ועוד מ ספר האירוטיקה הגדול

שוש אור

New member
ועוד מ ספר האירוטיקה הגדול

גופי מקדש שמחה'/ באשו כאשר אהובי יחזור לביתי אעשה גופי מקדש שמחה אהפוך גופי מקדש גילה, אפזר שיערי לטאטא ריצפתו מחרוזת פניניי תקשט המזבח שדי המלאים - כדי המים, ירכיי החטובים - עמודי ההיכל אשתמש בכל אומנויות היופי הנשי, כדי שיופיי ירבה אורו מאלפי ירחים

Sודית

New member
אירוטיקה,נושא מעניין, מה זו אירוטיקה בעיניכם?

אתה ואני בלי מילים, מבטים נגיעות שכאלה ברגעים אחרים נפשות מתרגשות בלי לדעת רק לגעת בכל המקומות בכל הסימטאות שרואים ולא רואים אתה ואני...אוהבים.

maxima

New member
אמרתן ארוטיקה....אז משהו משלי...אולי הבאתי

פעם אז סליחה... צמרמורת בגופי עוברת חולמת על מגע ידיך אש הדלקת בי צורבת רוצה לחוש את כל כולך שכלתנית אתה אמרת אך אוכל באש שכלי זו האש אשר הדלקת שהבעירה את כולי אם אני אשה תהית, בכל רמ"ח אברי הן לך נפשי ציפת שתסיר את אסורי. מגע ידיך לא שבעתי חום גופך לי כה נעם ריחך נישאר דבק בי כה גברי וטוב וחם זאת האש שבי הדלקת שכמוה לא ידעתי אש אשר אינה דועכת כי אותך הרגשתי חשתי. מקסימה

אירוטיקה וח.נ. ביאליק.

לכל מי שפספס...היום , צום עשרה בטבת, י בטבת , בו החל המצור של נבוכדנצר מלך בבל על ירושלים. היום, יום הקדיש הכללי. לזכר הנרצחים בשואה שיום מותם אינו ידוע. היום, יום הולדתו של ח. נ. ביאליק , משוררנו הלאומי. וגם הנ"ל כתב שירה אירוטית.. יש לי גן (לחן עממי סורי) מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: נחום נרדי, עממי סורי שנת כתיבה: תרס"ז-תרס"ח יֵשׁ לִי גַּן וּבְאֵר יֵשׁ לִי וַעֲלֵי בְּאֵרִי תָּלוּי דְּלִי מִדֵּי שַׁבָּת בָּא מַחֲמַדִּי מַיִם זַכִּים יֵשְׁתְּ מִכַּדִּי. כָּל הָעוֹלָם יָשֵׁן – הַס! נָם תַּפּוּחַ וַאֲגָס אִמִּי נָמָה, נִרְדָּם אָבִי עֵרִים רַק אֲנִי וּלְבָבִי. וְהַדְּלִי כִּלְבָבִי עֵר נוֹטֵף פָּז אֶל פִּי הַבְּאֵר נוֹטֵף פָּז וְנוֹטֵף בְּדֹלַח: דּוֹדִי הוֹלֵךְ, דּוֹדִי הוֹלֵךְ. הַס, בַּגַּן נִזְדַּעְזַע נוֹף – דּוֹדִי בָּא אִם פִּרְכֵּס עוֹף? דּוֹדִי, דּוֹדִי! – חוּשׁ מַחֲמַדִּי אֵין בֶּחָצֵר אִישׁ מִלְּבַדִּי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לצל"ר שוש, לצל"ר

המנהלת כבר תסביר לך מה זה

Sודית

New member
ר ו צ ה.........

רוצה איתך יד ביד על גלים לעת השקיעה ממעל כוכבים רוצה איתך לאור הזריחה בינות לסדינים לחוש את גופך רוצה איתך כל רגע רוצה איתך מרגע לרגע רוצה אותך בזה הרגע. סודית מחכה עוד רגע

שקט, הַס.

דָּבָר לֹא אָמַרְתִּי, רַק הַלֵּב חֶרֶשׁ פָּעַם. הַדָּם בִּרְהָטָיו קָפָא. הָיָה זֶה רֶגַע-אוֹר, דַּק - תִּינוֹק טָהוֹר לֹא חוּלַל בְּנִיב שָׂפָה. גלוי/משה טבנקין

Sודית

New member
עטור מצחך

פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. עטור מצחך זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באזניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור. אברהם חלפי

שרונהה

New member
"בתוך"

אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה... יעל טבת

ארוטיקה תנכ"ית

א שִׁיר הַשִּׁירִים, אֲשֶׁר לִשְׁלֹמֹה. ב יִשָּׁקֵנִי מִנְּשִׁיקוֹת פִּיהוּ, כִּי-טוֹבִים דֹּדֶיךָ מִיָּיִן. ג לְרֵיחַ שְׁמָנֶיךָ טוֹבִים, שֶׁמֶן תּוּרַק שְׁמֶךָ; עַל-כֵּן, עֲלָמוֹת אֲהֵבוּךָ. ד מָשְׁכֵנִי, אַחֲרֶיךָ נָּרוּצָה; הֱבִיאַנִי הַמֶּלֶךְ חֲדָרָיו, נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בָּךְ–נַזְכִּירָה דֹדֶיךָ מִיַּיִן, מֵישָׁרִים אֲהֵבוּךָ. שיר השירים:פרק א’, פסוקים א-ד; א אֲנִי חֲבַצֶּלֶת הַשָּׁרוֹן, שׁוֹשַׁנַּת הָעֲמָקִים. ב כְּשׁוֹשַׁנָּה בֵּין הַחוֹחִים, כֵּן רַעְיָתִי בֵּין הַבָּנוֹת. ג כְּתַפּוּחַ בַּעֲצֵי הַיַּעַר, כֵּן דּוֹדִי בֵּין הַבָּנִים; בְּצִלּוֹ חִמַּדְתִּי וְיָשַׁבְתִּי, וּפִרְיוֹ מָתוֹק לְחִכִּי. ד הֱבִיאַנִי אֶל-בֵּית הַיָּיִן, וְדִגְלוֹ עָלַי אַהֲבָה. ה. סַמְּכוּנִי, בָּאֲשִׁישׁוֹת–רַפְּדוּנִי, בַּתַּפּוּחִים: כִּי-חוֹלַת אַהֲבָה, אָנִי. שיר השירים: פרק ב', פסוקים א'-ה'. פרק ה’, פסוקים ב-ד

TJ

New member
הקטע הראשון - פרסומת של סופר פארם

הקטע השני - שיר באסטה טיפוסי של מוכר פירות במחניודה

Sודית

New member
אהלן סינדרלה....

אני מחפשת למעלה את השיר....גבר ללא אישה הוא.....נט'ינג. יש מצב לקבל אותו בשעה כזאת?

לא בשעה ההיא, זה זה?

"Man Without A Woman" / "Walking The Dog" .1967 A man has many things that he was due Though he's got to find the time for lovin' too Man wasn't made to leave all alone He was made to have some children and a home Man Without A Woman is like a flower without rain Man Without A Woman relief is like in vain So withdraw without love, you'd better look around 'Cause there are many girls who wish they could be find A man has many things that he was due Though he's got to find the time for lovin' too Man wasn't made to leave all alone He was made to have some children and a home

Sודית

New member
מה לא בשעה ההיא.....היית בסביבה באותה שעה

לא משנה....פלג הביאה את השיר.....הולכת לשמוע שוב, איזה שיר. זה שהבאת לא מכירה.....אבל תודה גם לך.

ו...

אני אוהבת את שפתיך הרטובות מיין וסמוקות מרב תשוקה פראית אוהבת את עיניך,את הנוגה הקורן בכל עין ואש תשוקה מלהיט. אני אוהבת את ידיך,את עורן הצח הנוגע בעורי בעת חיבוק לופת אוהבת את ליטוף שער ראשך הרך עת תנשקני הוא ישק למצח לוהט... נשק אותי אפוא בשפתותיך החמות אלף נשיקות עם מתק יין, אמור לי במילים יוקדות ומנחמות כי גופך ונשמתך שלי עדיין. אמץ אותי אליך בזרועות לא עייפות בעוד כוכב נצת בלהבה ושנינו אז נחיה את שנות חיינו היפות עם מנעמי חדוות האהבה
כתבה אלה וילר וילקוקס

למעלה