ועוד מעלילות ביבי ../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo150.gif אולי הנושא לא קשור לנושא הפורום.. אבל יש לי מטרה בגללה אני כותבת את זה פה לפני כחצי שנה או פחות התחילו לקצץ לכל מי שעובד במגזר הציבורי במשכורת כספים ליעול המשק (הסכום נע בין 80 ל120 ש"ח לחודש..) עכשיו, לאור המדדים השליליים והחרפת המיתון, ביבי מתכוון להוסיף לכל מי שמרוויח פחות מ10,000 ש"ח 100-150 ש"ח למשכורת - כי אם יש מיתון ומדדים שליליים פחות אנשים קונים וצורכים.. רגע...זה לה היה ברור להם שאם יקצצו במשכורות של כ-לללל העובדים אנשים ירכשו הרבה פחות ?? ../images/Emo2.gif ../images/Emo67.gif עכשיו- היוזמה החשובה של ביבי בזמנו (הפחתת השכר..) גרמה לשביתות- שביבי יצא מולם בצורה "אני אשבור אותם.." ניסתי לחשוב למה הוא לא יורד מהעץ הגבוה - הרי זה ברור שהפחתת שכר תגרום לצריכה מועטה... והנה זה הוכח ובגדול- וכל הטרררם שהוא עשה פשוט היה לשווא- כי בעצם מחזירים לעובדים את הפחת השכר... לענייננו- אני חושבת שממקרה כזה לומדים שביבי כנראה צר רואי ../images/Emo22.gif ולא מבין שיש תוצאות גם שליליות למהלכים שלו.. אני חושבת שחובה לזכור זאת - ולהראות לכל הציבור שיש סיכוי שבגלל מהלכים שלו - כל העם רק יסבול.... שיהיה לכולנו ../images/Emo50.gif