גם אני הולך לנסות את זה.
האנרגיות שלי רצו שאעשה תהליך דומה בשנה שעברה בהנחייתם , אך לא היה לי האומץ וגם אני בסביבה "לא תומכת".
כעת אני מתכווין להיעלם לכמה שבועות לפינה בארץ שאין בה יותר מידי אנשים , ולעשות זאת.
זה יהיה בחודש יולי , כבר הזמנתי לי אוהל קטן.
בהבנה שלי היום אפשר לעשות זאת על אנרגיית אור , SUNGAZING , מה שנקרא. ואפשר לעשות זאת גם דרך נשימה , קולות וכוונה.
חשוב מאוד גם כן החיבור לאדמה - בשיטה של HRM (ההוא שמפרסם את הSUNGAZING) , הוא מדגיש כי חשוב להיות יחפים בזמן התרגול וגם אחרי שמסיימים "סט" של SUNGAZING כמה חודשים צריך ללכת יחפים כשעה ביום.
מנסיוני הוא מאוד צודק ! אחרת נוצרים עודפי אנרגיה בגוף (ובעיקר במוח) שאין לאן לנקז אותם , וזה יכול להיות מסוכן - עד כדי גידולים.
(ראיתי כי זה סיכון שקיים בשיטה כשאינה מבוצעת כראוי אך אינו מודגש מספיק)
כנ"ל צריך לדעת מתי הגוף מלא באנרגית שמש , וצריך להפסיק לכמה חודשים - גם זה כתוב שם.
(פירוט השיטה של HRM :
http://www.emetaheret.org.il/2009/10/11/בהייה-שמשית-כוח-ריפוי-השמש-הירה-ראטן/ )
בשיטה שלי היום יש גם עבודה בעיקר עם קולות וכוונה חוץ מאשר SUNGAZING , ואני מרגיש שבסופו של דבר זה עובד אותו דבר ואפילו יותר בטוח.
גם אצלי החיבור לאדמה הוא עקרוני :
הבנתי כי חלק עקרוני ביכולת לא לאכול זה ההזנה של האדמה אותנו דרך כפות הרגליים.
לשם כך צריך להיות מסוגל להעביר לאדמה אנרגית שמש \ קול \ וכו' , ואז האדמה מעלה בחזרה לגוף אנרגיה שמסוגלת לקיים אותו.
זה אפילו פחות משנה באיזו אנרגיה מדובר , כל עוד מעבירים לאדמה אנרגיה והיא מעבירה בחזרה.
אני יודע שהדבר היחיד שאני צריך כדי להגשים זאת , זה בעיקר להיות רחוק מסביבה אנושית "חונקת" וכולאת כמו שיש מסביבי היום . . . והחלטתי כי זה מה שאני הולך לעשות יהיה מה שיהיה.
ועוד משהו : לפי האנרגיות שלי התהליך הנ"ל יכול לפגוע בפוריות (לא ביכולת לקיים יחסים , אך כן ביכולת להביא ילדים לעולם) . . . תבדקו זאת עם האנרגיות שלכם לפני שאתם עוברים את התהליך.
תהנו בהרצאה ובסרט
(
נ.ב. לא טוב להפוך אדם לאלהים , גם אם הוא הילר טוב . . . אדם הוא אלוהי כאשר הוא אדם
).