ועוד ציור חדש...

The Crusader

New member
ועוד ציור חדש...

תזכרו את האיכות הגרועה של הנייר.. זה הפעם האחרונה שאתם רואים אוןתה אצלי.. כי קניתי סקץבוק עם דפים קשים!!! וופי... סנוצ´י בוצ´יס! בכל אופן תמוחה מאוד קשה... הרבה זמן לקח לי לעשות את זה... עם עזרה מהספר שיש לי... ממש ממש קשה... תיקונים יתקבלו בברכה... נ.ב הקשת לא מושקעת בגרוש כי זה לא היה הפואנטה של הציור

The Crusader

New member
אמממ

לא... סתם אימון אנטומיה... אבל היי אני יכול לצרף אותו... הוא יהיה... טה טה טםםם the weird ass naked guy with the bow! yea... that´s cool... snoochi boochi´s ^_^ ותודה

Humus_Chipsalat

New member
הגוף גדול מידי לעומת הרגליים...

זו דעתי בכל אופן.. כלומר.. הוא עבה כזה, נראה כאילו הרגליים שלו סוחבות יותר מידי... ובשלב כלשהו יהיו לו בעיות בברכיים. אבל ! מעבר לזה, מצוין ! התנוחה אכן קשה... אהבתי את העובדה שהקדשת מחשבה לכיוון העיניים שלו ...

yonabarak

New member
טוב, הגיע הזמן להגיד משהו

להעתיק רישומים מהוגארת´ זאת לא חוכמה גדולה. החוכמה היא ללמוד את האנטומיה. הוגארת´ מראה רישומים בשלבים שונים כדי שתבין איך הוא עובד, מבניית שלד בסיסי - איש מקלות, דרך שיטת הכדורים, ורק בסוף שרירים והצללות. הסיבה לשימוש באיש המקלות היא לדייק בפרופורציות הנכונות בין חלקי הגוף השונים. בציורים שלך ניכר שאתה מדלג על השלב הזה, או לפחות לא משקיע בו, וכך אתה חוזר שוב ושוב על אותן בעיות של פרופורציה, ובעיקר: גוף גדול מידי יחסית לגפיים ולראש. בקיצור, מה שחשוב בשלב הרישום זה לא הגימור, אלא המבנה הנכון. גימור בא אחר כך.

The Crusader

New member
אתה ממש

מתחיל להרגיז... קודם כל אני לא מעתיק ממנו... אם הייתי מעתיק אז הציור הזה היה מושלם! כי להעתיק זה לא בעיה... יש לי נסיון בלהעתיק ולא היו טעויות אם הייתי מעתיק הדבר היחדי שעשיתי עם הציורים שלו זה להסתכל קצת על מנת לקבל רעיון ולראות תנוחה קשה.. ואז ללמוד ואחר כך לצייר לבד!!! את הציור... ונכון אני מודה שפה ושם בכמה קרירים וכאלה הסתכלתי מעצם העובדה שאני לא הייתי בטוח איך זה הולך... אבל בשום פנים ואופן לא העתקתי!!!!!

Humus_Chipsalat

New member
I have to agree with him buddy

זה באמת נראה זהה... כלומר, לא זהה... אבל הבנת. אמרתי לך כבר בעבר, לא כל אימון אנטומיה אתה צריך לפרסם, פשוט מכיוון שתקבל תגובות שקוראות לצלוב את המעתיקן... ממממ.. זהו. אני דווקא אהבתי ת´ציור.

yonabarak

New member
לא צריך להתרגש

אני לא "צולב" אותך על העתקה, זה לא הנושא. זה ברור שכדי ללמוד מותר ואף רצוי להעתיק. השאלה היא מה אתה מעתיק, וכאן הנקודה: תעתיק את הפרופורציות הנכונות ולא את ההצללה. הנקודה היא סדר בניית הרישום: קודם שלד, אח"כ נפחים, ורק בסוף טיח. ולעניין שחומוס דיבר עליו: באמת לא חובה להעלות כל תרגיל ברישום, כי אז הפורום באמת נהפך לפורום קורס רישום מקוון. יהיה יותר מעניין לקחת את מה שאתה לומד באנטומיה וליישם אותו על דמויות (שאת זה אתה גם עושה מדי פעם). יהיה אפילו עוד יותר מעניין לראות את הדמויות האלה פועלות בתוך פריימים של סיפור, ואז נוכל להעיר הערות על הסיפור, ועל איך מועבר הסיפור באמצעות מדיום הקומיקס. כי קומיקס הוא דרך לספר סיפור, לא רק ציורים יפים של אנשים שריריים. אבל כל זה לא מכוון אליך באופן אישי.

למעלה