ועוד נושא ברומו של עולם...

מיטללל

New member
ועוד נושא ברומו של עולם...

איך אתם מעדיפים את בת זוגתכם? עם איפור או בלי איפור? עדין או כבד? ולגבי השיער? (פן / טבעי) לק או בלי ? ו
, כמה אתן הולכות על המראה ה"טבעי" ? ובאילו עזרים אתן משתמשות ?

נועם m

New member
כמובן ש...

קצת איפור לא יהרוג אותו, לק תכלת יבליט לו את העיניים, ופן ידגיש את הקווים הרכים שלו... גבר שלא מחזיק לפחות 2 מסקרות הוא לא גבר בעיני!
ואני: איפור עדין כדי להדגיש את היתרונות. פס כחול בעיניים תמיד (אבל חלש), וטיפה גלוס כי יש לי שפתיים נורא חיוורות- אם אני לא אשים כלום יתחיל להיות לי גוון גופתי משהו... אם אני יוצאת אני אשקיע טיפה יותר, אבל לאיפור כבד אני לא מתקרבת... (6 שורות על איפור שכבר גורמות לי להרגיש עמוקה כמו הפרסומת ל"דוגמניות"...
)

Zoharrr

New member
הממממ

השיער שלי והאיפור שלי עוברים התעללות. אני בקטע של אומנות,אז יש לי ידיים עם "מגע זהב" בכל מה שנוגע לעיצוב... השיער שלי לרוב מתולתל(טבעי), אבל הוא כבר ארוך מידי אז אני כמעט תמיד אוספת, לפעמים כשבא לי אני עושה פן,או חבלים בשיער. האיפור,תמיד יש לי כמויות של שחור בעיינים,עיפרון ומסקרה,זה פשוט יפה לטעמי ומתאים לי. בד"כ אני לא משתמשת בצלליות,פודרה ושאר ירקות... מייק אפ בחיים לא,גם העור שלי לא צריך את זה... אבל שוב,הכל תלוי במצב הרוח שלי. לפעמים בא לי ואני שמה אודם אדום... חוצמיזה,אם בחורה יודעת להתאפר טוב,האיפור שלה יראה מתאים לפנים ויפה,חלק ממנה... עם כל הכמויות של השחור בעיניים שלי,זה נראה מאוד טבעי,חלק ממני. כי זה עשוי טוב.

תשמעי,

יש דברים שחייבים לטשטש.. כמו שקיות.. אני משתמשת בקונסילר.. ומה לעשות שהשמש לא נשארת עלי.. אז גם בסומק..

liontamer

New member
זה די שקוף לא?

איפור עדין על גבול הטבעי כל הבחורות ששמות את האיפור שלהן עם שפכטל בבוקר בכמויות שמגרזים בהן בית זרוע, פשוט משיגות את התוצאה ההפוכה ממה שהן רוצות, זה דוחה ברמות! מצד שני שלא תגיע מישהי עם חותלות וכאלה, כי טיפוח זה משהו הכרחי לאון חינך את הבולדוגית להתעורר מאוחר!

Cobe Anan

New member
ועכשיו...

רק תחנך אותה להתאפק עם הפיפי עד שהיא תרד מהמיטה שלך ויהיה יופי... אגב.. ראיתי את הצעצוע שלך הבוקר ליד השדה. נראה מרושע ):->

liontamer

New member
נראה לי שאתה מתבלבל

הבייבי שלי ישן עדיין היום חופש היחיד שלי בשבוע אולי אתה מדבר על הבייבי של דדה לאון תוהה מה יהיה ב21 באפריל

אממממ

אני אוהבת להתאפר
אני אני אוהבת צללית שקצת מדגישה את העין ומסקרה מעט סומק וליפגלוס. לפעמים גם מוסיפה פס שחור דק בתחתית העין. אני רוצה לעבור קורס איפור

Cobe Anan

New member
אני מעדיף...

את השילוב הראוי.. שיער חפוף ומקונדשנר, אבל לא מרוח בכל צבעי הקשת; עיפרון שחור בעיניים, אבל בלי שליכטה על כל הפרצוף; גבות מסודרות, אבל לא מעוצבות לרמה שהן נראות כמו גרפיטי בערבית; ולעשות שעווה או מכונה זה חשוב ואסתטי, אבל ללכת להסרת רגליים בלייזר זה כבר מוגזם.. פשוט... תמצאו את הגבול, בנות!

נועם m

New member
בעקבות כך- שאלה לבנים:

אני מניחה שכולנו חושבים שהסרת שיער של נשים (מי יותר ומי פחות) היא "חשובה ואסטתית". אבל, לצערנו האסתטיקה לא מסתיימת כאן... ולקשי ההבנה: לא, שערות בגב זה לא סקסי, ובאזורים מתחת לגב בטח לא... ואלוהים התכוון לברוא את כולנו עם שתי גבות, מה לעשות שלפעמים הוא צריך קצת עזרה... ושאלתי אליכם: אם הדבר היה חשוב לבת זוגתכם, האם הייתם מוכנים להסיר שערות ממקומות מסויימים? (כמובן, בגבולות הסביר...)

TheWhiteTigris

New member
אמ...

יש לי כמה ידידות שלא מתאפרות ונראות בכ"ז מצוין, ויש כאלה שאיפור קל עוזר להן. כל אחת - מה שמתאים לה. מה שבטוח יותר מידי איפור הורס.

למעלה