ועוד נושא שאני פותח- ת א ו נ ה

cobainos

New member
ועוד נושא שאני פותח- ת א ו נ ה

היום נכנסה בי איזו מפגרת בחניון של קניון הזהב ודפקה לי את האוטו בצורה רצינית והוא עשה סיבוב של 180 מעלות.זה היה אחד הדברים המפחידים שקרו לי בחיים. יש כמה מסקנות: 1.לא לתת רישיון לנשים(סתאם) 2.בטח לא לנשים שקוראים להן זלדה והן עוד מבת-ים(ככה קוראים לה!) 3.חניונים זה מקום מסוכן! 4.תחגרו חגורה-זה הכי חשוב כי זה מה שהציל אותי היום אחרת אין לדעת איפה הייתי.

אוי! ../images/Emo12.gif

אבל מה המצב שלך? אתה בסדר? ומה קרה לאוטו שלך? אני אישית שונא חניונים. בכל מקרה, אני מעדיף לנסוע בתחבורה הציבורית. לי אישית יש בעיה אחרת, אני לא מסוגל לזכור היכן אני חונה... אבל בקניון הזהב פתחתי לעצמי שיטה: לחנות במקום כלשהו, לצאת מהרכב, לראות איזה "שער" הכי קרוב לחניה ולכתוב על פיסת נייר את אותו שער (בדר"כ יוצא שאני חונה מול שער רומא). אם אני לא אאבד את פיסת הנייר, אני אמצא את הרכב בשלב כלשהו...

NoWords

New member
נראה לי שזה אחד השיקולים

הברורים ביותר שבגללו מיספרו את החניונים לפי קומה ומספר אזור

cobainos

New member
אז ככה...

המצב שלי בסדר,תודה
היו לי טיפה כאבי גב אבל אני לא יודע אם זה מזה מה גם שלא רציתי ללכת לבדיקה כי העדפתי לא לערב גורמים רשמיים פה כי תמיד דופקים נהגים צעירים. האוטו?...
הפרצוף הזה מתאר תמצב שלו..הכנף הימנית והפגוש די נדפקו(המכה הייתה בצד ימין מאחורה" והוא במוסך עכשיו התקווה היא שהוא יחזור עד החג אבל היא לא גדולה מידי. בקשר לחניונים...נעמה אמרה משהו נכון,רק שבעזריאלי קרה לי משהו מוזר.חניתי באיזה איזור,זכרתי את האות והמספר ומסתבר שהיו שני איזורים כאלה!חיפשתי שנה את האוטו שלי עד שבא מישהו נחמד והסיע אותי בחניון ובזכותו מצאתי את האוטו.

../images/Emo10.gif

וואלה... מסכנון. העיקר שאתה מרגיש בסדר. ועל האוטו - "לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר". תסכים איתי שאם היית נפגש עם הנהגת הבת-ימית הזאת בכביש ירושלים-ת"א, המצב לא היה חיובי יותר... בנוגע לחנייה - אני מעולם לא מצליח להבין את העניין של המספרים. זה לא עובד. במקום העבודה שלי, בהנחה שאני נוסע במכונית שלנו, יש גם-כן מספרים וקומות. אבל אני לא מצליח להבין בדיוק איך להגיע למספר... בעניין של ניווט יבשתי, אני בחורה לכל דבר. ולמה אני ער בשעה כזאת?!?!?

cobainos

New member
מעורבים גורמים..אבל לא רפואיים

שיערבו גם את המשטרה מי שמעורב זה חברות הביטוח,מן הסתם...ונדפוק אותה,אל תדאג

OMG איזה פחד ../images/Emo10.gif

מזל שאתה בסדר.
זה נשמע ממש מפחיד
וז תזכורת חשובה לכולם בנוגע לחגירת חגורות בטיחות.

cobainos

New member
ממש

תאמין לי שכמה שגלגל"צ עולים על העצבים עם הטחינה שלהם על הנושא,חגורה זה הדבר הכי חשוב שיש...יותר מפח עבה ויותר מכל דבר.

חןשסק

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

העיקר שאתה בסדר. אני ראיתי את ההודעה שלך ישר נכנסתי להלם!

העיקר הבריאות!

אני שמח נעם שאתה בסדר, שילך קיבינימט האוטו, העיקר שאתה בריא. גם אני עשיתי תאונה לפני שבועיים.. איזה בן-זונה נכנס בי בצד שמאל, לא נתן לי זכות קדימה, ואח"כ הוא עוד העז לברוח.. אבל תפסנו אותו, מזל שחבר שלי קלט את המספר..

למעלה