ועוד משהו קטן...

ועוד משהו קטן...../images/Emo19.gif

לקחתי את אחי הקטן (בכל מובנים- 1.75cm\41kg) לקנות מכנסיית בציפי ביפו כדי שישתלב בנוף חבריו הפריקים החדשים ולהפתעתי גיליתי שיש שם מכנסיים עד מידה 52, חלקם אפילו סטרצ´ים, כולם מגניבים להחריד, בשלוש גיזרות עיקריות- באגי, פדלופון, ישר, ופדלופון פחות ענק עם פס בצד. המחירים הם בין 50-70 ש"ח שזה בערך הכפתור של הג´ינס ממתאים לי ואם אתן רוצות משהו מבד שיש בחנות אבל אין במידה או תיקונים או מידה שאין בחנ ות אפשר להזמין אצלה. יש שם אוסף של אנשים צעירים ונחמדים ומגניבים ולמרות שנרתעתי קצת מהחנות בהתחלה כי ויזואלית היא לא בסטנדרט קניון היה שווה את הביקור בהחלט. לא תכננתי בכלל לקנות משהו ויצאתי עם ארבעה זוגות מכנסיים ב-200 שקל... עמדתי וחיכיתי שאחי יחליט מה למדוד ופתאום ציפי באה אליי ושאלה למה אני לא מודדת כלום ואז הלכתי ומדדתי ואפילו היה קצת גדול בהתחלה אבל נמצאה מידה טובה. יש גם ג´ינסים אבל אני לא אוהבת ג´ינסים לא סטרצ´ים כי הם לא יושבים טוב...עליי לפחות. בכל מקרה אני מדדתי בחדר האחורי של החנות ואחי הפצפון היה בתא הלבשה ונפגשנו ליד המראה עם אותם מכנסיםם בלי שום תיאום...זה היה אחד מאותם רגעים שיוצרים סרטי מדע בדיוני...כמו מראה מעוותת בלונה פארק (חחח...הוא בטח נבהל השחיפון...) אחת מההפתעות הקטנות של החיים. דרך אגב יש חנויות של ציפי ביפו, בכפ"ס ובחיפה...וכדאי לקפוץ... אני הזמנתי גם שני מכנסי קורדרוי- ורוד וחום כי רציתי עם פסים דקים והיה רק עם פסים עבים. הדבר הכי מגניב במכנסיים האלה הוא שהם מתאימים את עצמם אליך- ז"א שאת לובשת אותם והם יושבים בצורה מסויימת די צמודה ואחרי איזה רבע שעה פתאום את מגלה שנוסף בד למכנסיים...והם כבר לא מאתגרים נשימתית... מגניב ושווה

אכן כן...

במקרה מצאתי בחזייה את הכרטיס ביקור אז כן אופס זה רק של חיפה...ביפו זה בשדרות ירושלים 64 אם אני לא טועה אבל תשאלי...כל אחד שם יודע איפה זה. זה נמצא בתוך קומפלקס קטן כזה שמהרחוב רואים את החלון ראווה של קסטרו ובפנים יש גם דלתא. זה בכל מקרה בשדרות ירושלים...לא תהיה לך בעיה למצוא את זה רק תחפשי מבחוץ קסטרו... ובחיפה זה ברחוב הנמל 67 אם מישהי רוצה לבקר.

שרון ש

New member
היא גדולה, היא גדולה...

טלטלונת! הלכתי לציפי אתמול . יצאתי עם שלושה זוגות מכנסיים מדליקים ומיוחדים יותר ממה שיש בחנויות הגדולות ב-190 ש"ח!!! תודה
! ולילך, שלחתי לך במסר את הטלפונים של ציפי בחיפה, כפר סבא ויפו. אגב.. המוכרות בחנות בה קניתי היו פשוט מקסימות! אחת צעירה מאוד ומתוקה והשניה גם היא מלאה ומקסימה עד מאוד. היה כיף לקנות שם! מחירים זולים, יחס אוהד- תענוג!

../images/Emo9.gif אוי תודה...

אכן חנות מקסימה. בגלל שהיא מיועדת בעיקר לצעירים אז מגניב שם כמו שאמרתי. זאת גם החנות היחידה שיש שאפשר לשמוע בה 20 פעם בדקה את המשפט "אני אני אקנה רק חמישה מכנסיים, אני סטודנט עני קצת התחשבות..." :) ודרך אגב זאת גם חנות מצויינת למצוא בה אנשים שווים (אחרי שקסטרו מן עברו לשליטת הערסים המצויים...) אני יודעת שבחורף -חורף ציפי מוציאה גם קו מעילים וז´קטים מאותם בדים, לכמה חברות שלי יש כאלה מעונות קודמות אז שווה לקפוץ מדי פעם לראות מה חדש... ועוד משהו שגיליתי, הייתי בחנות בי-גוד החדשה בחדרה ויש להם דווקא דברים לא רעים במידות גדולות אבל הכי התרשמתי מהחולצות יומיום שמצאתי. קניתי 3 גופיות מגניבות של חברה שנקראת קטה (KATA) שהוציאו עכשיו קו של טי שרטים במידות גדולות בנוסף לקו הקטן הרגיל שלהם. המחירים ממש לא רציניים. שילמתי בין 25-35 ש"ח לחולצה. 6 שלה ם גדול עליי, אני בערך מידה 4 במידות הגדולות שלהם. שווה לבדוק - גופייה אדומה די ארוכה עם מחשוף וי בגימור לבן גס עם הדפס חמוד לאללה, גופיה שחורה עם חרוזים מנצנצים בקצה וגופייה כחולה עם קשירה במחשוף. הן מיוחדות אבל פשוטות ומבד נוח ונושם ואני ממש ממליצה.

מתוקונת...(אחלה שם...)

את יכולה לתת לי את מס´ הטלפון של ציפי? איך נקראת החנות? פשוט "ציפי" ? אני מאיזור הצפון וזקוקה נואשות למלתחה חדשה המידה החדשה (5 חודשים אחרי לידה...) תודה.

TwoFrogs

New member
איזה פורום כיפי...

עשיתן לי חשק, אז חיפשתי לי את "ציפי" באתר של 144... בכל מקרה, הטלפון של החנות בחיפה הוא 04-8507519. הבעייה היא ששעות הפחיחה ממש לא נוחות לי (סוגרים ב-18:00), אבל זו שענתה אמרה שיש שם עד מידה 54 אז נראה לי שאני אנסה בכל זאת... (מכנסיים ב- 50 ש"ח?? ) בכל מקרה, Happy shopping

lital_helmer

New member
אכן המכנסיים של ציפי מאוד נחמדות

היו לי כמה.. אך כבר עבר זמנם. צריך טיפה להזהר איתם בכביסה שלא יאבדו צורה..מנסיון ליטל

תראי...

צריך להזהר איתם בכביסה בכמה דרכים: 1. לכבס אותם בהתחלה ביד כמה פעמים כי הן מורידות המון צבע. 2. לתלות אותן בצל או לייבש בחום נמוך במייבש כי הן עלולות להתכווץ או להתרחב. 3. את המכנסיים עם הפס בצד מומלץ לכבס רק בצד כי הוא עלול להתכווץ ולמשוך איתו את כל המכנסיים עד שהם יאבדו צורה. חוץ מזה אני מכבסת את כולם בעדינות במכונה ולא קרה להם כלום. מצאתי בארון זוג שקנו לי שם לפני שנתיים והלכתי איתו המון ועבר המוני כביסותצ והוא במצב שמיש לחלוטין (טיפה גדול עליי אבל אחלה) הוא פשוט הלך לאיבוד בארון שלי...

דפי26

New member
בננות לגבי ציפי........

אחריי שעשיתן לי כזה חשק אני הולכת לשם ביום ראשון. בקיצור ביררתי פרטים: כתובת:שדרות ירושלים 49 בבניין דחף. שעות פתיחה:א-ה 09:00-19:00 יום ו´ 09:00-15:00 טלפונים:03-5184060 03-6810323 03-6821195 מקווה שעזרתי למישהו

DREAM111

New member
בטח שעזרת נעדכן ברשימות לבאות

והמטרפות החדשות שעוד יגיעו וישאלו איפה זה ציפי ואז נוכל לומר הסתכלי בקישורים ובמאמרים יש שם הכל.

בנות בנות בנות

תעשו טובה לעצמכן ואל תקנו אצל ציפי בגדים. אחרי כביסה אחת המכנס נראה כמו הצרות שלכן ואני יוצאת מנקודת הנחה שלא חסר.
ממש על הפנים הבגדים שלה ובגלל זה זה כל כך זול. ואני בהחלט מדברת מנסיון. הרבה נסיון. במקום 4 מכנסיים חד פעמיים ב200 שקל תקנו אחד שיחזיק לכן מעמד שנים.

אני לא יודעת מה את שמה בכביסה שלך..

אבל אצלי הם מחזיקים מעמד יפה מאוד דווקא... תראי אני לא אבוא ואגיד שזה סמל האיכות אבל אני אישית מעדיפה לקנות כל עונה 7 מכנסיים שונים שיחזיקו בדיוק עונה מאשר לצמצם את המבחר שלי וללכת שנים עם אותם מכנסיים...את הקלאסיים והנדרשים כמו ג´ינס פשוט וטוב או מכנס שחור מחמיא אני לא אקנה שם אבל את כל המסביב אין שום סיבה שלא

כנראה שזה ענין של העדפה אישית

אני דווקא לא מצמצמת את המבחר שלי בכלל , כשהייתי קטנה יותר קניתי מכנסיים אצל ציפי , היה רק מכנס אחד שהחזיק מעמד , זה היה משהו דמוי עור... שאר המכנסיים שקניתי דהו לגמרי אחרי כביסה אחת , כל הצבע ירד וזה התאים אך ורק ללכת לבית ספר...וגם זה בקושי. אני קונה את המכנסיים שלי במתאים לי או עונות והם נראים חדשים במשך המון אבל המון המון זמן לפני חודשיים בערך מצאתי מכנס שבע שמניות מקסים שקניתי לפני שנתיים והוא נראה חדש לגמרי...

למעלה