ועוד פעם אפוצץ אתכם בשאלה!

free soul

New member
ועוד פעם אפוצץ אתכם בשאלה!

אין חולה על שאלות, סקר... WHAT EVER
מה הדבר הטוב ביותר שקרה לכם בחיים?
מה הדבר הרע שקרה לכם בחיים? עוד שאלות יבואו בהמשך....

free soul

New member
אני יענה על שלי...

שתיי התשובות הם על דבר אחד.. בואו נתחיל ברע....: שבישרו לי על הניתוח לפני 8 שנים... והטוב? שעברתי אותו
הייתה סיבה למסיבה, יאללה,
הייניקן על חשבון הפורום

pain is MY love

New member
וואי קשה...

לדעתי הדבר הכי רע שקרה לי בחיים זה כשההורים שלי גילו שאני מעשנת... אאוץ'!
והכי טוב זה שיצאתי לחופשה באילת עם החברה הכי טובה שלי ועשינו חיים מטורפים שאי אפשר לתאר!!!!

וואי אני רואה נכנסתם חזק לקטע של

הסקרים..אני נהנית מזה! הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים??מממממ....הנסיעה לאילת בקיץ האחרון! היה חלומי...לא ישכח בחיים!!! ואני מוסיפה עוד משהו קטן ומשמעותי-שהכרתי אותך פשוש שלי!!! הדבר הרע שקרה לי-היו הרבה...האמת שזה עצוב אבל החיים שלי היו רצופים בעצב:דוד שלי נהרג בתאונת דרכים, חברה שלי וידיד שלי נהרגו בפיגוע בי-ם בהפרש של שבועיים בערך,סבא נפטר...וכמו שהבנתם-לא חיים מי יודע מה..עכשיו תבינו את החתימה שלי...
..

fipo

New member
סקר מעניין..

הדבר הכי טוב.לבנתיים.... שהכרתי את חבר שלי...
והדבר הכי רע זה שסבא שלי נפטר ... לא ממזמן.. ובגלל שאני חמודה יש לי עוד משהו רע: שגילו אצלי את המחלה הזאת שלא מוצאים לה תרופה!!!

fipo

New member
תיקון טעות

בגלל שאני חמודה מגיע לי לספר עוד משהו רע... זאת הייתה הכוונה שלי!!!!

fipo

New member
אז המחלה:

יש לי זיהום בקיבה שהתחיל מחיידק בקיבה שהפך לזיהום...לא זה לא אולכוס!!! ושום רופא באיכילוב/סורוקה/רמב"ם לא יודעים איך לפתור את זה .. כאילו יודעים מה יש לי אבל לא יודעים איזה תרופה לתת לי !!! אוף הלוואי שזה יפתר.!! ונ.ב היום לטלוש' החמודה יש יומהולדת!! (טל היא חברה טובה שלי ) תגידו מזל טוב היא תשמח!

apl

New member
העיקר הבריאות../images/Emo13.gif ומזל טוב../images/Emo39.gif

אוקי,אז..

הדבר הכי טוב שקרה לי :שהכרתי את נוש שלי ושאני לא צריכה לעשות תורנויות מטבח בצבא.
הדבר הכי רע: שכניראה בערב פסח אני לא אהייה עם המשפחה והחברים, אלא אהייה בשמירה בצבא...<בלעעע....זה לא קרה,זה עוד כניראה יקרה..> ושאני צריכה לקום כל בוקר כל כך מוקדם....<זה קשה לי!!>

תורי

יצא לי להכיר המון אנשים ממש טובים ויקרים בחיים שלי. והם הסיבה העיקרית לאושר שליץ
שעוד לא זכיתי בלוטו!!!!!!!!!!!

h e n y

New member
מממ

שעברתי לביה"ס הנוכחי שלי
השפיע עליי הרבה לטובה
על שעברתי לפנמיה שנה שעברה. גרם לי הרבה נזק וטראומות

למעלה