ועוד מצטרפת חדשה

ועוד מצטרפת חדשה ../images/Emo140.gif

קודם כל נעים מאוד להכיר
את הבת הקטנה ילדתי לפני 11 חודשים. בתחילת ההריון שקלתי 75 קילו, בחודש שלישי כבר שקלתי 60 קילו...
כל ההריון עליתי סה"כ הכל 10 קילו....
כיום אני עם עודף של 15 קילו...
הבעיה שלי בעצם מתחילה עם חופשת הלידה שבא זללתי ואכלתי והעליתי את הכל..... (שבוע לאחר לידה עוד הייתי 58 קילו......) הבעיה העיקרית שלי היא כח הרצון, אני מאוד רוצה לרדת במשקל, לא להיות ברבי (לפחות לרדת 10 קילו) אבל אני מתפתה..... יש ילדה גדולה בבית (בת 3 ושמונה חודשים) ובעל שגם רוצים להנות מחטיפים ומתוקים...
. אז איך עושים את זה? החלטתי היום שאני מתחילה ויהי מה, אז טוב שיש תמיכה וירטואלית, זה תמיד עוזר, אבל מה עכשיו? מצטערת על האורך ומאוד מקוה שתוכלו לעזור לי...

חן123

New member
ברוכה הבאה

דווקא אם יש ילדה קטנה בבית חשוב לעצב לה הרגלי אכילה בריאים. לי זה דווקא ניראה טריגר להוצאת הממתקים מהבית (או לפחות צמצומם משמעותית) כח רצון... אין ספק שזה המפתח. תראי, בסוף הכל בראש, גם לקבל החלטה להתחיל בהצלחה חן

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אז קמתי ביום ראשון בבוקר בהרגשה שזהו - אני עושה את זה . מקוה שזו הדרך.... בינתיים הולך טוב..
שיהיה יום נעים נפלא לכולם!!!

קלריסה

New member
זה ארוך זה? ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, רויטל את נשמעת רזה בנשמה, אז לא נראה לי שיהיה לך קשה לרדת את מה שבא לך לרדת, אם באמת באמת בא לך. בכל מקרה, בטוח שהגעת למקום הנכון. נכון, בנות? אגב, כל השמות במשפחה שלכם מתחרזים זה לזה, או רק את וגל?

למעלה