ועוד משהו שנזכרתי בו.

zimes

New member
אולי תנסי אחרת?

למשל - תתקשרי לשאול מה שלומה, מתי היא באה לבקר, ותבקשי שתעזור לך בסידור הבית - משימות לא מזיקות מדי - קיפול כביסה נקיה, שטיפת כלים... תספרי לה איך את לא עומדת בקצב. ואז - או שהיא תבוא ותעזור, או שהיא תגיד (או תחשוב) "מה? אני משרתת שלך?" ויותר לא תנקה לך. בשני המקרים הרווחת. אותו דבר עם האוכל של דפנה - תכווני ארוחה של מוצקים לזמן פגישה עם סבתא. אמך תשמח להאכיל, להכין את האוכל, לרחוץ את המטבח ואת דפנה אח"כ. רק את - אל תתערבי בכלל (אני יודעת שקשה להתאפק). תוכלי תמיד לבוא עם הציצי המושיע אם צריך - אצלינו זה בסוף האמבטיה, לניחום - ואמך אפילו תשמח שאת מיניקה... תנסי איזו תקופה בצורה כזו, ואולי תתחילו לתקשר גם בלי לריב.

אני מסכימה עם zimes

לפעמים על ידי כך שאנחנו שוברות את הריטואל הקבוע, אנחנו מפתיעות את הצד השני וזה גורם גם לו לשנות את התגובות. אולי ככה תחסכי מעצמך את הכבא לב והעצבים ב ה צ ל ח ה

nonana

New member
גם אני מסכימה עם ZIMES../images/Emo8.gif

בכל אופו אם אי אפשר נגדה כדאי איתה. תאמיני לי זה קורה הרבה פעמים עם אמא שלי וחמותי על חוסר הסכמה איתי בנוגע לחינוך שלהם, לאוכל, וכו" אני למדתי שאם אני שותקת או אפילו מתיעצת איתן זה משנה לגמרי את כוון החשיבה שלהן.

נ ו ע ם

New member
ואני מציע לכן...

לגזור ולשמור! תשמרו את כל מה שאמרתן כאן... ולאחר שהילדים יתחתנו לאחר כמה שנים שיש להם ילדים תעיפו מבט במה שכתבתן היום! ואז נראה מה שיש לכן להגיד... נועם. (ברגע של גזירה)

Iris-1

New member
תודה לכולם עשיתי צעד קדימה והשבתי

אש. אמרתי שאם לא נאה שלא יבואו אלי. ובאמת פתאום נהייה שקט בקווי האויב. ואז סליחה לא התכוונו. ואני מקווה שבביקור הבא יהיה שקט. חמותי כבר מזמן קיבלה את הנשק הזה והיום אני מראש מודיעה לך שהבית הפוך ושאני לא רוצה לשמוע הערות יותר. והיא נורא משתדלת באמת אבל לפעמים זה מתפלק לה.

למעלה