ועוד משהו שנזכרתי בו.

Iris-1

New member
ועוד משהו שנזכרתי בו.

אמא שלך מודיעה לך שהם מתכוונים להגיע. הבית הפוך ונראה כמו מלחמה. הם נוחתים לך באמצע הבלגן. (בעצם כשאני חושבת על זה תמיד הבית שלי הפוך ותמיד יש לה מה להעיר לי גם כשלי זה נראה מסודר מאד). בכל מקרה בו נחזור לנושא. אז מה עושים, אומרים לה שתשתוק, שלא תעיר הערות. שככה נוח לנו. שככה אני מוצאת הכל. אני זוכרת את הימים שהלכתי לבית הספר והחדר שלי נראה כמו אחרי מלחמה וחזרתי ופתאום החדר הוא לא שלי. הוא שינה צורה. היא נכנסה לקודש הקודשים. אוף. מה שהיא עשתה שם. אלוהים. אח"כ לקח לי 3 שבועות למצוא דברים. ועוד אמרתי לה אלף פעם ביקשתי ממך שאם את רוצה חדר מסודר תגידי ואני אסדר איך שמתחשק לי. והיא בשלה. כל חודש אותו סיפור. אז היום הבית שלי הוא שלי ורק שלי. אני מסדרת איך שבא לי. לא בא לי לסדר לא צריך. מי שחי בו כבר מזמן למד שהסדר לא ממש חשוב לי כמו הנקיון. ותאמינו זה לא בא ביחד. יכול להיות בית נקי ומבולגן. וזהו. כנראה שזה שכב לי בלב יותר מדי. קר הייתי צריכה אותכן להוציא. איריס.

אמא שלי כמעט כבר לא באה בהפתעה

וגם אם היא מודיעה אני לא מסדרת. אמרתי לאבא שלי, שאני יודעת שמאוד קשה לה לראות את זה, אבל כך אני אוהבת לחיות. מזלי שלאבי זה ממש לא פריע, והוא בא בהפתעה והרבה.

אמיר.

New member
אמא שלי כמעט לא באה....

היא נורא עסוקה .... ואם יש לה יום חופש... אז בדיוק אנחנו בחוגים / טיול / רופא...

שאמא שלי מעירה/מאירה..

אני מציעה לה להתחיל לסדר..היא אכן מתחילה ואחרי 10 דקות מתייאשת.. ככה זה..כשיש בבית ילד..יש בלאגן וזה חלק מהכייף!

Iris-1

New member
ואם היא אומרת לך את המשפט הבא

מה תענה לה: לא אכפת לך שאתה לא רואה את אמא, אין לך לב, מה אני צריכה לראות את הנכדים לפי איך שלכם נוח, אתם לא חושבים שאני חסרה להם. וכשהיא מתקשרת זה הנוסח: מתי אני רואה אתכם, מתי אתם מביאים את ..... לביקור אצלי? זו אמא שלי. איך מתחמקים עוד לא מצאתי פתרונות.

מה רע בביקורים האלה?

אני מאוד אוהבת שאבא שלי בא לבקר אותנו וגם ההורים של בעלי. זה תמיד כיף ותמיד אני מציעה שיישארו לארוחת ערב. אורן מאוד נהנית בחברתם, זה תורם לקשר שלה איתם וככה גם לא איכפת לה להשאר איתם אם אני צריכה אותם בתור בייבסיטר. איריס - מאיפה האנטי הכלכך גדול להורים? הילדים שלך לא נהנים בחברתם? (מצטערת על החטטנות)

Iris-1

New member
האנטי הוא לפה של אמא שלי לא יותר

הילדים מאד נהנים ממנה וממה שהיא מביאה להם. והיא משחקת איתם והכל. זה רק ההערות שלה על הסדר שלי שוברות אותי ואני לא כל כך אוהבת שהיא באה וישר שהיא נכנסת - איזה בלגן, מתי תהיי מסודרת. נשבר לימזה.

nonana

New member
תשתפי אותה ותגידי לה שאת תשמחי

לעזרה אוליזה יעבוד

מיכל153

New member
הוצאת לי את המילים מהפה! ../images/Emo24.gif

גם אני סובלת מזה. אמא שלי מסדרת לי ואני לא רוצה. אמרתי לה לא לסדר אצלי והיא אמרה שהיא לא תשים עוד רגל אצלנו. אצל הילדים קצת פחות מפריע, אבל התחתונים שלי ושאר הדברים , לא רוצה שהיא תיגע. חוץ מזה שתמיד יש לה הערות (ביקורת חריפה). ביי מיכל153

אמא שהיא גם "עוזרת"

מדי פעם אמא שלי באה לכמה ימים (בלי אבא שלי שמאוד עסוק) ובמשך הבוקר כשאנחנו בעבודה והילדים בגן היא מסדרת ומנקה. אני אפילו משאירה לה מבצעים כמו לסדר תמונות באלבומים, למיין ולסדר את הצעצועים וכו´.והכי חשוב - היא מנקה אבק, מה שאני הכי שונאת לעשות. רק לחדר שינה שלי (ושל אישי) היא יודעת שאין לה זכות להכנס ובטח לא לסדר. שם אני לא עושה רושם על אף אחד ושם זה מבולגן כמו שנוח לנו.

וואו, איזו אמא!

אתן בטח ביחסים מצויינים אם כך. ניסיתי לדמות ברוחי את אמא שלי....נו...לא הולך. גם אם היא היתה מראה נכונות, לי לא היה נוח שהיא תתעסק לי בבית. עם אחותי ד"א זה ככה. כשילדתי והיינו בבי"ח, היא גייסה את בעלה, ואת ירון, ויחד צחצחו את הבית וסידרו לקראת בוא הנסיכה והמלכה-האם. זאת היתה הפתעה נהדרת.

דיאנה1

New member
איזה כיף לך! כל הכבוד לאחותך

אנחנו חזרנו מבית החולים למיטה עם כתמים יבשים של מי השפיר שירדו לי במיטה 3 לילות לפני כן. האמהות היו בבית שלנו עם שון כשהיינו בבית חולים, אבל לא העלו בדעתן שנשמח למיטה נקיה אחרי 3 לילות בבית חולים. שלא לדבר על בית מבולגן, מקרר ריק, ואני עוד חלמתי על זר פרחים שיקבל את פנינו... בעלי היקר, שגם הוא לא ישן כמעט בזמן הזה, הלך קודם כל לקנות זר פרחים ענק לעודד אותי.

אורית ג.

New member
../images/Emo13.gif ואני קיבליתי מיטה עם כתמים

יבשים של כל מיני דברים (לא מי שפיר, הרבה יותר גרוע) כבר במיטה שך בית החולים. איכס. וזה לא היה משהו שאני השארתי ... כדי לקבל סדין חדש וקצת יותר נקי היה צורך בוויכוחים רבים אם אושיות המחלקה (זה לא היה בשעת החלפת הסדינים הרשמית) אך... מעז יצא מתוק וככה התאוששתי הרבה יותר מהר מהלידה

דיאנה1

New member
באיזה בית חולים נתנו לך "תנאי 5 ../images/Emo41.gif

כאלה? האמת... כבר נסחפנו לחלוטין מהנושא, אבל אחרי סיפור הלידה המזעזע שקראתי אתמול כבר הכל נראה לא משמעותי... מה זה כבר סדינים מוכתמים בבית החולים או בבית. ממש קשה לי להרגע מהסיפור הזה.

אורית ג.

New member
בילינסון ../images/Emo5.gif

ומנסיון פרטי שלי אני מאוד לא ממליצה על המחלקה (חדרי הלידה בסדר דווקא, אם את יודעת על מה להתעקש)

רותי ע

New member
מאוד מסכימה איתך ../images/Emo10.gif

נסעתי מרחוק לבלינסון בגלל כל הסיפורים היפים. בפועל חוויתי לידה קשה, רשלנות רפואית ויחס גרוע עד משפיל. אם היו לי כוחות נפשיים הייתי לפחות מתלוננת. בפועל רק רציתי לשכוח.

דיאנה1

New member
מצטערת מאד לשמוע ../images/Emo10.gif

ומקווה שבפעם הבאה תהיה לך חוויה מתקנת נהדרת.
כמה חבל לשמוע כל כך הרבה סיפורים כאלה, למה? זה יכול להיות אחרת כל כך בקלות. לפני הלידה שלי אבא שלי הפעיל עלי מכבש לחצים ללדת בבלינסון ולא לנסוע למשגב לדך בירושלים. כל יום הוא היה מתקשר ומפציר בי לפחות ללכת לשם לסיור כדי לראות כמה יפה שיפצו שם... ולא עזר כמה שהסברתי שהשיפוצים ממש לא מעניינים אותי ולא שיקול בשבילי.

אורית ג.

New member
חה חה - זה שאבא שלך מנסה לשכנע

אותך איפה ללדת זה ג-ד-ו-ל!!! (היתה לו גם דעה על אפידורל?) בכל אופן את משגב לדך סגרו. אצלי הוא לא היה באופציה - מלבד זה שהוא רחוק לי פחדתי מאוד שיעשו לי בעיות עם מתן אפידורל וינסו לשכנע אותי לסבול ב´טבעיות´ את הכאבים (ברררררר לא רוצה להזכר אפילו) וחדרי הלידה באמת משופצים יפה... הבעיה היא המחלקה (לא משופצת ולא יפה שלולית מים ענקית קבועה על הרצפה מהקולר שיש בו סתימה, כדי לקבל כוס חד פעמים לשתות מים צריך להתחנן ובסוף לבקש מהבעל שיביא. וזה ממש קצה קצה קצהו של הקרחון

למעלה