ועוד עדכון קצר, בחירות מוניציפליות 2008

ZiV GiLbOa

New member
ועוד עדכון קצר, בחירות מוניציפליות 2008

עדכון טרום אחרון, האחרון והסופי יבוא בשישה באוקטובר, בתאריך זה יוגשו המתמודדים והרשימות המלאות! לראשות העיר מועמדים: X בני כשריאל, ראש העיר המכהן הזוכה לתמיכה של כמעט90% X רפי בן חור, חבר האופוזיציה מזה 15 שנה לחמישה עשר מקומות במועצת העיר מתמודדות חמש רשימות: X"כחול לבן" של בני כשריאל X "מעלה ביתנו" של בוריס גרוסמן המזוהה עם "ישראל ביתנו" של ליברמן X"צדק חברתי" של אבי רחמים המזוהה עם "צדק חברתי" של גאידמק X"כולנו במעלה" של נוריאל גץ המזוהה עם המפד"ל X"עתיד במעלה" של הרב דויטש" עוד לא ידוע מה יעלה בגורלן של המפלגות "רם" ו"חד". העיניים נשואות לקומה השלישית של בית העירייה: לתפקיד סגן ראש העיר בשכר מתמודדים: Xאבי רחמים Xבוריס גרוסמן, ס. ראש העיר בשכר הנוכחי. לדעתי חשוב לציין כי הזוכה בתפקיד הנ"ל יזכה במשכורת של לא פחות מ34 אלף שקלים ברוטו, מזכירה ולשכה. כחול לבן בראשות בני כשריאל: בני כשריאל מריץ רשימה שמגובה בעיתון זמן מעלה בבחירות האחרונות זכתה מפלגת כחול לבן בחמישה מנדטים מתוך חמישה עשר, כלומר שליש מהמנדטים. בינתיים, הבטוחים במפגלה הם: מספר אחת, בני כשריאל. מספר שתיים, גבי בר זכאי ומספר ארבע ניר לנדאו. מעלה ביתנו בראשות בוריס גרוסמן: המפלגה הידועה עברה טלטול לא קל במיוחד עם עזיבתם של גילי כהן ומילה ויינר. בינתיים ידועים מספר חברים במפלגה: מספר אחת, בוריס גרוסמן. מספר שתיים, מנכ"ח דפוס צבעי הקשת מוטי פרץ. מספר שלוש, מרינה ונגרוב. מספר ארבע, לילך סנג'רו. צדק חברתי בראשות אבי רחמים מפלגה חדשה בעיר, כחלק מעל מפלגה, צדק חברתי ברשות ארכדי גאידמק. מפלגה זו היא בעצם ממשיכת "שילוב". להזכירכם, "שילוב" בראשות אפי פיינטוך קיבלה שני מנדטים. לאחר התפטרותו של אפי נכנס במקומו אבי רחמים. הידועים כבר ברשימתו של רחמים: גילי כהן, מילה ויינר ומרי פנירי כולנו במעלה בראשות נוריאל גץ להזיכרכם, בבחירות הקודמות החליט נוריאל לא לגשת לבחירות. השנה הוא מקווה לזכרות בלפחות ארבעה מנדטים. במפלגתו: הרב גרסון האהוד, גדי מארק, ד"ר רוני טורטן (הרופא שלי) האהוד ומירי ירון דגן. יש האומרים כי מפלגתו של נוריאל גץ היא בין האיכותיות. עתיד במעלה בראשות הרב דויטש הרב הצעיר מריץ רשימה חילונית- דתית מגובה בעיתון מעלה אדומים. בראש הרשימה עומד מנהל עיתון מעלה אדומים יעקב בצלאל. עוד פרטים לא ידועים. עוד לא ידוע לאן ישתייך רפי בן חור. פרטים נוספים, יתפרסמו כשיהיו. בברכת חג שמח ושנה טובה :)

זיו - אין לי מילים !!!!

פירוט יותר טוב מזה -לא חושבת שהיינו מקבלים ! שיחקת אותה ב ג ד ו ל !!!!!!! אני עוד צריכה לקרוא את הכל שוב ולהגיב ,אבל רק רציתי לאמר לך שאתה ענק ! תודה ושבת שלום

eee2008

New member
נכון להיום ועל פי סקרים פנימים שערכו המפלגות

אחת מן המפלגות הגדולות הולכת לנחול מפלה לא קטנה, מי היא ? תבדקו את השטח זה לא כול כך מסובך להשים לב...

ZiV GiLbOa

New member
את ההימור שלי אני מעדיף לשמור לעצמי.

חשוב לציין שעדיין אין אווירת בחירות כמו שצריכה להיות אווירת בחירות. יש לומר כי גם בירושלים לא מורגשת אווירת בחירות, אולי כי ידוע כבר מי יזכה ולמי באמת מגיע ואולי כי סתם התושבים התייאשו מלחשוב על מצב העיר לאחר הבחירות. אני מציע- אם אתם רוצים עיר טובה ומטופחת, הצביעו והשפיעו, את דעותיי הפוליטיות אני לא אומר כאן אבל אתם יכולים לנחש למי אני אצביע כאן (אם הייתי יכול) ולמי הייתי מצביע בירושלים. יום מקסים וחמים

dkhkv5

New member
בני כשריאל הטריד מינית את מנהלת לשכתו

זיו, הבחירה שלך והערכה שכשריאל יקבל 90 אחוז אינם ריאלים - להלן פרצופו האמיתי מכתבה באתר עיתון "הארץ": "עובדת בעיריית מעלה אדומים: ראש העיר הטריד אותי מינית מאת רותי סיני - עיתון הארץ ... עובדת בעיריית מעלה אדומים הגישה אתמול (ראשון) תביעה חמורה נגד העיר בני כשריאל על הטרדה מינית, פיסית ומילולית, תוך ניצול יחסי מרות. התביעה מכוונת גם נגד העירייה על הטיפול הכושל שלה בתלונת העובדת ועל התנכלות לה לאחר שהתלוננה. התביעה על סך 350 אלף שקלים מפרטת מסכת של הטרדות נגד העובדת, אם חד-הורית שמועסקת בעירייה 28 שנה, שהחלו בשנת 2000. כשסיפרה שאינה מרגישה טוב, אמר לה כשריאל: "את זקוקה לזיון טוב". כששמע כי בן זוגה לקה בשיתוק בפלג גופו התחתון שאל אותה, "לזיין הוא יכול?" ולפי התביעה הוסיף: "שנינו אכלנו אותה, את עם החבר שלך עם הקטטר ואני עם אשתי עם בעיות הגב שלה. אשתי הרגילה אותי לסקס טוב, ועכשיו כשיש לה בעיות גב זה חסר לי". במקביל להטרדות מילוליות, ניסה כשריאל לכפות על העובדת מגע אינטימי. ..... "

למעלה