ועוד משהו להתלבט בו אתכם

קסנדרה*

New member
ועוד משהו להתלבט בו אתכם ../images/Emo11.gif

יש כמה גולשים (בלי לציין שמות) שנכנסים לפורום, מפרסמים שירים/יצירות, ממתינים לקבל תגובות ולא מגיבים לאחרים. דעתכם ??? נתקלתי בעוד משהו בהקשר זה. מפרסמים יצירה, אנימגיבה, לוקחים את הערותיי, מתקנים ומפרסמים את היצירה המוגמרת במקום אחר בו הם נוהגים להיות חלק פעיל. אז אני שואלת ? לדוגמא: הערתי בתגובתי לאחד שפרסם אתמול שיר, שהוא לא הגיב לתגובתנו הקודמת לשיר שפרסם יומיים קודם, ואינו נוטל חלק ומגיב לאחרים אז.... ??? ודעתכם ?

מצטרפת

קסנדרה, אני מסכימה איתך. מ-ע-צ-ב-ן! יש להבחין בין חדשים, הבאים לטעום, ולהוטים שיגיבו להם, אך עדיין אינם מגיבים לאחרים, ובין כאלה שחוזרים על כך שוב ושוב. את הראשונים אני מבינה - יש איזה תהליך של הבשלה והכרות, שאם עוברים אותו - אפשר להגיב גם לאחרים. לגבי האחרונים, מרגע שזיהיתי אותם, אני בוחרת לא להגיב להם. אני חושבת שהם עשויים לפרוש באופן טבעי, ברגע שלא יגיבו להם.

femme

New member
אני מבינה את ההתלבטות שלך

ואת צודקת. ראיתי את תגובתך לאותו אחד... פרח אמרה נכון שיש להבדיל בין אנשים שאינם מגיבים מתוך ביישנות וחוסר נסיון לבין אלה שרוצים רק לפרסם את עצמם ואין להם עינין בפורום זה. לגבי זה שהם חוצפניים ומשפרים את יצירותיהם בעזרתך האדיבה ואח"כ "רועים בשדות זרים", אינני בטוחה שאת יכולה לעשות הרבה בנדון, אלא רק אם תעקבי אחריהם ותאמתי את חשדך.

קסנדרה*

New member
איני חושדת זה וודאי, אבל.....

לא זהמה שמפריע לי כלל וכלל. הם באים ולומדים וזה לגטימי, הפורום פתוח לקהל הרחב. אין לי טענה ולו הקטנה שבקטנות לכך. רק מה אני כן שואלת ? אם אתם נהנים מפירות הגן, למה לא תעדרו ותנכשו כמו כולנו ? האם רק לבוא ולקטוף מהפרי ??

femme

New member
לא הבנתי. את מתכוונת שגם אנחנו

צריכים להעיר לאחד כזה ?

קסנדרה*

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

אני גם לא אעיר לכל אחד. אני הערתי לגולש המסויים הזה, היות והוא מאד ותיק. אבל אין בכוונתי להפיל עליכם את האחריות, חלילה. אתם כגולשים צריכים להישאר עם "נקיון כפיים" האחד עם השני וי חשוב לראות אותכם מגובשים ומפרגנים האחד לשני

פם יקרה

קסנדרה פנתה כביכול לאלה שנכנסים, מבקשים למעשה שנגיב ליצירות שלהם, אבל לא מגיבים לאחרים ולא שותפים במה שקורה. יענו, פרזיטים ונצלנים. שבת שלום,

צינסקי

New member
הלא מגיבים ומחכים לתגובה

עקרונית מסכים מאד להנחה שאם אינך מגיב לאחרים, אל לך לצפות לקבל תגובות בתמורה. בכלל , אני חושב שבחיים האלו צריך לדעת לתת כדי לקבל. עכשיו אני תוהה איפה אני נכנס לקטגוריה של ה"לא מגיבים ומצפים לתמורה", בעיקר מאחר ולאחרונה אני ממעט להופיע כאן ועדיין מדי פעם משגר איזה משהו כתוב ו"בורח". צינסקי.

קסנדרה*

New member
חחחחח צינסקי

הרי ידוע לך שלא כולנו מגיבים לכל היצירות ולא תמיד. אין כרטיס נוכחות בפורום וכו'. ובפרוש לא מדובר בך ובשכמותך. יש הבנה לגבי המפרסמים כמו הפורום בחזקת "לוח מודעות" תלו את היצירה, באו לקרוא את התגובות, לא אמרו תודה והלכו לדרכם, עד הפעם הבאה.

femme

New member
צינסקי היקר

ולאיזו קטגוריה נכנסים אלה שלא כותבים ורק מגיבים לאחרים ובכל זאת גם הם מצפים לתמורה ? באשר לשאלתך, בוא נסכם שבינתיים אני מגיבה במקומך. אני אשמור לך על הכסא שלא יתקרר...

shellush

New member
אמממממממממ

מודה באשמה! אני מגיבה פעם ב... ליצירות וזו הזנחה שלא במקומה. מבטיחה לשנות את זה. את צודקת! תודה שהחזירני לדרך הישר....

jordenman

New member
ממ..

אני משתדלת להגיב כשאני כאן, אני חושבת שאני גם מצליחה בזה- אבל לפעמים זה פשוט קשה מידי כי חוזרים הביתה אחרי יום "מעצבן" ומנסים לקרוא- פתאום המילים מתמוססות או רוקדות על המסך ואי אפשר לרדת לפשר העיניין..

שירדי

New member
../images/Emo9.gif

לפעמים פשוט אין יותר מדי מה להגיב. לדוגמה יצירה שלא מצאה חן בעינייך... ואין לך את הידע כדי לשים את האצבע איפה הבעיה (כמוני למשל!!) אני אישית מעדיפה פשוט להמשיך הלאה ליצירה הבאה מאשר לומר שלא אהבתי את היצירה ואפילו לא לתת ליוצר מה הבעיה... הרי זאת תגובה תסמית וחסר כל עניין. לפעמים לא לכתוב כלום... אומר יותר אני בטוחה שהרבה לא יסכימו איתי. מצב שני - אני, כמו כל יוצר אחר שמפרסם בפורום, מתאכזב לגלות שאף אחד לא מגיב לו. ואם כן, אז קבוצה מצומצמת מאוד של אנשים קבועים. תודה, שיר-די

למעלה