ועוד משהו נחמד

ועוד משהו נחמד../images/Emo13.gif

בימים האחרונים, אפילו שעבדתי ה מ ו ן וכל יום, נתקלתי הרבה בלקוחות חמודים שהביעו את הערכתם לתפקוד שלי ולא רק בצורת טיפ; כתבו לי על החשבון "השירות פצצה", "תודה רבה לך!", ציירו סמיילי וכו'. היו גם לקוחות שניגשו בסוף - אחרי שחיפשו אותי במיוחד, להגיד לי תודה רבה וציינו שהשירות היה ממש מצויין, והיה גם אמירקאי חמוד אחד שבא עם המשפחה ואמר בסוף ש"רק רציתי להגיד תודה רבה על השירות האדיב". נכון שזה כיף? אנשים כאלו גורמים לי ממש לאהוב את העבודה ומחמאות מעניקות לי מרץ להמשיך את המשמרת. לקוחות אחרים ניגשו ישר למנהלת ואמרו לה שאני ממש חמודה וטיפלתי בהם באופן יוצא מהכלל, מה שהוסיף לי קצת קרדיט. זה גורם לגאווה מטופשת, אבל זה כיף.

get well

New member
חבל על הזמן...זה כזה כיף..

בגלל זה אני אוהבת את העבודה..מספיק פידבק חיובי אחד בשביל לעשות לי את היום.. היה לי שולחן ששני אנשים הזמינו בירה אחת ושתי כוסות, ישר חשבתי וואלה קמצנים אין מצב לטיפ..החשבון יצא 20 ש"ח והם השאירו לי 50 ואמרו לי לקחת את העודף כל כך התלהבתי שאמרתי להם תודה איזה חמישים פעם..חחחחח

תחלקי איתנו!, למען נחכים ונקבל

מלא טיפים גם אנחנו
אבל באמת - מה עושה מלצר למלצר מצוין? מה גורם לאנשים לצאת עם חיוך מהמקום?, להגיד שהשירות פצצה? בואו נעשה איזה שרשור טיפים [אויש, צחוקים עם משחקי המילים האלו:] אחד לשני, עיצות כלליות וגם סיפורים של מקרים אישיים
[ובהנחה והיה שרשור כזה ואני סתם צ'ונגה שלא טורחת לבדוק בארכיון, עמכם הסליחה
]

שבעים-שמונים ש"ח לשעה

מלצר טוב תמיד ידע לשמור על גבולות וגם להרחיב אותם כלומר תמיד לצחוק עם הלקוח אבל לשמור גם על נימוס, לשרת בחיוך אבל גם באיפוק, להקשיב ללקוח שמדבר יותר מידי אבל גם לדעת מתי ללכת כי יש עוד עבודה, לבחור לאיזה שולחן לגשת ומתי ולדעת להתאים ללקוח את האוכל והדרינק הנכונים לו מהתפריט, מלצר טוב הוא לעולם לא סחבק אבל גם לעולם לא אדיש אחרי הכול הם באים לקבל שירות ומגיע להם. מי שלא חושב שללקוח מגיע שירות מעולה וכול מה שיש לו זה להתלונן על הלקוחות לא צריך להיות מלצר. כאן אפרסקוני ואני מלצרית מעולה כבר ארבע שנים ומרוויחה בין שבעים לשמונים שקל לשעה!!!! כשיש שבע-שמונה שעות בכול משמרת וכול הכסף רק מטיפים! אני עובדת עם חיוך על הפנים כמעט תמיד. כשיש ימים באסה פשוט להשתדל לא ללכת לעבודה כי זאת לא דרך לשרת לקוחות עם פרצוף חמוץ. מי שידע להיות בסדר עם הלקוחות הם בדרך כלל מגיבים באותו אופן אליו. וזין על כול בעלי המסעדות שלא משלמים למלצרים אפילו שקל ומצפים מהם ציפיות מכאן ועד מחר. צריך להקים אירגון מלצרים נגד בעלי המסעדות הנצלנים. והסיפורים שאני קוראת על האולמות אירועים בכלל הביאו לי זעזוע. תעזבו את המקומות האלה מייד! מה זאת אומרת בסיס 80 ש"ח לערב???

למעלה