ועוד נסיון

מני3

New member
ועוד נסיון

הורדתי תוכנה ואני מקווה שזה יעבוד- חרדית, הפעם אולי תאהבי את זה יותר

מני3

New member
למילי, מה ההבדל...

את חושבת שיש הבדל גדול, 2 הדתות הללו מאמינים בעולם הבא, 2 הדתות נחלמות על צדקתם ולא מוכנות לשמוע דעות אחרים, 2 הדתות מאמינות באל אחד ואותי לימדו ש 2=1+1

חרדית

New member
מסולף מני.

מני יש הבדל גדול!!! זה שיש בדתות האלו קוים משותפים זה נכון כי האיסלם ניבנה על התורה ומוחמד שאב את הרעיונות שלו מהתורה. אבל במחילה מכבודך אישה לפי ההלכה לא צריכה לכסות את הפרצוף שלה וברור שלא את העינים. וכמובן שהשמלה עד הריצפה מיותרת לחלוטין. חרדית. נ.ב: שמלה מדי ארוכה זה גם לא צנוע זה "רחובי" ככה המורה שלי אמרה שהלכתי עם חצאית עד הריצפה:(((((

יש יותר משותף משונה

השוני הוא בעיקר בפרטים, המשותף הוא בעקרונות. ואם נדבר על האשה בדתות האלו. אז מעמדה של האשה בדת היהודית לא שונה מהותית מהאשה האיסלמית. לשתיהן אין מעמד בדת, ולא חלק בטקסים ובריטואלים השונים. שתיהן "רכושו" של הבעל, ולפני זה של האב... (ונא לקרוא שוב את פרשת נדרים, למשל. ספר במדבר, פר´ מטות)

חרדית

New member
אתאיסט

אתאיסט במחילה ממך בא לא ניכנס לנושא האישה והדת כי הוא נטחן מכל הכיוונים. (ראה ארכיון) חרדית. נ.ב: אני אישית לא מרגישה מופלית לרעה אם כי בכללי ישנה הפליה ללא ספק.

זה לא אישי

אני מתייחס רק לנ.ב. שלך וזה מזכיר לי מיד את הדבר הבא: אמרו פעם לאשה אחת שנשים לוקחות כל דבר באופן אישי, אז היא מיד אמרה: "מה פתאום, הנה אני למשל לא..."

חרדית

New member
נ.ב.נ.ב נ.ב.

אתאיסט! אם תתחיל להתיחב לכל הנ.ב שלי לא תגמור (עם זה) לעולם:))))) אבל בכל אופן אני חושבת שיש כמה הבדלים מהותיים מאד בין הדת היהודית לאיסלם. חרדית. נ.ב: רק אל תצפו ממני ללכת עם רעלה על הפרצוף.

מני3

New member
ועוד אחד,,,,,,

ממש קיבלתי תיאבון ויש לי עוד הרבה מהחומר הזה

מני3

New member
ועוד אחד קטן לפני שאני הולך לישון

זה יקח כמה זמן כי התמונה כבדה ואז תקליקו על התמונה

למעלה