ועוד סקיצה

The Crusader

New member
ועוד סקיצה

הפעם בהשראת סוג´ון שוב פעם... או יותר נכון בהשראת תנוחה מאוד מאוד דומה של הגיבורה... קיצר היא קשתית.. do the math

illustrator

New member
אנסה להגיב...

בהחלט ניכר שיפור מאוד משמעותי בימים האחרונים. התנוחה נראית יציבה והזווית של הגוף (הנטייה לאחור) מעבירה את הפעולה שהיא מבצעת ממש טוב. נקודות לשיפור: ביד המתוחה קדימה - אני חושב שמנקודת המבט שלנו, היד צריכה להיות בהמשך הכתף, ולא לפניה. צריך להיות אפשרי לראות את החיבור בין היד לכתף. לגבי היד השניה - אם היא כבר ירתה את החץ, סבבה. אם היא מותחת את הקשת, או בשניה אחרי ששחררה את החץ, כדאי להגביה את היד, בערך לגובה העיניים, או לפחות לגובה הכתף. בכללי - כדאי לך לבנות את הדמות בעזרת עצמים תלת מימדיים (צינורות, כדורים, וכו´) מאשר צורות דו מימדיות (אליפסות, עיגולים, וכו´). אני חושב שאפשר לראות למה אני מתכוון בצורה הכי ברורה ביד המתוחה קדימה, שמורכבת (בגדול) משתי צורות דו מימדיות. אזורים כמו הצלעות והאגן כדאי לפרק לכמה עצמים מחוברים, לפי קבוצות שרירים או עצמות, דבר שיעניק להם יותר נפח וצורה קצת יותר מורכבת ויפה (לדעתי). אולי מחר, כשאהיה ליד סורק, אנסה להדגים. סה"כ אני חושב שהסקיצה מאוד יפה, והתחלה לציור ממש טוב. עם זאת, אם עדיין לא עברת לשלב הבא, כדאי לנסות לעבוד עליה עוד קצת.

chatenoire

New member
תוספת (בתחום שלי)

ערן הפתיע עם בקורת ארוכה מהרגיל, ולא נותר לי הרבה להוסיף, חוץ מבענייני חזה (שוב). כדאי לזכור ששדיים מגיעים בזוג והם שני איברים נפרדים; יש לתת לכל אחד מהם את ההתייחסות המגיעה לו, ובמקרה זה להעניק לכל שד "עיגול" משלו ולא לעצב אותם כאובייקט אחד. בתנוחה כמו שאתה מציג, הם אינם זהים, ויקל עליך להבין את המבנה והכיוון של כל אחד מהם אם תצייר אותם לחוד. עד כאן בנושא ציצים.

למעלה