ועוד קאמבק מעניין!

cubano1

New member
ועוד קאמבק מעניין!

צ'נג פיי, שהובילה את הסיניות לניצחון קבוצתי בבייג'ינג וקצת איכזבה בתחרויות האישיות מתקמבקת. צ'נג, בת 23, היתה אמורה כבר להשתתף בתחרות בסוף השנה שעברה, אך ביטלה ברגע האחרון בשל פציעה. עכשיו מדווחים שהסינים אישרו את הגעתם יחד איתה לתחרות גביע העולם בקוטבוס 23-25 במרץ יהיה מעניין מאד לראות באיזה כושר היא

נעממהה

New member
באמת מעניין!

למרות שהסיכוי שהיא תהיה בכושר כמו שהיה לה בביג'ין הוא נמוך עד אפסי - צ'נג פיי תמיד מעניינת. אני חושבת שעולם ההתעמלות היה נותן הרבה כדי לראות אותה (בכושר שהיה לה פעם) ואת מקיילה מורוני ראש בראש בקפיצות.

מה מקיילי מרוני קופצת?

אני התרשמתי ממנה בזכות הקרקע המאלף שלה. מה היא קופצת?

cubano1

New member
מרוני

עד כה היא ביצעה אמנאר, והיא עושה את זה נקי יותר מכל אחת אחרת. בתור קפיצה שניה היא לרוב מבצעת לופז - שזה כניסת יורצ'נקו עם חצי פניה לפני הדחיפה מהשולחן, ואז סלטה עם חצי פניה בגוף ישר. אני מניח שהיא תלך עם האמנאר בלונדון, אבל מקווה שהיא תשדרג את הלופז ותוסיף עוד בורג

נעממהה

New member
לופז+בורג

מורוני מבצעת את האמנאר כבר שנתיים ועד עכשיו לא ראיתי אותה מפספסת אפילו פעם אחת. היא עקבית ונקיה באופן יוצא דופן. מדברים על זה שהיא תשדרג את הקפיצות שלה: יש אנשים שחולמים שהיא תהיה הראשונה לבצע יורצ'נקו עם 3 ברגים (היא עצמה לא שללה את זה). לגבי הקפיצה השניה: לופז בתוספת בורג שלם נקרא לא אחרת מאשר cheng! צ'נג פיי הייתה הראשונה לבצע את הקפיצה הזאת ועשתה היסטוריה. ידוע לי על עוד מתעמלת אמריקאית אחת שהצליחה פעם אחת לבצע קפיצה זו וזהו. אם מורוני תצליח לבצע את הצ'נג זה רק יחזק את הצורך לראות אותם מתחרות זו מול זו.

cubano1

New member
האמריקאית שביצעה צ'נג

אם אני לא טועה זאת היתה ונסה זמאריפה, מתעמלת מכללות שחזרה להתחרות ברמת העלית ונאבקה על מקום בנבחרת האמריקאית לאליפות העולם ביפן. אני חושב שהיא עדיין בתמונה באופן רשמי להלחם על מקום בנבחרת לאולימפיאדה, ,תוך כדי שהיא מתעמלת עבור מכללת UCLA

וואו! איזו טכניקה!

כמעט מושלמת! פעם ראשונה שאני רואה את המתעמלת הזאת, ובטח לא האחרונה. לא אשכח אותה. מיוחדת.

משהו ממש כייפי

כדאי לראות את הסרטון באינטרנט איטי במיוחד, כשהיוטיוב נתקע כל רגע, אבל ברגעים הכי יפים- בשיא הגובה של הקפיצה, במעוף... חוויה מדהימה ביופיה

למעלה