ועוד קישור: ילדים נגד סמים
שלא יגידו שיש כאן אפליות רק לצד אחד... ותאורית הקונספירציה בפורום לסמים קלים תיצא לדרך
http://www.planet-know.net/first.htm אני אפילו מצרף את הקישור הזה לדף הקישורים. ראיתם פעם מנהל יותר מנוטרל? אבל רק להסכיל את הגולשים:לא ניתבקשתי ליהיות כאן ניטראלי או לא להביע את דעתי כאן חלילה.רק ניתבקשתי לתת לכולם להביע את דעתם ולימחוק הודעות שיעברו על החוק. חוץ מיזה אני כאן לא על תקן של מורה או מחנך וגם לא מומחה או האבא או הבאבא של אף אחד ומותר לי להביע את דעתי בנושאים כמו ליגאליזציה והעלה הירוק כמו כל אחד אחר,אני לא מופלא לרעה ביגלל שאני מנהל הפורום...הדעות שלי הן שלי ואני אביע אותן בלי בושה כמו כל גולש אחר. בעמוד הקישורים של הפורום ובמיכתב המנהלים אנחנו נכניס את התכנים שניראים לנו תוך כדי היתחשבות במה שטוב לדעתינו בישביל הפורום. נתנו לנו את המנדט לעשות את זה לפי ראות עינינו וסומכים עלינו שנעשה רק את מה שטוב לפורום לדעתינו.בישביל זה נתנו לנו לנהל את הפורום ולא למישהוא אחר ויש לנו את החופש המוחלט להחליט מה כן ומה לא. בסופו של דבר הגוון של הפורום יהיה סך כל הגולשים שיכנסו לכאן ולדעות או להשקפת העולם האישית שלנו על הנושא יהיה מעט מאוד השפעה אם בכלל אבל את המעט הזה קיבלנו ברשות ולא גזלנו זאת מאף אחד.ברשות ובאופן חוקי. שוב לא היתחיבנו לא אני ולא אנשלית לישמור את הדעות שלנו לעצמינו או להישאר ניטראלים.יש לנו דעות ואנחנו נביע אותם כמו שניתן לאחרים להביע את שלהם ואני אולי לא אסכים עם חלק מהדברים אבל אני אלחם על הזכות של כל אחד/ת לומר אותם ולו יהיו אלה הדברים המנוגדים לחלוטין מהשקפת העולם שלי ומי שקצת מכיר אותי מהפורום להיתמכרויות יודע שאני לא סתם מקשקש (לא הפעם).ימחקו רק הודעות שיעברו על החוק. אז זהוא ולכל מי שמחפש אותי בציציות נוקט עמדה זו או אחרת אני מציע מעכשיו את זה:אני בעד ליגאליזציה,תמיד הייתי ואני תמיד אהיה ובבחירות האחרונות היצבעתי עלה ירוק.לא אני לא נימצא כאן כדי להריץ אותם ואני לא מקבל כסף מהמיפלגה. t
שלא יגידו שיש כאן אפליות רק לצד אחד... ותאורית הקונספירציה בפורום לסמים קלים תיצא לדרך