ועוד פעם ביבי

Woking

New member
דווקא יש שינוי גדול

הגדלת אחוז החסימה, בכדי לחסל את המפלגות הערביות, פעלה כבומרנג, והרשימה המשותפת היא המפלגה השלישית בגודלה. אחרי שתקום הממשלה, ויתברר שבניגוד לנהוג, הרשימה הערבית לא תקבל את ראשות אף אחת מוועדות הכנסת החשובות, יהיה ברור (למי שעדיין לא) עד כמה מדינת ישראל היא דמוקרטיה ליהודים, ואפרטהייד לערבים.
&nbsp
במקביל הגדלת אחוז החסימה צימצמה את מספר המפלגות, מה שאומר, שבכל קואליציה שתקום, כל אחת מחברות הקואליציה, ולו הקטנה ביותר, תוכל להפיל אותה, וזה אומר שני דברים: המפלגות הקטנות יקבלו הרבה יותר כוח (=תיקים) מאשר גודלם היחסי, וכן שהממשלה הבא לא תשרוד יותר משנתיים שלוש.
&nbsp
העצה שלי היא לא להחזיר את החליפה של הבחירות לבויידעם כי אתם תצטרכו אותה שוב בקרוב, ועד אז עוד יהיה הרבה יותר גרוע לפני שיתחיל להיות יותר טוב.

העם בחר

לא מבינה איך יורים לעצמם בראש ובוחרים ביבי ! לא הספיק להם ! מה יהיה לאן עוד אפשר להדרדר

זה מראה שמשהו דפוק

ברגע ששומעים ערבים , ישר קופצים לבחור ...בחיים שלי לא קבלתי הודעות כמו שקבלתי במערכה הזו ...כמה גועל הליכוד שידר על מנת שישאר בשלטון ...שלא יבכו שהם יצטרכו לסבסד תקציבים לדתיים ולחרדים

"צריך להחליף את העם"

גדעון לוי לאחר הבחירות: "צריך להחליף את העם"
במאמר שפורסם באתר "הארץ" מביע לוי סלידה מתוצאות הבחירות וטוען "העם חולה מאוד, יש לערוך בחירות כלליות לבחירתו של עם ישראל חדש — ולאלתר"
nrg חדשות | 18/3/2015 11:22
לכתבה המלאה כאן

מעניין שרוב האנשים שאני

מכירה בעבודה ובכלל בעד החלפת השלטון אז איפה העם שבוחר בביבי או שאני לא חשופה לעם הזה
קמנו לתחושת מעוקה כבדה כל מי שפגשתי היה שותף לתחושה

Woking

New member
אשי

הרוב אכן שונא את נתניהו. עובדה, 75% מהמצביעים הצביעו עבור מישהו אחר. תחשבי על זה, שלושה מכל ארבעה מצביעים לא הצביעו ליכוד, אז זה לא שנתניהו כזה פופלארי. העניין הוא שיש מישהו שרוב הישראלים שונאים עוד יותר מנתניהו (אם את רוצה רמז הביטי במראה), וזה מה שהכריע את הבחירות.

הם שונאים ערבים

שונאים אותנו ! לא יאומן איזה ממשלה ימנית גזענית ............ לא חושבת שיהיה טוב יהיה עוד יותר גרוע
עכשיו רשמית לא צריך להסתתר מאחורי סיסמאות מדינת ישראל אינה מדינת כל תושביה
נתניהו לא בעדנו בלשון המעטה ולדעתי קרב היום ואיומי ליברמן יתממשו

Woking

New member
אשי

זאת תמימות לחשוב שבוז'י היה יכול לשנות משהו. קחי 6 מנדטים ותעבירי מהליכוד לתנועה הציונות. עדיין הם צריכים את "כולנו" (שזה הליכוד בשם אחר), ואת הדתיים (לפחות) בשביל קואליציה. ממשלה כזאת לא היתה מצליחה לשנות כלום, לא בנושא החברתי, ובטוח שלא בנושא הפלסטיני. שכחת מי זאת ציפי לבני? הרי היא ישבה באותה מפלגה עם אריאל שרון, אהוד אולמרט ושאול מופז. זה שמאל בדיוק כמו שחנין זועבי ציונית.
&nbsp
ואפילו אם נניח שהם היו מגיעים לנוסחאת פשרה עם הפלסטינים, הרי שנתניהו הדמגוג שוב היה נואם מהמרפסת, והמתנחלים היו מבעירים את המדינה (כי השמאל לא למד שום דבר מרצח רבין). ממשלת שמאל היא תקוות שווא, לא רק בגלל שהיא לא יכולה לקום, אלא בעיקר בגלל שהיא לא תוכל לשנות שם דבר. פרצופו הפשיסטי של נתניהו הוא פרצופו האמיתי של רוב הציבור הישראלי. הדבר הכי טוב שיכול לקרות זה דווקא נתניהו כראש ממשלה. את הקרע שהוא יצר עם הבית הלבן הוא יתקשה לתקן, ויש לו לפחות עוד עשרה חודשים עם אובמה. אם הפלסטינים יזדרזו לקדם יוזמות מדיניות לא מן הנמנע שהפעם ארה"ב תמנע מלהפריע. רק לחץ בינלאומי ישפיע על ישראל, ואת זה רק הליכוד יכול להביא.
&nbsp

הפרבולה

New member
אתה מדבר שטויות , אין אפשרות להגיע להסכם עם הערבים

גם לא לפי המצע של מרצ. הדרישות של הערבים הם אבסורדיות במידה שלא תאמן ולא מקובלות על השמאלני הקיצוני ביותר ( עד מרצ ) , למה הדבר דומה ?
צד א ( ישראל) רוצה למכור נכס ששוה מליון שקל וצד ב ( ערבים ) מגישים כהצעת פתיחה מחיר של מינוס מליון שקל ,( כלומר בעל הנכס צריך לתת את הבית + לשלם מליון שקל לצד "הקונה" ), זה בערך מדגים את פער העמדות בין ישראל לערבים הם רוצים שניתן להם את כל יו"ש, ונעקור 650000 יהודים ו"בתמורה" הם יתנו לנו הכנסת 6 מליון "פליטים" ערבים לתוך הקו הירוק ויהפכו את היהודים למיעוט מדוכא .
אתה הייתה מנהל משא ומתן עם "קונה" כזה ? שרוצה שתמורת הבית שלך אתה הוא זה ( כן אתה ולא הוא ) תשלם לו מליון שקל? על מה היית מנהל איתו "תהליך מדיני" שאולי הוא יהיה מוכן "להתפשר" ולקחת ממך "רק" 900000 שקל יחד עם הבית שלך ? אם כן אז אתה כנראה שמאלני הזוי וטיפש ברמות מפחידות שזהבה גלאון היא ברוך מרזל לידך.

דאלטון

New member
אין סיבה לפנות מתנחלים בלי סיפוח ישובים ערבים

לידי הרשות במידה ויגיעו להסכם.

גם אם זכות השיבה תהיה רק במדינה הפלסטינית
זה יתנקם בישראל בעתיד. כמה מליונים ביו''ש לא יתנו לנו חיים במדינה.הם יגלשו לתוך הקו הירוק מרוב צפיפות. תהיה כאן מלחמת הכל בכל. הרבה שפיכות דמים פי כמה מאשר היום.

הפרבולה

New member
הכל אשם אבו מאזן

הוא סירב לתחנוני השמאל שלנו לשמור עלינו מפני החמאס, זה לא יפה שככה הוא מסרב לשתף פעולה עם השמאל שלנו שתלו בו תיקוות שהוא ישמור על ההתנחלויות של הקיבוצים שגרים בווילות עם גגות אדומים בעוטף עזה.
אולי תדברו עם אבו מאזן שיסכים לשמור עלינו , אין לנו כוח ללכת לצבא ולעשות מילואים כדי להגן על עצמינו מפני החמאס הרשע הזה .

דאלטון

New member
תן לי סיבה אחת למה יש לאהוב ערבים.

הם תמיד נגד המדינה. הם תמיד נגד יהודים.
עוד לא מצאתי עד היום סיבה לחבב ערבים. הם רוצחים יהודים בגלל שהם גזענים יותר מיהודים.
אתם כפוי טובה במדינה. מגיע להם לחיות תחת שלטון ערבי. זה העונש
שלהם. !!!!!!!

דאלטון

New member
אתם מחכים להזדמנות

הראשונה כדי לטבוח ביהודים. אם יהודים היו מיעוט הייתם הורגים בהם.
רק שמאלן שוטה מאמין להם.
ערבים טובחים בערבים בכל המזרח התיכון. מעניין מה הייתם עושים ליהודים.

צודק בהחלט, עם דבילי.

הפרבולה

New member
את יכולה להאשים את עצמך

אני מתכוון את הערבים, למה סירבתם להסכם עודפים עם מרץ ? השמאל הפסיד כ 2 מנדטים בגלל זה. האם אין לך טענות לבל"ד וחנין זועבי שסרבו לשתף פעולה עם השמאל ?

אף אחד לא הפסיד

המפלגה הערבית השיגה את מבוקשה ...בחיים לא יהיה שינוי ...אם הייתי השמאל במדינה הייתי שמח שביבי שוב ידפוק העם הזה שלא לומד לקח ...שירקבו עם ביבי

למעלה