יתרון פקטור על מודעות אחרות ומוזיל לך עלויות (לקליק) - בעיקר ככל שאחוז הלחיצות על המודעה שלך יותר גבוהה.

יפה, עד לא מזמן זה היה פעיל

רק בחו"ל. יפה שגם בארץ אפשר לבצע חיתוכים ברזולוציה כזאת.

למעלה