ועוד סקר גילאים... הפרש בין הילדים.

ועוד סקר גילאים... הפרש בין הילדים.

ההפרש אצלנו הוא אחד עשר חודשים. ינואר ודצמבר 2000 (הייתה לנו שנה ממש מגניבה). אה, ואם יש לכם תאומים או שלישיות, אנא אל תתעלמו מהסקר - רישמו 0 שנים הפרש

אמיר.

New member
ומה לגבי מישיש לו (ב"ה) יותר משנים

את רוצה ממוצע ? 1.7 בערך. וכל הכבוד לך.

דיאנה1

New member
חמש וחצי שנים. לדעתי זה הפרש טוב

גם קל לי - הגדולה עצמאית ואין לי שני תינוקות לטפל בהם בבת אחת, טוב לגדולה - הוא בכלל לא מאיים על המשבצת שלה, הוא עוד לא בגן והיא כבר בבית הספר, ואני חושבת שזה מאד עוזר לה לקבל אותו, בנוסף היא כבר רצתה אותו וממש כל הזמן ביקשה אח קטן. וטוב בשבילו, הוא מקבל תשומת לב כמעט כאילו היה הראשון. מצד שני הם לא יוכלו להיות חברים עד שיגדלו, וזה חסרון. למרות שזה מאד תלוי, שמעתי על אחים בהפרש קטן שמעולם לא היתה ביניהם קרבה, ואחים בהפרש גדול יותר, כמו אצלי, שהיו מאד קרובים עם יחסים נהדרים. הבעיה היא שאני לא נעשית צעירה יותר עם השנים (אוי, איזה יציאה פולנית) ואם אני רוצה יותר ילדים אני כבר מגיעה לגילאים בעיתיים. עד הילד הבא אני בטוח לא אחכה שוב חמש וחצי שנים.

שלוש שנים. הפרש מעולה.

שנתיים ומטה נראה לי מעט מדי. ארבע ומעלה נראה לי הרבה מבחינת הלגדול ביחד. ביני לבין אחי יש 6 שנים וביני לבין אחותי 15 שנים. מעולם לא היינו חברים עד השנים האחרונות (עכשיו אנחנו ביחסים מצויינים). בעיקר נוח לי שהן נולדו באותה עונה (בגדים וכו´.....
). וכיף לי מאוד ששתיהן בנות. מכיון שביני לבין אחותי יש פער עצום, רציתי שליובל תהיה אחות לגדול איתה.

../images/Emo45.gifגם לפי דעתי הפרש של שלוש שנים

ההפרשים ביני לבין 2 האחים שלי הם 4 ו-6 שנים (אני הכי קטנה) כרגע יש לי רק את ניב אבל 3 שנים הפרש בין ילד לילד זה בערך התכנון אצלנו.

אילנה, חתיכת שוויצרית שכמוך ../images/Emo8.gif

בטח שכיף לך שיש לך 2 בנות. יכול להיות בכלל אחרת עם בנות?!
ממני, אמא נטולת בנות. (זמנית- כי בעלי הבטיח להשתפר בפעם הבאה
)

דיאנה1

New member
בפעם הבאה ששון מתעקשת על משהו

ונכנסת לפינה ומתחילה לצעוק ולבכות אני מתקשרת אליך שתשמעי בעצמך כמה כיף

מיכל153

New member
אצלנו בין ה-2 הראשונים יש שנה ו-8

חודשים , אח"כ הפסקה 9 שנים ושוב 2 שההפרש ביניהם שנה ו- 11. אידיאלי בשבילי. ביי מיכל153

נירית1

New member
אצלנו ההפרש יהיה שנתיים ותשע +0 ../images/Emo8.gif

השנתייםותשע זה הבן הגדול הפרש האפס יהיה בין התאומות שצריכות להוולד שבוע הבא.

אמא של קשת../images/Emo35.gif

שאלה לי אלייך, היות וההפרש כל כך קטן אצלכם? עד כמה זה ממש קשה כשההפרש כל כך קטן? אורן שלנו בת 11 חודש והחלטנו להתחיל ולנסות להכנס להריון כשהיא תהיה בת שנה. כולם אומרים לנו שזה יהיה נורא קשה, היות והיא תהיה ממש קטנה עדיין. אז נשמח לקבל מידע מנסיונך תודה, חגית

anat30g

New member
הפרש גילאים...

הגדול בן 8 - יליד 93... הבאה אחריו בת 6 - ילידת 95... נולדו בהפרש של שנתיים וחמישה ימים... הקטנים בני שנתיים... ילידי 99 הפרש של 4 שנים בין הקטנה לתאומים... המעניין הוא שאם התאומים היו נולדים בזמן - הם נולדו פגים - אם היו נולדים בזמן הם היו יוצאים לעולם באותו שבוע שבו נולדו הבן והבת הגדולים... האם זה טוב - אני מאוד מרוצה מההפרש בין הגדולים של שנתיים - הפרש גילאים נפלא כשמדובר בבן ובת - אין כמעט תחרות - מבחינה רגשית הם פחות או יותר זהים - יש להם חברים משותפים. ארבע שנים בין הגדולים לקטנים - מעולה. תאומים לא תיכננתי - והפרש של 7 דקות בין אחד לשני מאוד קשה. ענת

למעלה