ועוד על אנשים עם הרבה דיסקים

ועוד על אנשים עם הרבה דיסקים

אתמול, במסגרת שיטוטי בפורום "רוק מתקדם" של נענע (שגם פיני חבל פעיל בו), שמתי לב למודעה של מישהו שמוכר כמות עצומה של דיסקים ב35 שקל האחד. רובם היו מה שמכונה "neo prog", יענו - רוק מתקדם שנעשה אחרי שכבר עשו רוק מתקדם, אבל היה אחד או שניים שעניינו אותי. יותר מכך, עניין אותי לדעת למה מישהו מוכר בערך 700 דיסקים (!). יצרתי קשר, ומסתבר שהוא פשוט עושה מקום, ויש לו בבית בערך 6000 דיסקים. ובין השאר שאלתי אותו אם הוא שומע אותם אם משהו טוב. התשובה היתה משהו כמו "יש לי רמקולים של פנסוניק" או משהו כזה. אני לא מבין - איך אנשים כאלה, שמוזיקה היא מין הסתם דבר מאוד חשוב בחיים שלהם, לא חושבים על להשקיע במה שיגרום להם לשמוע אותה בצורה שהיא טובה בכמה סדרי גודל יותר טובה... (דוגמא הפוכה, דרך אגב, גם היא נמצאת שם בפורום, היא אדם ברוך, אבא של חברה לשעבר שלי, שבביתו מצויים למעלה מ10000 דיסקים ותקליטים, ובגלל זכרונות מהמערכת שלו, נכנסתי לכל הקטע המטורף הזה של אודיופיליה. שלפחות יהיה לי את מי להאשים) האפור

שוקי.

New member
לא רק שם

עד לא מזמן השתתפתי בפורום גאז גם שם יש אנשים עם אלפי דיסקים ופעם כשניסיתי לברר באיזה מערכות הם שומעים זכיתי ללגלוג רם ותשובה בנוסח: מה חשוב המערכת גם טיב הקלטת הדיסק לא מענין. אפילו כמה הגדילו בזילזול כשאמרו הכי אנחנו נהנים לשמוע במיטבח..........

למעלה