ועוד משחק חדש - מצפה לתגובות

קולאז

New member
ועוד משחק חדש - מצפה לתגובות

שירים המילים בנים/בנות. ודוגמא-ישנן בנות של דנה אינטרנשיונל

אתנה33

New member
דנה רק חידשה את ישנן בנות המקור

שייך ללהקת הנח"ל ותאמין לי אין מה להשוות בין הביצועים.

lital_helmer

New member
יש!

פטיש מסמר ניקח מהר סוכה לבנות, בנים ובנות! לה לה לה לה...וכו´. ליטל

אתנה33

New member
ולמשחק

עוד שהיינו קטנות ורכות בשנים כבר אז ידענו שישנם גם בנים שיר השכונה - לא רוצים לישון רוצים להישתגע ולא רוצים כאלו מין בנות בן לוקח בת ובת לוקחת בן יונה פעמונה - זהו אוהל הבנים / זהו אוהל הבנות בנות 20 הן מוכרחות לרקוד אוהבי הטבע - בין כל הבנות שהיו עד עכשיו

בת = בחורה ?

הו איפה איפה, הבחורות ההן עם הקוקו והסראפן ? באמת איפה הן? או בחידוש ל-2002 : "איפה, איפה, הכוסיות האלה, עם המיני והמחשוף..?"

No Doubt - Hey Baby

,All the boys say Hey baby, hey baby, hey ,Girls say, girls say Hey baby, hey baby, hey Hey baby, baby Hey baby, hey baby, hey Boys say, boys say Hey baby, hey baby, hey All the boys get The girls in the back

כשקראתי את המילים של היי בייבי

זה הזכיר לי את השיר של Garbage Androginy (לא יודעת מה הקשר..) ,boys in the girl´s room girls in the men´s room

WashedInBlack

New member
בבב

the cure - boys don´t cry the smiths - some girls are bigger than others neil young - cinnamon girl the beatles - girl chris cornell - flutter girl

naps

New member
הגי´רפות

בנים בנות בנות בנים בנים בבית בנות בונות וואוו!!! איזה אבסורד! אותו מקרר וגישה כל כך שונה.... שלום לכולם. חזור חזרתי. בטח אף אחד לא שם לב שלא הייתי פה כמעט שבוע (חוץ מרוח ששלחה מסר...) לא נורא. בכל מקרה תסבלו אותי שוב...

קולאז

New member
ישנן בנות בצבע שוקו...ונצואלה

גם אני שמתי לב לחסרונך ודווקא התגעגענו-שמחים שחזרת

roger

New member
יש לי שיר!!!!!

זה שיר מאוד ישן אבא שלי לימד אותי פעם מזמן והוא הולך ככה (מי שמכיר מוזמן להצטרף): "הבנים והבנות (-צ´רלי קצ´רלי), הם נסעו ברכבות (-צ´רלי קצ´רלי). הנסיעה לירולשים (כן אתם יודעים איך להמשיך..) היא ארכה כשעתיים.."... -יש לשיר הוא המשך אבל אני לא זוכרת, אני מבטיחה לעדכן את כולכם בקרוב!! רגב מישהו מכיר אותו?

naps

New member
מכיר בקושי

זכור לי משהו במעומעם משנות ילדותי הקדומות...

למעלה