ועוד סיפור נחמד מוקדש למישהי יקרה במיוחד

batman

New member
ועוד סיפור נחמד מוקדש למישהי יקרה במיוחד

טרמפ מהסרטים חזרתי לפני כמה שבועות ממילואים בדרום. ארבעה ימים של אבק בוץ וגברים במדים. לא ידעתי איך אגיע הביתה. קצינת הקישור שמה בידינו את האישור המיוחל רק בשעה שש בערב ועוד הדרך לבאר שבע ארוכה, וממנה לתל אביב. מאיר, חבר טוב מהפלוגה , הציע את הרכבת מבאר שבע לתל אביב. ``זה כמו חו``ל`` הוא שיבח את אמצעי התחבורה הזה. נעתרתי. חשבתי לעצמי שמהרכבת כבר אתקשר למישהו שיקפיץ אותי מהתחנה לדירה. ישבנו בקרון, מאיר ואני, ומצידו השני של המעבר התיישבו שתי בחורות מצודדות שדיברו בניהן על תוכניות הבילוי שלהן בעיר הגדולה. מאיר ואני, כמו כל גבר ממוצע , היטנו אוזן קשבת לשיחה. תמצית הבילוי המתוכנן של הבנות היה מורכב מסרט ואחר כך פגישה עם עוד חברה בביתה שבעיר. הבנות דנו בניהן כיצד הן מגיעות לצפון העיר ובתור מקומי התערבתי בשיחה והצעתי להן לקחת מונית. אפילו הצעתי להן שאצטרף וכך נצמצם את העלויות. הן הסכימו ואנו ערכנו היכרות רשמית. מצידו השני של המושב שלי ישבה לי. בחורה טיפה מלאה עם פנים יפות וחיוך ממיס. לא יכולתי שלא להבחין בחזה הגדול המסתתר מתחת למעיל. שיערה האדמוני המתולתל גלש על כתפיה והגניב מחשבות זדוניות לראשי. השיחה עד לתל אביב קלחה ולמדתי כי לי מתכננת מעבר מעומר, עיר מגוריה , לתל אביב. הענקתי מנסיוני העשיר בנושא השכרת דירות ואזורי מגורים והערכתי ללי הרצאה מקיפה. הרכבת גלשה לתחנת השלום ואני הצעתי כי נרד בה מכיוון שיותר קל לתפוס מוניות. הבנות הסכימו ואני נפרדתי ממאיר. עלינו למונית מרצדס מפוארת שהחליקה מהמדרכה בזריזות. אני ישבתי ליד הנהג והבנות התרווחו מאחור. ``נורא מסקרן לראות איזו דירה מקבלים כאן עבור שכר הדירה שאתה משלם`` אמרה לפתע לי מהמושב האחורי. ``לא ממש גדולה`` עניתי ``התמורה לא בשמיים אבל היא מרוהטת טוב והיא נוחה מאד`` ``אולי אפשר לעלות לראות`` לי הציעה ``זה יכול להוריד אותי מכל הרעיון הזה של לבוא לגור כאן`` ``מה פתאום`` התרברבתי ``אחרי שתראי את הדירה שלי לא תרצי לחזור הביתה`` וכך המשכתי בתיאור מוגזם כמעה של מעלות הדירה הקטנה שלי. ``תעצור לי כאן`` סימנתי לנהג והוצאתי את הארנק כדי לשלם לו ``תהנו בבילוי `` כבר הייתי מחוץ לרכב. ``רגע`` לי קראה אחרי ``חכי לי דקה או קיי?`` היא זרקה לחברתה שנשארה במונית ``אפשר לראות את הדירה שלך לרגע?`` ``למה לא`` הפטרתי ``רק אני מתנצל מראש על הבלאגן`` ``אין בעיה אני רגילה`` היא צחקה נכנסנו לדירה הקטנה שלי ולי לא הסתירה את התפעלותה ``יש לך טעם טוב`` היא כבר כבשה אותי ברכבת עכשיו זה היה פלירטוט של ממש לי הסתובבה בחדר המגורים ובחנה אותו תוך שהיא מנצלת כל הזדמנות לעבור צמוד אלי ולהחכך בגופי. באיזה שהוא שלב מצאנו את עצמינו ``תקועים`` בכניסה למטבח, פנים אל פנים. לי הרימה מבטה אלי ``אההממ, מצטערת `` מעיין התנצלות על חוסר הנימוס שבכניסה למטבח בדיוק כשאני יצאתי. ``זה בסדר`` עניתי ``זו דירה קטנה`` לי לא זזה ונשארה צמודה אלי ``ממש בעיה`` , היא קרבה את ראשה אלי , ידה אחזה בזרועי, הרגשתי את חום נשימתה על שפתי . היא הצמידה את פיה אלי ולשונה הקטנטנה החליקה לתוך פי וגיששה בו. היתה זו נשיקה ארוכה וחושנית , לי אצמידה אותי אליה בחוזקה ולא הרפתה עד שחשה שהספיק לה. היא התנתקה ממני בחיוך ``כן, בהחלט מעורר תיאבון`` היא חייכה והלכה לכיוון הדלת שמעתי את הדלת נטרקת וסגרתי את דלת חדר האמבטיה. למרות ההרפתקאה הקטנה , עדין הייתי צריך להיתקלח ודחוף. כאשר יצאתי מהמקלחת שמעתי קול הזזת כסא בחדר השינה שלי. נכנסתי במהירות לחדר מצפה לתפוס גנב על חם. לי הציצה מתחת לשמיכת הפוך. ``מה עם המונית`` שאלתי את השאלה המטומטמת ביותר שיכולתי להעלות על דעתי. ``נסעו`` לי צחקה ``טילפנתי אליה כשהיתקלחת, קר לי אתה בא?`` זה היה האות זינקתי למיטה, עדיין לא יבש לחלוטין ומשכתי את השמיכה מעל לי. החזה השופע של לי היה עדין כלוא בחזיה חלקה ואת גבעת וונוס העדינה שלה כיסו זוג תחתונים לבנים עדינים. ירכיה המלאים והבהירים הזמינו אותי לנשקם ולטפס אל בטנה הלבנה שרטטה כאשר דיגדגתי אותה בלשוני. ללא שהות מיותרת פניתי לחשוף את שדיה המדהימים ביופים ובגודלם של לי. החזיה השתחררה בקלות והפטמות, שכבר היו זקורות, נקלטו בשמחה בפי. לי גנחה באוזני ``כן תלקק אותן,`` ידי החלו משוטטות על גופה החלק, מגלות את חמוקיה ואת הפינות הנסתרות. לי נענתה לידי בפישוק קל של רגליה. החלתי לעסות את האזור שמסביב לשפתיים החצוניות תוך שאני מנשק בלהט את לי ומציק לפטמותיה. מתוך רוח שטות, סטרתי על ירכה של לי בקלות והיא ענתה בגניחה עמוקה ובתנועה של האגן כלפי מעלה. ``אז את אוהבת מכות בטוסיק`` אמרתי בבדיחות לי מילמלה ``כן כן מכות בטוסיק`` הפכתי את לי על בטנה ומשכתי את ישבנה לכיווני כך שהיה כולו באוויר ופונה אלי . התחלתי בהצלפות עדינות על התחת הלבן והרוטט של לי, שהלך והאדים תחת כף ידי. לי הייתה ברקיע השביעי. המשכתי לסטור ישירות על שפתי הכוס שלה שהלך והתמלא , הלך והאדים. היא הייתה רטובה ואצבעותי נתכסו בנוזלי הכוס המתוקים שלה. לי התפתלה בתענוג למגע ידי. היא שלחה את ידיה לאחור , אחזה בלחיי התחת והרחיקה אותם זה מזה לקראתי. החלטתי להיות נועז והרטבתי את האצבע האמצעית של יד שמאל ברוק ומיד אחר כך הברגתי את האצבע באטיות מענגת לתוך חור התחת של לי. לי השיבה לי באנחות מהירות ובהידוק האחיזה שלה על לחיי התחת. היא רצתה לאפשר לי לחדור אליה בקלות ככל האפשר. לאחר שכל האצבע הייתה תחובה לחלוטין במעמקי חור התחת של לי פצחתי בסדרת תנועות דפיקת תחת והוספתי את האצבע המורה לתוך חור הכוס החם. וכך אני דופק את לי גם בתחת וגם בכוס עם יד שמאל ויד ימין ממשיכה להצליף על ישבנה הוורוד. חשתי את גופה של לי רוטט ובקצב הולך וגובר , נשימתה הפכה מהירה וגניחותיה היו לרמות יותר ויותר. הגברתי את קצב הדפיקה עד שלי קרסה על המיטה , פרושת איברים ומתנשפת. היא חייכה אלי ``אואאח זה היה טוב`` ``אצלנו השירות הוא מספר אחד`` התלוצצתי ``נהנית ספרי לחברותייך . לא נהנית, אין בעיה יש סיבוב שני`` צחקנו מחובקים ולי הרגישה את הזין שלי על ירכה החם. טוב את ההמשך נספר בפעם אחרת העיקר שלי נהניתה

סוהרת

New member
תודה

חיכיתי וחיכיתי וחיכיתייייייייי למתנה שלי אבל היה שווה מחכה להמשך לילה טובבבבבבבבבבבבבבב סי

למעלה