ועוד משהו לפני שאני הולך..

pink floydror

New member
ועוד משהו לפני שאני הולך..

אני חושב שעלינו להיות גאים:) (בעצם, מהי הגאווה אל מול האהבה האמיתית למוזיקה..?) אבל בכל מקרה, במצעד 100 האלבומים הטובים ביותר של Ynet (ידיעות אחרונות), אשר נערך על פי הצבעת הגולשים, אלבומיה של פינק פלויד נחלו הצלחה שוב, כשמתוך העשיריה הפותחת, הדארקסייד במקום הראשון(ניחשתי את זה מהתחלה:) החומה במקום השני וויש במקום החמישי.

meandmeandme

New member
משהו פה מסריח...

איזה מוזר.. 1. דארק סייד 2. החומה 3. אבי רואד 4. אוקי קומפיוטר (?!) 5. ויש 6. זיגי 7. נוורמיינד 8. טן 9. סמל פפר 10. אחטונג בייביי מסקנה: לפינק פלויד, לביטלס ולגראנג' יש יותר מדי מעריצים פאנטים
אני ממש לא מבין איך אוקי קומפיוטר הגיע ל4... עוד כמה דברים מוזרים: 11. ברי סחרוף - סימנים של חולשה 18. ברי סחרוף - נגיעות 21. קרימזו - אין דה קורט אוף.. 26. ג'נסיס - סליינג... (האם יתכן שהארץ מתועררת לפרוג? או שמא כל חובבי הפרוג הם חנונים?
) 35. דרים ט'יאטר - Sences from a memory (אלוהים ישמור) 48. מדונה - Ray of light (אני מניח שככה זה בטבע) אממ.. עוד שמתי לב שיש יחסית הרבה פיקסיז.. וגם הרבה רדיוהד... גם מוזר שמשינה מופיעים רק באיזור ה50,60,70... מן הסתם יש הרבה מאוד מאטל.. ולמרבה הפלא אפילו אלבום של החלונות הגבוהים הגיעו למקום ה90 ומשהו מעניין.. אבל כמו כל רשימה של 100 משהו הכי טובים.. היא אף פעם לא תיהיה מושלמת.

meandmeandme

New member
חחח.. תגובה מס' 16:

"חסר כאן יצוג ל-מטאל!. בושה!" תגובה מס' 18: "תגידו אתם עושים צחוק? נירוונה רק מקום 7??????????" וכמו בכל דבר יש את הזה שלא מספיק טוב לו: תגובה מס' 11: "כמה עלוב תקליטים משעמעמים וצפויים איפה החזון?"

emmily plays

New member
כן... מלשות?

רוב חובבי הפרוג הם חנונים... מכירה הרבה שמחזיקים ב2 התכונות הנ"ל.. בדרך כלל בנוסף לאהבה לטולקין ומבוכים ודרקונים.... איזה מזל שאני מתה על חנונים...

Jam Head

New member
אחלה ייצוג לפלויד

התוצאות היו מאוד צפויות , בגדול ה- 100 אלבומים האלה מייצגים את הטעם של שומעי הרוק בארץ. ( רשימה לא רעה בכלל )

למעלה