ועוד משהו שאני לא מבין

  • פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
ועוד משהו שאני לא מבין

למה ללכת להופעה שלהם שעולה 200 שקל? שנמשכת 4 שעות ששם שומעים שירים שאפשר לשמוע בבית בדיוק אותו הדבר (פליי בק כמובן... בדיוק כמו דיסק)
 
איזה נסחפת

אפשר להוריד בכלל את השירים באינטרנט בלי כסף אבל מה שה..... האלה יפסידו הזדמנות להיות קרובות לכוסונים כביכול שלהן חחחחחחחחחח
 

ניקי בי

New member
כמה פעמים כבר אפשר להסביר?

למה ללכת להופעה? ולמה לשלם 200 שקל? אז ללכת להופעה בגלל שיש אנשים בעולם הזה שלא אוהבים את אביב גפן...(!) טרגדיה? ולמה לשלם 200 שקל? כולם שילמו פחות, כי בכל נקודת מכירה של הכרטיסים היה מיקום אחר, וכן זה מאוד קובע, כי אם ייצא או יצא לך להיות בפארק הירקון, בהופעה שיהיו בה 25.000 אנשים..אני בטוחה שזה יפריע לך אם רק תשמע ולא תראה כלום, ולא, זה לא היה פליי בק. ועוד משהו- תעשה לי טובה, ותביע את עצמך בלי לרדת על אנשים.
 

xflil

New member
חחחחחחחחחחח

לא היה פליי בק?! אז מזה היה?! לא היה שם שום כלי נגינה חוץ מתופים (אולי!) שעושים בסים! וזהו! ואני משלם 100 שקל עלך הופעה מ-8 בערב עד 8 בבוקר עם 35.000 איש ולא 25.000 ושם מופיעים מוניקה סקס אביב גפן היהודים דנה ברגר ברי סחרוף שלומי שבן (שונא אותו) ועוד כמה אומנים חדשים באמת!!!
 
למעלה