ועוד קלאסיקה לתחילת שבוע

tink1408

New member
ועוד קלאסיקה לתחילת שבוע

delerium - innocence (tiesto remix) וסליחה שאין קישור, אני בעבודה והאינטרנט לא ממש מהיר.. שבוע מקסים לכולם

spinyourself

New member
סליחה הנה הקישור

אולי עכשיו http://www20.zippyshare.com/v/12932501/file.html

vip 12

New member
סליחה חברים...

אבל אל תגרמו לנו לפתוח פה עוד התעלקות... אחרת אני ורן מגן נלך מכות ומייקי (הוו מייקי) - ישפוט בזירה... או ש... יאללה ממשיכים... ק ל א ס י ק ה ! שיהיה שבוע מעולה! אלעד

ללי1

New member
די נו. תמשיכו

זה בכלל לא מפריע לי לעבוד.

vip 12

New member
Y Y Y

אם זו הולכת להיות המוזיקה...יש מצב שאני בשבוע חופש לפניי ואחריי. נא להתנהג בהתאם ! . מחכה ומצפה ! אלעד

Tami661

New member
לי ברור כמו... כמו גשם ביום חורף

וכמו קרמבו ביום גשם
אני נהיית צמרמרה רק מהמחשבה...

אפשר לקבל אותך יצירתית

והמיפגש הקרמבו לראות משהו דל בקלוריות...??? אני טס מחר לחו"ל ליומיים וכשאחזור נתחיל "לתפור" את האירוע?

Tami661

New member
אתה רואה אותי פעם בשנתיים... אז תעשה לי

טובה ותצום חודש מראש מצידי... היצירתיות שלי מתבטאת דווקא בצד הלא דל בקלוריות. אבל אתה יודע מה? מכיוון שגם אני רואה אותך פעם בשנתיים, אבוא לקראתך ויהיה גם משהו דל קלוריות (לא מבינה מה החוכמה... הדל קלוריות שאני עושה הוא כזה טעים שמימלא אוכלים ממנו פי 3 ואז אין משמעות ל'דל' שלו
) טוס לשלום... מסכן שכמוך... מזמן לא היית בחו"ל
וכשתחזור, נתחיל לרכז/לאחד את הרשימות (אגב, נותרו עוד מקומות למקרה שיש ביקוש באזורכם...)

הבנתי

אני אקח את ה-74.1 ק"ג שלי עם ה-18% שומן ואשקיע קצת לקראת המחדל התזונתי של מיפגש הספינינג.... במסרים אצלי יש עוד 3 נרשמים, וכמות המתאמנים שלי שרוצים להגיע גבוה. אני רוצה לתת צ'אנס לכמה שיותר מדריכים להגיע.

למעלה