ועוד מידע חדש!!

oren987

New member
ועוד מידע חדש!!

טורניר אונטרופן לנשים, נפתח בשבוע הבא בבלגיה, כאשר הגביע, אותו תיקח המנצחת מכיל 1,650 יהלומים, ולצערה הרב של המנצחת, היא גם תאלץ להחזירו לשנה הבאה!!! אבל, השחקנית הראשונה שתנצח בשלוש מתוך חמש שנים בטורניר, תזכה לקחת איתה את הגביע לתמיד!!! להזכירכם, זהו טורניר חדש לחלוטין, ולהלן כבר כמה מהשמות הגדולים - שדאגו להירשם אליו, ביניהם: סרנה ויליאמס, גסטין הנין, אמילי מורזמו,יילנה דוקיץ, מגדלנה מלייבה (שהודחה אתמול מפאריז), פארינה אליה, אן קרמר ועוד... (ההרשמה הסתיימה, כך שהינגיס, או ונוס, או קפריאטי - לא יקחו בו חלק וחבל). קלייסטרס נאלצה לפרוש, עקב פציעה!!! עוד פרטים - בקרוב, או באתר שלי.

galitay

New member
בקשר לאתר שלך

די ראינו, כל הודעה שאתה כותב אתה מוסיף קישור אליו. לא כזה מפריע אבל בכל זאת. אם כבר אתה כל כך משקיע לעדכן אותו לפחות תשפצר לו ת´צורה הוא נראה ממש רע, התמונות זרוקות ולוקח שנה וחצי לעלות אותו. (אולי תחלק את זה לדפים ותעשה דף ראשי מעוצב יפה??????)

oren987

New member
אולי תעבור למחשב יותר מתקדם???

ואז לא יקח שנה וחצי לתמונות לעלות!!! תאמין לי, זה רק יקל לך על החיים!!! (דרך אגב - חיבור מהיר עושים דרך חברת האינטרנט שלך, סתם במקרה ושכחת). מעבר לזה, לעשות כמה דפים - עולה כסף - וכרגע, ישנם מספר דפים שכוללים - מידע על טניס ישראלי, על טורנירים וזוכים - ועוד כמה... עם היית מקדיש זמן לבדוק אותם - לא היית מקטר!!! אורן!! נ.ב. אני מאוד אוהב את האתר שלי

galitay

New member
2 דברים

1. עם היית מקדיש = אם היית מקדיש 2. כשאתה בונה אתר אתה צריך להתאים אותו לכל החיבור ולא להגיד לי להתחבר ב ADSL אני מחובר במודם 56 וזה מספיק מהיר. אני קצת מבין בבניית אתרים וקצת מבין באינטרנט אז במקום לריב איתי כמו ילד קטן קבל את זה בתוק ביקורת בונה. חוץ מזה שאתה יכול ללמוד ב יומיים לבנות אתר נורמלי ואם תצטרך עזרה תוכל לשאול בפורום בניית אתרים חלק מהאתרים שלי

oren987

New member
2 דברים נוספים:

1.בתוק ביקורת= בתור ביקורת 2. אני לא נכנס איתך לויכוח על בניית אתרים. אני אוהב את האתר שלי, והקדשתי לו זמן ומחשבה - והוא בעיקרו מיועד להיות בשבילי!!!, אתה רוצה להיכנס? תיכנס - אתה לא רוצה - אל תיכנס.

רפי2002

New member
במקום לריב על שטויות

תתחילו לשאול שאלות להראל...הוא עוד מעט בא!

למעלה