ועוד משהו - גן המשחקים

sharon669

New member
ועוד משהו - גן המשחקים

האם יצא לכם להגיע לגן המשחקים שצמוד ל "מתמידים" ? הגן נראה מיושן ומוזנח, החול מלא צואת חתולים וכלבים, המתקנים לא מתוחזקים. האם יש תוכניות להקים שם גן מודרני יותר, עם רצפת גומי ? יש המון ילדים בישוב שמשתמשים בגן הזה, למה שלא נשקיע שם קצת?

לאף אחד לא אכפת

אתה אכן חושב שמישהו מחברי הוועד יזיז את עצמו ויעשה את מה שאתה אומר שכל מילה אצלך היא נכונה ואני מסכים איתה. הכל אשליות גם אם מבטיחים דברים הוועד הוא אשליה ולא יותר מזה.

משפ פלד

New member
גלית מהוועד אם תוכלי למסור את תגובת מישהו

גלית אם תוכלי להעביר את הנושא לטיפול של מישהו (טימי?) ולתת את התגובה שלו. אני גם אצור קשר מחר שרון

שינויים 1 הוא מציק סביבתי מגבעת אורנים

שמחפש מציקים סביבתים למטרות הצקה. אגב מישהו ראה את פוני ? הפלונית אלמונית הזותי נעלמה.

פוני 2007

New member
לא לדאוג!

אני לא אעלם כל כך מהר. כשיכתבו דברים לעניין אני אגיב . בכל מקרה אני שומרת לעצמי את הזכות להגיב במקום ובזמן שיתאים לי. תודה על הדאגה.

פוני 2007

New member
אולי גם גלית לא יודעת??????????

מי בועד? יש בכלל ועד? טימי זה שם של אדם אמיתי? או סתם תמונה מהעיתון? גלית , ראית אותם פעם? בסוף נגלה שבאמת אין ועד וגלית היא המנהלת של הישוב. קראתי כבר בעבר שתושבי הכפר פונים אליה ישירות למציאת פתרונות לבעיות שלא נמצאו להם פתרונות על ידי "הועד" שלנו. אני מקווה שלפחות סוסן אמיתי, יכול להיות שלא? אין לי שום דבר נגד גלית, אני פשוט חושבת שיש לה יותר מדי תפקידים ושהיא צריכה עזרה, תחזיקי מעמד אנחנו אוהבים אותך , יגיע יום (ואני מקווה שהוא מתקרב) ויהיה לנו ועד אמיתי, חי ,נושם וער לבעיותינו ואז תוכלי לנשום לרווחה. בינתיים תודה לך על עבודתך המסורה.

כתושבת גבעת אורנים הנאום שלך ממש מרגש

באמת התגעגתי לפרובוקציות החינניות שלך . ההתחזות שלך זה סרט טורקי סוג אא.

פוני 2007

New member
בגלל זה?

משום מה דאגו להעביר את הנושא החשוב הזה לעמוד 2. יכול להיות ש"עליתי" על משהו? אני חייבת לציין שזה לא נשמע טוב.

אירילה

New member
בגלל זה???

השיקול היחיד להעברת קובץ ההודעות לשרשור זה נובע מתוך הסטת הדיון לדיון לא ענייני וסרק בתכליתו. התגובות הלא ענייניות של המתחזה ה יחיד ההופכות את הפורום לצחוק גוררות את הגרירה לשרשור הנוכחי וכך גם יהיה בעתיד. תגובות כגון אלו מורידות את רמתו של הפורום וכן את רמת הדיון ומקומן יהיה הרחק מהדף הראשי של הפורום ,אולי כך תפסקנה התגובות הללו. אני חייב להגיד לך שלא "עלית" על שום דבר ואני חייב גם לציין שזה נמשע הגיוני בהחלט ,אני בטוח שגם את לא מרוצה מהתגובות והיית רוצה לראות דיון ענייני ורציני יותר. אגב....זה כבר בעמוד 3 .

פוני 2007

New member
בסך הכל...

אני מנסה בכל כוחי למשוך את הוועד לדיונים בפורום. מה רע בזה? מה לא ענייני בקריאה לוועד להיות שותפים לדיונים? המתחזה היחיד ודומיו באמת מורידים את רמת הדיונים, אבל התגובה שלי לא היתה אליו, שים לב!!!

d a n i 1 0 0 0

New member
את חוזרת על עצמך פוני.

אם את רוצה לפתח דיון,זה מבורך אבל את יותר מנסה להרגיז או להטיח האשמות מבלי לפרט מה מפריע לך באמת בישוב. לפי דעתי הישוב מדבר בעצמו: הוא יפה, מטופח(שימי לב לפרחים בכניסה) קרו בו הרבה דברים לאחרונה (מגרש, בית נוער,אדניות,החלפת מיתקנים,ועוד ועוד) כמובן שיש מה לתקן כמו בכל ישוב. אבל התחושה היא שאת עוקצת נעלמת שוב חוזרת כמו איזה דבורה שעדין לא החליטה על איזה פרח היא רוצה לשבת. תפתחי דיון רציני על משהו רציני ואנחנו נשמח להתיחס אליך.

למעלה