עוד ../images/Emo51.gif לאמא´לה ואבא´לה שלי ../images/Emo70.gif
לפני הלידה הייתי מאושפזת חודש בבי"ח בשמירת הריון(על זה בהודעה נפרדת), וההורים שלי לא רק ניקו וסידרו את הבית, אלא התרוצצו וארגנו את החדר של רומי, כולל סידור הבגדים בארונות ובשידה, התקנת מדפים ווילונות, צביעה, סיוד, כביסות וקניות של הרגע האחרון. כשחזרתי הביתה - הרגע תועד אגב בוידאו - מצאתי בית מצוחצח, מאוורר, עם ארוחה חמה מוכנה, וחדר ילדים כמעט מושלם לרומי שלי. היה גם שלט (הוא עדיין תלוי בחדר של רומי) שהאחים שלי הכינו לי. כשאמא שלי באה לבקר, היא מעירה - בעיקר על הבלגן, לפעמים גם על הנקיון. אני מודה שאלו לא הצדדים החזקים שלי. בלגניסטית תמיד הייתי ולנקות אני שונאת מאז שעבדתי כעוזרת בית בזמן היותי סטודנטית... אבל כמעט שאין "הפתעות", ויש לי כישרון לסדר צ´יק צ´ק, כך שלפחות נראה מאורגן - אז כל ביקור של אמא שלי הוא מתקפת סידור מהירה ויעילה של הבית. כן ירבו
ואמא שלי, יבורכו ידיה, לא מסוגלת לראות כלים מלוכלכים בכיור. אם אני לא מספיקה לשטוף אותם לפני שהיא באה - היא כבר תמצא זמן לעשות את זה כשהיא אצלי
אני מקבלת את זה בכיף, ואם היא מזיזה לי דברים, אני פשוט מחזירה למקום בנחת. כיף שהיא עוזרת לי. אבא שלי פחות מעיר ופחות שם לב, אבל עוזר המון בכל צד טכני, יש לו ידי זהב והוא מתקן דברים בשמחה ומכל הלב. אז אני מצטרפת לתודות... גם לי יש הורים נפלאים, אני מקווה להעניק לרומי כמו שהם מעניקים לי - תמיכה בכל תחום, לא רק בנקיון וסדר...