ועוד על אוכל , והפעם כן קשור . . .

רבה מצויין...

קודם כל תגובת אשתי, כשסיפרתי לה על המאמר -
"אתה מדבר על היוגים האלו שאנחנו מדברים עליהם לפעמים"
עניתי לה - "לא, על ישראלי הייטקיסט. שלא אוכל"
היא ענת "יאלה, קדימה..."

הגשמתי לה פנטזיה.
דעתי:
1. נשמע מאוד מסקרן, אני בדיוק עובר תהליך של שינוי מסגרת האוכל שלי. בינואר, לאחר מחלה חזקה, יצאתי לא אוכל מוצרי בשר. פשוט לא נמשך לבשר.
2. הגוף שלי דורש רכות וקלילות, ולכן נראה לי העניין של הפראנה.
3. לא הבנתי עדיין בדיוק איך זה עובד....על אנרגיית אור, כמו זו שבמדיטציה?
4.פעם זה היה נחלת יוגים, היום כמו כל שאר הדברים, אפשר לעשות הכול וזה טוב.
5.אבדוק את העניין מבחינה מעשית.

שוב תודה.
אני זז להרצאה של אשתי פבקה בסינמטק - על ריפוי, הגשמה ומסע הנשמה. במסגרת הקולנוע הרוחני.
אחרי ההרצאה יוקרן הסרט - על ההילר ג'ון-אלוהים מברזיל.

ינוקא1

New member
גם אני הולך לנסות את זה.

האנרגיות שלי רצו שאעשה תהליך דומה בשנה שעברה בהנחייתם , אך לא היה לי האומץ וגם אני בסביבה "לא תומכת".

כעת אני מתכווין להיעלם לכמה שבועות לפינה בארץ שאין בה יותר מידי אנשים , ולעשות זאת.
זה יהיה בחודש יולי , כבר הזמנתי לי אוהל קטן.

בהבנה שלי היום אפשר לעשות זאת על אנרגיית אור , SUNGAZING , מה שנקרא. ואפשר לעשות זאת גם דרך נשימה , קולות וכוונה.

חשוב מאוד גם כן החיבור לאדמה - בשיטה של HRM (ההוא שמפרסם את הSUNGAZING) , הוא מדגיש כי חשוב להיות יחפים בזמן התרגול וגם אחרי שמסיימים "סט" של SUNGAZING כמה חודשים צריך ללכת יחפים כשעה ביום.
מנסיוני הוא מאוד צודק ! אחרת נוצרים עודפי אנרגיה בגוף (ובעיקר במוח) שאין לאן לנקז אותם , וזה יכול להיות מסוכן - עד כדי גידולים.
(ראיתי כי זה סיכון שקיים בשיטה כשאינה מבוצעת כראוי אך אינו מודגש מספיק)
כנ"ל צריך לדעת מתי הגוף מלא באנרגית שמש , וצריך להפסיק לכמה חודשים - גם זה כתוב שם.

(פירוט השיטה של HRM :

http://www.emetaheret.org.il/2009/10/11/בהייה-שמשית-כוח-ריפוי-השמש-הירה-ראטן/ )

בשיטה שלי היום יש גם עבודה בעיקר עם קולות וכוונה חוץ מאשר SUNGAZING , ואני מרגיש שבסופו של דבר זה עובד אותו דבר ואפילו יותר בטוח.

גם אצלי החיבור לאדמה הוא עקרוני :
הבנתי כי חלק עקרוני ביכולת לא לאכול זה ההזנה של האדמה אותנו דרך כפות הרגליים.
לשם כך צריך להיות מסוגל להעביר לאדמה אנרגית שמש \ קול \ וכו' , ואז האדמה מעלה בחזרה לגוף אנרגיה שמסוגלת לקיים אותו.
זה אפילו פחות משנה באיזו אנרגיה מדובר , כל עוד מעבירים לאדמה אנרגיה והיא מעבירה בחזרה.

אני יודע שהדבר היחיד שאני צריך כדי להגשים זאת , זה בעיקר להיות רחוק מסביבה אנושית "חונקת" וכולאת כמו שיש מסביבי היום . . . והחלטתי כי זה מה שאני הולך לעשות יהיה מה שיהיה.

ועוד משהו : לפי האנרגיות שלי התהליך הנ"ל יכול לפגוע בפוריות (לא ביכולת לקיים יחסים , אך כן ביכולת להביא ילדים לעולם) . . . תבדקו זאת עם האנרגיות שלכם לפני שאתם עוברים את התהליך.

תהנו בהרצאה ובסרט

(
נ.ב. לא טוב להפוך אדם לאלהים , גם אם הוא הילר טוב . . . אדם הוא אלוהי כאשר הוא אדם
).

הי. אני לא יודע אם באמת אנסה זאת, קודם אבדוק

זה נשמע מעניין.
אם שמת לב, בתהליך החיים על פראנה, מתפתחת בחך העליון בלוטה דרכה מופרש נוזל. אלו שיש להם אותו, טוענים שהוא זה שמזין אותם.
היום דיברנו על כך עם חברה שסיפרה שלפני כעשרים שנים, נולד לשכנים שלהם ילד עם פתח בחך העליון. ההורים קיבלו הוראה מהרופאים לסגור אותו, היות והאוכל עולה ממנו לאף. כלומר תופעה מוכרת.
לאחר שהם סגרו אותו, האבא השתגע. עד היום, מעל 20 שנים שהאב אינו שפוי, הפך להיות ילד קטן.

לקינוח בעניין -
יוגי בן 82 הטוען שלא אכל מגיל 8.

בנוגע לסרט -
הייתה לפבקה הרצאה מאוד מוצלחת ומהנה לפני הסרט. כשהיא תעלה לרשת, אשים אותה בפורום - היא מדברת בה על המחלה כהזמנה לשינוי תודעתי בחיים, ועל כך שלא חיים לסבול בשביל להתפתח.

המרפא בסרט נקרא jhon of god - בתרגום לעברית זה נשמע אחרת. כוונתו של אותו מרפא היא, שהוא לא עושה עבודת הריפוי אלא אלוהים.
לכן אולי מכנים אותו כך.
בכל אופן, הסרט ממש מעורר השראה.
העוזרת שלו למשל, מדברת על כך שתמצית הריפוי היא האהבה והיא חוזרת על כך כמה פעמים. זה המסר שלה בסרט.
בסופו של דבר, כל אחד שראה את הסרט, ייקח את התובנות שלו ממנו למקום שהוא מתחבר אליו.

שבוע נפלא לכולם.

למעלה