ועוד מכה לשמאלנים: כ"ץ ביטל את צווי המעצר המנהליים ליהודים מיו"ש: "חיזוק ועידוד ההתיישבות"

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב מאוד שנעשה. רק חבל שכץ קשר את זה לשחרור המחבלים הצפוי במסגרת העסקה. היהודים היו צריכים להשתחרר בלי כל קשר לשאלת שחרור מחבלים וזה נכון עניינית ומוסרית, גם אם השמאל יצווח נגד זה.

certified.woke

Well-known member
טוב מאוד שנעשה. רק חבל שכץ קשר את זה לשחרור המחבלים הצפוי במסגרת העסקה. היהודים היו צריכים להשתחרר בלי כל קשר לשאלת שחרור מחבלים וזה נכון עניינית ומוסרית, גם אם השמאל יצווח נגד זה.
אתה ה"עמית סגל" של הפורום...נחש אם מדובר במחמאה אם לאו... :)

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה ה"עמית סגל" של הפורום...נחש אם מדובר במחמאה אם לאו... :)
זה שאתה לא אוהב לשמוע את עמית סגל לא אומר שהניתוחים שלו שגויים, למעשה עמית סגל נותן לערוץ 12 את מראית העין של ערוץ מאוזן ופלורליסטי בניגוד לערוץ שמלאני טהור שהיה ערוץ 22 לפני שעמית סגל הצטרף לפאנל.

The Real Big Joe

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
כל מעצר מינהלי כפוף להחלטת שופט מחוזי. ואני חושש שאין לך התנגדות למעצר מינהלי של ערבים...
השופט במעצר מנהלי הוא חותמת גומי ובכל מקרה העצור לא מקבל את המידע על סיבת מעצרו ולכן הסניגור שלו גם לא יכול לערער על המעצר. זה כלי שנועד לשטחים מוחזקים ולא לאזרחים ואכן כלי זה לא ננקט נגד עבריינים מקרב ערבים ישראלים.

evglev1

Well-known member
מנהל
דוגמה לסיסמה ריקה מתוכן שמשננים תומכי המחבלים היהודים.
אני אומר את זה גם לגבי המחבלים הערבים ולכן אני לא מבין לא עוצרים למעצר מנהלי את בני המשפחה של ראשי המחבלים כדי להחזיק אותם כבני ערובה להשבת החטופים.

The Real Big Joe

Well-known member
אני אומר את זה גם לגבי המחבלים הערבים ולכן אני לא מבין לא עוצרים למעצר מנהלי את בני המשפחה של ראשי המחבלים כדי להחזיק אותם כבני ערובה להשבת החטופים.
כי זה בדיוק מה ששופט מחוזי לא יאשר. אסיר מנהלי אינו בן ערובה. הוא במאסר מונע אותו מביצוע פשע בוודאות גבוהה.

certified.woke

Well-known member
הבוס - פגר מובס והואזירים מנסים לצבור ניקוד לקראת ההתמודדות על כסאו...

למעלה